1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Horizon Karon Beach Resort Club Wing

  • Hotell för vuxna över 18 år

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Horizon Karon Beach Resort Club Wing ligger inbäddat i grönskande omgivningar, och välkomnar dig som vill ha en lugn vuxensemester. Varva sköna spabesök, avkopplande poolhäng och stunder i loungen med utflykter till de närliggande stränderna och öarna.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Clubrum för 1-2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen har en väldigt hög nivå på service och sprider glädje.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1630 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Horizon Karon Beach Resort Club Wing ligger inbäddat i grönska och härifrån är det promenadavstånd till den fina sandstranden i Karon Beach. Till hotellet hör även familjeavdelningen Horizon Karon Beach Resort Family Wing.

På Horizon Karon Beach Resort Club Wing finns ett poolområde med en pool och pool-/snackbar. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Här finns också en club lounge som serverar snacks och ett eget frukostrum. Gratis wifi i allmänna utrymmen.

Gäster som bor på Club Wing kan också använda Family Wings faciliteter. Här finns ytterligare ett poolområde med separat barnpool, solstolar, parasoller och gratis poolhanddukar. Pool-/snackbar och restaurang. Spa med olika behandlingar, massage och jacuzzi mot avgift. Gratis gym. Spelrum med gratis biljard, bordtennis, playstation och bilspel, vissa mot avgift. Minimarket. Dagaktiviteter som turneringar och levande musik.

En backe leder upp till hotellet och nivåskillnader inom hotellområdet förekommer. Gratis hotellbuss till/från Patong fyra gånger dagligen. Kata centrum med barer och shopping ligger ca 250 meter från hotellet. Lokal trafik.

Måltider

Vinter 2018/19: Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Sommar 2019: Frukostbuffé.

I Club Wing-delen serveras en enklare kontinental frukost. En större frukostbuffé dukas upp i Family Wing-delen. Som gäst i Club Wing-delen är du välkommen till båda.

Bra att veta

Vid incheckning tar hotellet ut en deposition. Det går bra att betala kontant (2000 THB/rum) eller med kreditkort (5000THB/rum). Observera att om kreditkort används kan det ta upp till 14 dagar innan depositionen återbetalas. Hiss finns i en av byggnaderna.

Alltid på våra Hotell för vuxna
  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen