1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orchidacea Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 54 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ryszarda,
Malmö

+
Service
-
Det skulle vara bra med hissen.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


5 av 10

Helen,
Skanör

+
Städningen
-
Kallare pool, mindre ryskt, sluts spela mats musik högt en dag vecka, inte ha städ bas som knarrar, klirrar o snackar varje dag utanför rum 234

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

stig,
säffle

+
Personalen och nära till allt
-
Frukosten var bacerad för Ryska medborgare önskar mer av pålägg (ost var vi tvingade att beställa samt kokta ägg saknade ägg koppar) mera pålägg att välja mellan.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Marie,
Söderhamn

+
Personalen var otroligt hjälpsamma och trevliga. Städningen var perfekt. Nära och bra till allt.
-
Frukosten hade behövt någon slags pålägg för oss svenskar. Som tex ost eller skinka. Annars bra.

Bekräftad gäst: 2019-05-05


8 av 10

Håkan,
Skutskär

+
Trevlig personal,
-
Wi-FI var urdåligt fick logga in hela tiden tillslut ger man opp,

Bekräftad gäst: 2019-04-06


10 av 10

Annelie,
Lidköping

+
Mycket trevligt bemötande av all personal. Välstädade rum och fantastiskt trädgård.
-
Personalen i poolrestaurangen kan dålig engelska

Bekräftad gäst: 2019-04-05


10 av 10

Monica,
Visby

+
Trevlig personal
-
Tyvärr mycket trappor

Bekräftad gäst: 2019-03-16


7 av 10

Vibeke,
Roskilde, Danmark

+
Der var skøn udsigt fra vores rum og poolen var god og tæt på
-
Bedre internet og bedre hotelmad

Bekräftad gäst: 2019-02-22


9 av 10

michael,

+
fräscht och en bit bort från allt väsen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


7 av 10

,

+
utsikten
-
140 trappsteg till rummet var mycket jobbigt. hade varit bra med någon hissanordning

Bekräftad gäst: 2019-01-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

747 omdömen
Utmärkt
 
383
Väldigt bra
 
204
Bra
 
98
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-09-09

Inlägg av maserafin77

Havs utsikt!

Bästa utsikt i phuket. Tyst o lugnt. Personalen var mycket trevliga och hjälpvänliga. De flesta boende på hotellet var ryska familjer. De har kameror utplacerade överallt så det var alldrig någon som störde på nätterna. De skulle behövt en hiss. Eller så hoppar man i poolen och svalkar sig när man kommit upp.

 
2019-04-17

Inlägg av benzafender

Längtar redan tillbaka!

Tillbaka igen efter 5 månader, och jag kan bara säga att jag blir mer och mer imponerad av detta hotell och dess personal för varje gång jag kommer hit. Första gången var Januari 2010, och sedan dess så har det blivit varje år, ibland mer än en gång. Ett fantastiskt trivsamt hotel med en fantastisk och hjäpsam personal. Finns inget att klaga på! Läs gärna min tidigare recension från November.

 
2019-04-09

Inlägg av 210nina Lidköping, Sverige

Fantastiskt läge

Ett otroligt trivsamt hotell där man möts av en mycket trevlig personal & chefer. Väl mottagna så fick vi vårt rum. Hoteller har genomgått en renovering och mycket trivsamma rum. Trädgården är välvårdad och grönskande. Rummen är alltid välstädade och i ordning. En stor eloge till städet för att det alltid är så fräscht och fint. Rummen har en fantastisk utsikt över Kata Beach och man kan även se Big Buddha från rummen. Poolområdet är mycket trivsamt och dit återkommer man gärna. Goda drinkar och det serveras även mat vid poolen. Området vid hotellet är väldigt lugnt och kvällstid är det skönt att sitta på balkongen och se på lyktor och fyrverkeri över Kata Beach. Rekommenderar Orchidacea Resort!!

 
2018-11-17

Inlägg av benzafender

Underbart läge och miljö!

Har bott på detta hotellet ca.10 ggr sedan 2010, och jag blir lika imponerad varje gång av hur trevliga och hjälpsamma hotellpersonalen är. Frukostbuffén har allt man kan önska sig, och är öppen i 4 timmar! Rummen är rena och fräscha, och hela hotellområdet är en upplevelse att gå omkring i, mycket trappor om man bor högt upp, men motion är bara bra! Väldigt många av rummen har havsutsikt. Poolen är väldigt fin med sin poolbar och utsikt över havet, (går även att få förstklassig massage där), blir man sugen på ett dopp i havet på en av Phukets finaste stränder, ja då är det bara 200m dit. Jag rekommenderar verkligen detta hotellet, som även renoverats under 2018, åk hit, och ni kommer troligtvis tillbaka!

 
2018-04-16

Inlägg av Robin A

Robin&Eva

Mottagandet på hotellet var alldeles lysande och informationen om frukosttider och lite annat Den som tog emot oss i informationen gav ett bra första intryck Vi har snart varit här i tre veckor och har trivas väldigt bra med bra frukost, trevlig personal och nära till bästa stranden Kata Noi lite jobbigt med backe upp och backe ner men lite motion är aldrig fel Kan absolut tänka oss att bo här igen om det blir Kata nästa gång vi reser