1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kata Sea Breeze Resort –Sommar 2019

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Ljung

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


8 av 10

Katarina,
Upplands Väsby

+
Stora rum, bra med många olika bassänger, inga insekter
-

Bekräftad gäst: 2019-01-05


7 av 10

Mervi,
Norrtälje

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2018-12-15


9 av 10

kent,
hägersten

+
personalen
-
Bättre gymutrustning

Bekräftad gäst: 2018-07-22


5 av 10

kim ,
brøndby

+
personalet var flinke og imødekommende og beliggenhed af hotellet
-
bedre overblik ovre morgenmaden vedrørende service og afrydning af border når man kommer ned for at spise morgenmad men ellers flinke personale

Bekräftad gäst: 2019-04-13


9 av 10

Linda,
Fredericia

+
Personalets venlige service
-
Der er meget lyt på hotelværelserne

Bekräftad gäst: 2019-04-13


6 av 10

Flemming,
Tåstrup

+
-
Morgenmad nå man bestil omelet så var de lave i forvejen så de var kolde så vi spiste der kun 2gange

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Hanne,
Køge

+
Lidt væk fra larmen i Kata
-
Babyer bør have ble på når de bader i poolen

Bekräftad gäst: 2019-03-22


8 av 10

Mi ,
Morud

+
De store værelser og at der var wifi med til hver enkelt person på værelset. Lækker pools.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


10 av 10

Kurt,
Odense

+
Fantastisk god service og imødekommenhed fra alle personale grupper
-
Hotellet er perfekt

Bekräftad gäst: 2019-03-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

818 omdömen
Utmärkt
 
315
Väldigt bra
 
300
Bra
 
112
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2018-02-11

Inlägg av Emsan36

Bra läge

+ stor frukost med mycket att välja på. + bra läge och ganska nära till stranden + trevlig personal och de i receptionen var väldigt duktiga på engelska. + bra poolområde - hårda sängar - lång kö till ägg och bacon på frukosten - mycket ryssar

 
2018-02-07

Inlägg av michael n

Bra

Bra läge i Kata. Bodde på hotellet i två vändor. Vi hade ett rum med poolaccess båda gångerna. Ena gången fick vi i den gamla delen. Lite slitet rum men fortfarande helt ok med fördelen att solen stekte på balkongen. Andra gången fick i nya delen. Fräschare rum såklart men skugga på balkongen. Bra poolområden. Restaurang va ingen höjdare och likaså frukosten som är bland de sämre vi haft i Thailand på hotell i motsvarande nivå. Rekommenderas.

 
2016-03-17

Inlägg av 463karina Luleå, Sverige

Endast besök i lobbyn

Var för att hämta kompisar i Kata. Jättebrant ramp upp till lobbyn. Enligt de som jobbade i lobbyn var man tvungen att åka "buss" inom hotell området till kompisarnas rum. Avstod då jag inte ansåg att det skulle funka med rullstolen. Backe upp från hotellet till gatan.

 
2016-03-16

Inlägg av Sattiam Göteborg, Sverige

Mycket för pengarna

Bra hotell, ingen lyx ställe. Bättre än budget för budget pris. Personal mycket trevlig. Hanterade även den ryska delen av gästerna bra vilket kan tyckas vara en utmaning. Bra för familjer och par. Inget ställe för grabbarna grus om man säger så.

 
2016-03-09

Inlägg av 901helena_ Stockholms län, Sverige

Hotell med bra läge & stort poolområde

Stort Hotell med många pooler. Lite slitna rum i "gamla" delen. Bytte rum efter en vecka till ny delen , betydligt bättre. Lite väl stojigt vid bar poolen under eftermiddagarna. Dålig frukost buffé. Städningen sådär - glömde fylla på med tvålar etc. & ibland en handduk kort. Överlag ändå ett helt ok Hotell, men inte mer.