1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orchidacea Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
utsikten
-
140 trappsteg till rummet var mycket jobbigt. hade varit bra med någon hissanordning

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Inga,
Bara

+
Mycket fin frukost buffé och mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-04-22


5 av 10

,

+
Vackert rum och fin utsikt.
-
Förbättra frukosten som till viss del var ofräsch, tomma fat och sur, oengagerad personal som b la stod och petade i näsan vid ägg/omelettbordet. Vi önskade dubbelsäng men fick två enkla som ej gick att sätta sida vid sida pga väggfast sängbord.

Bekräftad gäst: 2018-04-01


5 av 10

Rebecka,
Skellefteå

+
-
Hiss, bättre ac både på rummet & i lobbyn

Bekräftad gäst: 2018-04-01


3 av 10

Emil,
Helsingborg

+
Städningen
-
Frukosten, poolen, info, engelsktalande personal etc. finns mkt

Bekräftad gäst: 2018-03-29


10 av 10

Annelie,
Lidköping

+
Trevlig personal, rent fräscht, bra städning och en grönskande fin trädgård.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-22


8 av 10

anders,
ystad

+
otroligt vänlig och serviceinriktad personal! Läget, vacker utsikt från rummet.
-
Mer pålägg än bara marmelad på frukosten Poolområdet behöver renoveras vilket vi förstod skulle göras.

Bekräftad gäst: 2018-03-15


10 av 10

Robert,
Eskilstuna

+
Personalen var mycket bra, trevliga o tillmötesgående!
-

Bekräftad gäst: 2018-02-17


8 av 10

Daniel,
Norrahammar

+
Fantastiskt personal och väldigt bra mat
-
Sängarna är stenhårda. Sen så är trädäcket runt poolen trasigt. Lätt att slå sig och till o med trampa igenom. Säkert 5 meter ner... Precis livsfarligt

Bekräftad gäst: 2018-02-16


8 av 10

arne,
Långsele

+
tyst och lugnt i rummet på nätterna
-

Bekräftad gäst: 2018-02-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

648 omdömen
Utmärkt
 
304
Väldigt bra
 
190
Bra
 
95
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2018-11-17

Inlägg av benzafender

Underbart läge och miljö!

Har bott på detta hotellet ca.10 ggr sedan 2010, och jag blir lika imponerad varje gång av hur trevliga och hjälpsamma hotellpersonalen är. Frukostbuffén har allt man kan önska sig, och är öppen i 4 timmar! Rummen är rena och fräscha, och hela hotellområdet är en upplevelse att gå omkring i, mycket trappor om man bor högt upp, men motion är bara bra! Väldigt många av rummen har havsutsikt. Poolen är väldigt fin med sin poolbar och utsikt över havet, (går även att få förstklassig massage där), blir man sugen på ett dopp i havet på en av Phukets finaste stränder, ja då är det bara 200m dit. Jag rekommenderar verkligen detta hotellet, som även renoverats under 2018, åk hit, och ni kommer troligtvis tillbaka!

 
2018-04-16

Inlägg av Robin A

Robin&Eva

Mottagandet på hotellet var alldeles lysande och informationen om frukosttider och lite annat Den som tog emot oss i informationen gav ett bra första intryck Vi har snart varit här i tre veckor och har trivas väldigt bra med bra frukost, trevlig personal och nära till bästa stranden Kata Noi lite jobbigt med backe upp och backe ner men lite motion är aldrig fel Kan absolut tänka oss att bo här igen om det blir Kata nästa gång vi reser

 
2018-03-28

Inlägg av tomasnordstrom Lidköping, Sverige

Underbar semester på Orchidacea Resort

Ett mycket trevligt hotell där man möts av en grönskande välvårdad trädgård. Ett härligt poolområde med mycket trevlig personal. Tack Nanna & Co för era fantastiska drinkar i poolbaren och servicen vid poolen!! Receptionen är alltid hjälpsamma och tillmötesgående. De hjälpte oss förra året och fixa en fantastisk fin bröllopsbukett!! Stor tack! En frukostbuffé där man kan välja vad man vill ha. Härlig utsikt från rummen. Närheten till Kata Beach och där det även går longtailbåtar till Freedom Beach. Hotellets firande av alla hjärtans dag var helt otroligt fint förra året. Det får man inte missa. Vi återkommer gärna!

 
2018-03-16

Inlägg av 210nina Lidköping, Sverige

Fantastisk utsikt

Fjärde gången vi bor på hotellet. Fantastisk utsikt från balkongen då vi ser hela Kata Beach och även Thailands stolthet Big Buddha. Fräscha bra rum som alltid är mkt välstädade. Mycket trevlig hotellpersonal och en mkt trevlig poolbar. Alltid ordning i poolområdet och här är Nanna och co suveräna. God poollunch med olika erbjudande varje dag. Frukostbuffén är också mycket god och bara att välja och vraka vad man vill ha. Vid alla hjärtans dag och firande av kinesiska nyåret ordnar hotellet fantastiska arrangemang. Hotellet ska nu renoveras för att bli än bättre. Ser fram emot och se det nästa gång !!

 
2018-03-13

Inlägg av Monica R

Semester

Jätte mysigt hotell med fina ljusa rum med utsikt mot havet. Trevlig personal som alltid är hjälpsamma med ett leende på läpparna. Vi har alltid fått första klass service! Ett hotell som jag varmt kan rekommendera! Jag kommer definitivt åka tillbaka! Monica rum 144