Kata Sea Breeze Resort – Vinter 2019/2020

Kata Sea Breeze Resort är ett strandnära alternativ i Kata Beach. Här kan du varva de varma dagarna vid poolen med utflykter till de närliggande badorterna och öarna. Eller varför inte ta en taxi till Phuket stad och utforska shopping- och restaurangutbudet?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolerna
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 881 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kata Sea Breeze Resort ligger på en sluttning med berg och frodig grönska runtomkring, och består av flera mindre byggnader. I mitten av hotellområdet finns poolområdet med totalt fyra pooler, varav en separat barnpool. Vid poolen finns en poolbar och gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar.

Hotellet har en restaurang som erbjuder både buffé och à la carte-meny. Vårdag klädsel krävs i restaurangen. Det finns också en bar som serverar varma och kalla drycker.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen (kan vara långsamt när det bor många gäster på hotellet). Gratis gym. Tvättservice mot avgift. I anslutning till hotellet finns ett spa som hotellet samarbetar med. Hotellet erbjuder buss till stranden som reserveras i receptionen. Phuket stad ligger ca 40 minuter bort med taxi. Lokalbusstation precis utanför hotellet.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Apollos gäster bor i byggnaderna 1,3 och 5. Byggnad 3 renoverades 2015 och byggnad 5 renoverades 2017. Byggnad 1 renoveras under sommar 2018.