Kata Sea Breeze Resort –Sommar 2020

Kata Sea Breeze Resort är ett strandnära alternativ i utkanten av Kata Beach. Varva dagarna vid poolen med utflykter till de närliggande stränderna och öarna. Eller varför inte ta en taxi till Phuket stad och utforska shopping- och restaurangutbudet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 880 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kata Sea Breeze Resort ligger på en sluttning med berg runtomkring, och består av flera mindre byggnader (med olika byggnads- och renoveringsår). Här finns ett poolområde i mitten med separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar.

Hotellet har en bufférestaurang som serverar thailändska och internationella rätter och en à la carte-restaurang. Vårdag klädsel krävs i bägge restaurangerna. Det finns också en bar. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen (kan vara långsamt när det bor många gäster på hotellet). Gratis gym. Tvättservice mot avgift. I anslutning finns ett spa som hotellet jobbar med. Phuket stad ligger ca 40 minuter bort med taxi. Lokalbusstation precis utanför hotellet.

Måltider

Vinter 2019/2020: Frukostbuffé. Nyårsmiddag mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till nyårsmiddagen. Sommar 2020: Frukostbuffé.

Bra att veta

Apollos gäster bor i byggnaderna 1,3 och 5. Byggnad 3 renoverades 2015 och byggnad 5 renoverades 2017. Byggnad 1 renoveras under sommar 2018.