1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orchidacea Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

stig,
säffle

+
Personalen och nära till allt
-
Frukosten var bacerad för Ryska medborgare önskar mer av pålägg (ost var vi tvingade att beställa samt kokta ägg saknade ägg koppar) mera pålägg att välja mellan.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Marie,
Söderhamn

+
Personalen var otroligt hjälpsamma och trevliga. Städningen var perfekt. Nära och bra till allt.
-
Frukosten hade behövt någon slags pålägg för oss svenskar. Som tex ost eller skinka. Annars bra.

Bekräftad gäst: 2019-05-05


8 av 10

Håkan,
Skutskär

+
Trevlig personal,
-
Wi-FI var urdåligt fick logga in hela tiden tillslut ger man opp,

Bekräftad gäst: 2019-04-06


10 av 10

Annelie,
Lidköping

+
Mycket trevligt bemötande av all personal. Välstädade rum och fantastiskt trädgård.
-
Personalen i poolrestaurangen kan dålig engelska

Bekräftad gäst: 2019-04-05


10 av 10

Monica,
Visby

+
Trevlig personal
-
Tyvärr mycket trappor

Bekräftad gäst: 2019-03-16


7 av 10

Vibeke,
Roskilde, Danmark

+
Der var skøn udsigt fra vores rum og poolen var god og tæt på
-
Bedre internet og bedre hotelmad

Bekräftad gäst: 2019-02-22


9 av 10

michael,

+
fräscht och en bit bort från allt väsen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


7 av 10

,

+
utsikten
-
140 trappsteg till rummet var mycket jobbigt. hade varit bra med någon hissanordning

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Inga,
Bara

+
Mycket fin frukost buffé och mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-04-22


5 av 10

,

+
Vackert rum och fin utsikt.
-
Förbättra frukosten som till viss del var ofräsch, tomma fat och sur, oengagerad personal som b la stod och petade i näsan vid ägg/omelettbordet. Vi önskade dubbelsäng men fick två enkla som ej gick att sätta sida vid sida pga väggfast sängbord.

Bekräftad gäst: 2018-04-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

713 omdömen
Utmärkt
 
355
Väldigt bra
 
200
Bra
 
96
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-04-17

Inlägg av benzafender

Längtar redan tillbaka!

Tillbaka igen efter 5 månader, och jag kan bara säga att jag blir mer och mer imponerad av detta hotell och dess personal för varje gång jag kommer hit. Första gången var Januari 2010, och sedan dess så har det blivit varje år, ibland mer än en gång. Ett fantastiskt trivsamt hotel med en fantastisk och hjäpsam personal. Finns inget att klaga på! Läs gärna min tidigare recension från November.

 
2019-04-09

Inlägg av 210nina Lidköping, Sverige

Fantastiskt läge

Ett otroligt trivsamt hotell där man möts av en mycket trevlig personal & chefer. Väl mottagna så fick vi vårt rum. Hoteller har genomgått en renovering och mycket trivsamma rum. Trädgården är välvårdad och grönskande. Rummen är alltid välstädade och i ordning. En stor eloge till städet för att det alltid är så fräscht och fint. Rummen har en fantastisk utsikt över Kata Beach och man kan även se Big Buddha från rummen. Poolområdet är mycket trivsamt och dit återkommer man gärna. Goda drinkar och det serveras även mat vid poolen. Området vid hotellet är väldigt lugnt och kvällstid är det skönt att sitta på balkongen och se på lyktor och fyrverkeri över Kata Beach. Rekommenderar Orchidacea Resort!!

 
2018-11-17

Inlägg av benzafender

Underbart läge och miljö!

Har bott på detta hotellet ca.10 ggr sedan 2010, och jag blir lika imponerad varje gång av hur trevliga och hjälpsamma hotellpersonalen är. Frukostbuffén har allt man kan önska sig, och är öppen i 4 timmar! Rummen är rena och fräscha, och hela hotellområdet är en upplevelse att gå omkring i, mycket trappor om man bor högt upp, men motion är bara bra! Väldigt många av rummen har havsutsikt. Poolen är väldigt fin med sin poolbar och utsikt över havet, (går även att få förstklassig massage där), blir man sugen på ett dopp i havet på en av Phukets finaste stränder, ja då är det bara 200m dit. Jag rekommenderar verkligen detta hotellet, som även renoverats under 2018, åk hit, och ni kommer troligtvis tillbaka!

 
2018-04-16

Inlägg av Robin A

Robin&Eva

Mottagandet på hotellet var alldeles lysande och informationen om frukosttider och lite annat Den som tog emot oss i informationen gav ett bra första intryck Vi har snart varit här i tre veckor och har trivas väldigt bra med bra frukost, trevlig personal och nära till bästa stranden Kata Noi lite jobbigt med backe upp och backe ner men lite motion är aldrig fel Kan absolut tänka oss att bo här igen om det blir Kata nästa gång vi reser

 
2018-03-28

Inlägg av tomasnordstrom Lidköping, Sverige

Underbar semester på Orchidacea Resort

Ett mycket trevligt hotell där man möts av en grönskande välvårdad trädgård. Ett härligt poolområde med mycket trevlig personal. Tack Nanna & Co för era fantastiska drinkar i poolbaren och servicen vid poolen!! Receptionen är alltid hjälpsamma och tillmötesgående. De hjälpte oss förra året och fixa en fantastisk fin bröllopsbukett!! Stor tack! En frukostbuffé där man kan välja vad man vill ha. Härlig utsikt från rummen. Närheten till Kata Beach och där det även går longtailbåtar till Freedom Beach. Hotellets firande av alla hjärtans dag var helt otroligt fint förra året. Det får man inte missa. Vi återkommer gärna!