Kundomdömen om The Beach Heights

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-27


9 av 10

+
frukosten och bra rum.
-
Inget.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


7 av 10

+
Frukosten , läget & Sängarna
-
Renovering av sliten pool , barens öppettider

Bekräftad gäst: 2020-03-20


10 av 10

+
Frukosten, servicen. Rummen.
-
Fler solstolar. Halkfri kanter vid poolkanten.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


6 av 10

+
Personalen i baren och frukosten
-
Personalens service i receptionen var väldigt dålig och hade inget bra bemötande vid incheckning.

Bekräftad gäst: 2020-03-02


6 av 10

+
Frukost och service var 10/10.
-
Frukosten, mat och service från personal var fantastisk! Det är det enda positiva vi tar med oss från hotellet. Poolerna var ofräscha och slitna. Rummet var slitet och utsikten var tråkig(provisorisk ”metallstängsel”. Gymmet och lekrummet var under all kritik. Sammanfattningsvis, hotellets faciliteter behöver rustas upp och renoveras.

Bekräftad gäst: 2020-02-22


8 av 10

+
Bra service och trevlig personal! Fräscha rum och trevligt poolområde.
-
Gymmet var ett skämt. Alla maskiner (löpband, crosstrainer och cykel) var trasiga. Fria vikterna vägde 5-10kg mindre än de borde väga. Körde man 10 kg hemma så fick man ta 20 kg här. Det enda som gick att använda var skivstången som hade vikter upp till ca 55 kg totalt.

Bekräftad gäst: 2020-02-22


9 av 10

+
Läget, bra frukostbuffé, mysigt poolområde samt stora rum och gratis påfyllnad med vattenflaskor varje dag och pool/strandhandduksservice.
-
Att personalen håller samma inställning till alla gäster oavsett vart man kommer ifrån. Ryssarna som tilläts äta i reception ta med sig egen förtäring ibpoolområdet, ta med sig frukost från buffén, bada i poolen efter stängningsdags trots att allt detta var förbjudet enligt skyltar. Vi fick inte ens sitta i reception med vattenflaska förrän vi blev tillsagda.

Bekräftad gäst: 2020-02-14


7 av 10

+
Bra frukost, lugnt vid poolområdet, stora rum.
-
Renovera upp rummen lite, till att bli lite nyare. Och att vissa fick sitta och dricka och äta på hotellet område men inte alla, då ska de vara lika för alla så att får göra det.

Bekräftad gäst: 2020-02-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

348 omdömen
Utmärkt
 
160
Väldigt bra
 
116
Bra
 
35
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-12-21

Inlägg av Elena_Lind Phuket, Thailand

En fantastisk frukost och skön säng

En stor hotell, med fantastisk frukostbuffé, trevlig personal och snabb wifi. Sängarna är mycket sköna. Nackdelen är att rummet är mycket lyhörda, mitt på natten kunde jag höra alla granne som pratade och gick i korridoren. Jag tycker att det var ganska lång till stranden (10 minuter) och det var för mycket folk där. I närheten finns det en marknad och många olika restauranger.

 
2018-01-19

Inlägg av MaritP37

Toppen hotell

Kan varmt rekommendera detta hotell, rent fräscht bra frukost. Fanns inget att klaga på. Kan säga att detta var ett av de fräschaste hotell jag bott på i Thailand. Samt ett fint pool område. 50 meter till family mart. Gott om restauranger.

 
2018-01-11

Inlägg av Thomas J Öjebyn, Sverige

Lite finare hotell

Ett bra hotell om man vill bo lite finare, hög standard. Sängen imponerade med sin storlek och komfort. Väldigt trevlig balkong. Wi-FI fungerar lite sådär, täckningen verkar bra men jag tror det beror på antalet inloggade användare. Lite lyhört från korridorerna och en del gäster kan inte vara tysta på natten då de kommer in. Frukosten är riklig och man kan äta ute vid poolen om man vill. Som vanligt i Thailand finns massage, restauranger, skräddare och ett flertal affärer i närområdet.

 
2017-12-29

Inlägg av Hanswack Lidingö, Sverige

A nice place to stay at

skulle bara bo där 4 nätter, för att sen åka till Ko Lanta med avslutning i Patong. Men hotellet var så fint och bra så vi bestämde oss för att komma tillbaka hit efter Ko Lanta. Vi bokade familjerum som var jättefina och massor av pooler, frukostbuffen var jätte bra. Hotelet ligger i ett lugnt och centralt område med lagom avstånd till stranden, samt nära en matmarknad som man kan välja på massor av god thaimat på kvällen om man inte orkar ge sig ut och promenera

 
2017-09-21

Inlägg av Mathias J Stockholm, Sverige

Bra standard och trevlig pool

Helt ok hotell med trevlig omgivning. Personalen talade väldigt bra engelska, gick bra att parkera vespan utanför varje del av hotellet. Charmiga rum med liten kokvrå, rätt så nära stranden och nattmarknad.