1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Beach Heights

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jan,
Kalmar

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-02-16


10 av 10

Marie-Christine,
Göteborg

+
Fanari mysigt hotell med hjälpsam personal, nära stranden. Beach Hights hotellet var bra med trevlig personal. Lite för mycket stökiga gäster.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Karin ,
Nordmaling

+
Läget, nära stranden och lugnt område.
-
Mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

Sinisa,
Bara

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-01-11


8 av 10

Anders,
Södertälje

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

Bosse,
Sthlm

+
Centralt nära till det mesta
-
När man köpt till pooltillgång vill man ju inte att övriga gäster använder balkong och nedgången. Framförallt inte när man själv sitter där och fikar. Vi fick tillslut upp en skylt med privat area, med hjälp av apollosvärd, eftersom hotellet personal inte förstod vad vi menade, men då hade vi ju bara 3-4 dagar kvar

Bekräftad gäst: 2018-12-22


7 av 10

,

+
-
Rummet städades inte bra. Handdukar och lakan var smutsiga. Efter att vår 3åring kräktes i sängen så bäddade de om den med smutsiga lakan.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


5 av 10

Ewa,
Nora

+
-
Hade kackerlackor på rummet

Bekräftad gäst: 2018-04-13


7 av 10

Minna,
Stockholm

+
-
Städningen kunde bli mycket bättre

Bekräftad gäst: 2018-04-01


9 av 10

Villy,
Färjestaden

+
Läget. Nära till allt.
-
Städning före kl. 14.00. Skönt med siesta i värmen utan att bli störd på eftermiddagen.

Bekräftad gäst: 2018-03-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

307 omdömen
Utmärkt
 
141
Väldigt bra
 
99
Bra
 
32
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2018-01-19

Inlägg av MaritP37

Toppen hotell

Kan varmt rekommendera detta hotell, rent fräscht bra frukost. Fanns inget att klaga på. Kan säga att detta var ett av de fräschaste hotell jag bott på i Thailand. Samt ett fint pool område. 50 meter till family mart. Gott om restauranger.

 
2018-01-11

Inlägg av Thomas437 Luleå, Sverige

Lite finare hotell

Ett bra hotell om man vill bo lite finare, hög standard. Sängen imponerade med sin storlek och komfort. Väldigt trevlig balkong. Wi-FI fungerar lite sådär, täckningen verkar bra men jag tror det beror på antalet inloggade användare. Lite lyhört från korridorerna och en del gäster kan inte vara tysta på natten då de kommer in. Frukosten är riklig och man kan äta ute vid poolen om man vill. Som vanligt i Thailand finns massage, restauranger, skräddare och ett flertal affärer i närområdet.

 
2017-12-29

Inlägg av Hanswack Lidingö, Sverige

A nice place to stay at

skulle bara bo där 4 nätter, för att sen åka till Ko Lanta med avslutning i Patong. Men hotellet var så fint och bra så vi bestämde oss för att komma tillbaka hit efter Ko Lanta. Vi bokade familjerum som var jättefina och massor av pooler, frukostbuffen var jätte bra. Hotelet ligger i ett lugnt och centralt område med lagom avstånd till stranden, samt nära en matmarknad som man kan välja på massor av god thaimat på kvällen om man inte orkar ge sig ut och promenera

 
2017-09-21

Inlägg av Mathias J Stockholm, Sverige

Bra standard och trevlig pool

Helt ok hotell med trevlig omgivning. Personalen talade väldigt bra engelska, gick bra att parkera vespan utanför varje del av hotellet. Charmiga rum med liten kokvrå, rätt så nära stranden och nattmarknad.

 
2017-03-11

Inlägg av Goter88 Stockholm, Sverige

Tredje gången gillt. Trött personal vid incheckning/utcheckning.

Då hamnade jag här igen efter varit här ett par gånger tidigare. Tyvärr var vädret dåligt så poolen upplevdes som iskall. Annars är det som vanligt, trött personal vid incheckning. Tog oss 30 minuter att ens få kontakt med någon i receptionen. Tyvärr var det samma sak förra gången och det här var sista gången jag besöker detta hotell. Första gången jag var här var det kanon service, erbjöd rabatter och frågade varje dag om jag mår bra m.m. Nu kämpade dem inte alls för att serva gästerna. Poolbaren är det som håller betyget uppe! Billigt och bra service.