Kundomdömen om Kata Sea Breeze Resort – Vinter 2019/2020

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
5,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Poolerna
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2020-03-14


8 av 10

+
Mycket UNDERBAR personal
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2020-01-31


7 av 10

+
Rummen, personalen
-
Kalla pooler, poolerna släcktes alldeles för tidigt på kvällarna, baren stängdes alldeles för tidigt på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2020-01-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

881 omdömen
Utmärkt
 
340
Väldigt bra
 
320
Bra
 
121
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2018-02-11

Inlägg av Emsan36 Eskilstuna, Sverige

Bra läge

+ stor frukost med mycket att välja på. + bra läge och ganska nära till stranden + trevlig personal och de i receptionen var väldigt duktiga på engelska. + bra poolområde - hårda sängar - lång kö till ägg och bacon på frukosten - mycket ryssar

 
2018-02-07

Inlägg av michael n

Bra

Bra läge i Kata. Bodde på hotellet i två vändor. Vi hade ett rum med poolaccess båda gångerna. Ena gången fick vi i den gamla delen. Lite slitet rum men fortfarande helt ok med fördelen att solen stekte på balkongen. Andra gången fick i nya delen. Fräschare rum såklart men skugga på balkongen. Bra poolområden. Restaurang va ingen höjdare och likaså frukosten som är bland de sämre vi haft i Thailand på hotell i motsvarande nivå. Rekommenderas.

 
2016-03-17

Inlägg av 463karina Luleå, Sverige

Endast besök i lobbyn

Var för att hämta kompisar i Kata. Jättebrant ramp upp till lobbyn. Enligt de som jobbade i lobbyn var man tvungen att åka "buss" inom hotell området till kompisarnas rum. Avstod då jag inte ansåg att det skulle funka med rullstolen. Backe upp från hotellet till gatan.

 
2016-03-16

Inlägg av Mattias G Göteborg, Sverige

Mycket för pengarna

Bra hotell, ingen lyx ställe. Bättre än budget för budget pris. Personal mycket trevlig. Hanterade även den ryska delen av gästerna bra vilket kan tyckas vara en utmaning. Bra för familjer och par. Inget ställe för grabbarna grus om man säger så.

 
2016-03-09

Inlägg av 901helena_ Stockholms län, Sverige

Hotell med bra läge & stort poolområde

Stort Hotell med många pooler. Lite slitna rum i "gamla" delen. Bytte rum efter en vecka till ny delen , betydligt bättre. Lite väl stojigt vid bar poolen under eftermiddagarna. Dålig frukost buffé. Städningen sådär - glömde fylla på med tvålar etc. & ibland en handduk kort. Överlag ändå ett helt ok Hotell, men inte mer.