1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Baan Karon Buri Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
-
Frukosten var bra, men vanlig ost saknade man. Dom flesta vi pratade med saknade det, det var tjocka oststavar bara

Bekräftad gäst: 2018-12-08


3 av 10

Anders ,
Upplands Väsby

+
Läget, men ganska eftersatt hotell med mycket
-
byt ut möbler i matsal, stolarna går ju knappt att flytta, äter man inte mat till frukost är ju brödet en katastrof

Bekräftad gäst: 2018-11-24


8 av 10

Ola ,
Lindesberg

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-11-17


8 av 10

,

+
-
Tidigare städning (dom städade vid 15-tiden...)

Bekräftad gäst: 2018-11-10


10 av 10

Bertil,
Varberg

+
Trevlig personal o bra läge.
-
Generösare med toapapper.

Bekräftad gäst: 2018-03-30


9 av 10

,

+
allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


10 av 10

Jan,
Västerås

+
Bra personal
-

Bekräftad gäst: 2018-03-08


10 av 10

Rolf,
Trelleborg

+
Närhet till strand, service, vår städerska, vakten som stannade trafiken när man skulle över gatan
-
Bättre frukost i brödform fanns endast formfranska och kakor , som pålägg bara oststavar o ägg

Bekräftad gäst: 2018-02-23


3 av 10

Gustaf,
Mariannelund

+
Det bästa med hotellet var att det låg nära stranden, restaurangerna,Apotek och marketplaceen!
-
Våra semesterveckor var okej förutom att det var byggnadsplatser runtom kring, Man kan ju inte vila ut ordentligt! Det skulle ha stått i annonsen tycker jag! Sen är Hotellets mat under all kritik! Totalt smaklöst!

Bekräftad gäst: 2018-02-17


8 av 10

Rolf,
Uppsala

+
Service och läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

428 omdömen
Utmärkt
 
115
Väldigt bra
 
187
Bra
 
70
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2017-06-29

Inlägg av Jenny A

Ett par dagar

Tillbringade ett par dagar på detta hotell i Juni. Jättemysigt hotell. Mitt rum var inte klart i tid,men det gjorde inget för jag kunde ligga vid poolen så länge. Sedan hämtade de mig när rummet var klart. Bra service. Fick även problem med balkongdörren som inte gick att låsa. 10 minuter senare var det fixat. De talar inte så bra engelska på hotellet. Men mig gör det inget. Frukosten helt ok.

 
2016-11-30

Inlägg av Anna S

Överraskande fint

Har bara ett ord... hit kommer ja flera gånger och älskar Baan Karonburi Resort. Lagom frukost, inte för rörigt så tidigt på morgonen, Lunch och middagarna är fem stjärniga och är mycket nöjd. Personalen var mycket trevliga bra service hela tiden, dygnet runt. Dem städade rummen noga och gjorde fina figurer av handdukarna och la så fint på sängkanten. Mycket nära till havet och fanns även pol på hotellet... Jag och min vän är mer än nöjda

 
2015-12-02

Inlägg av Filippa H Malmö, Sverige

Bra hotell men kall pool.

Bra och prisvärt hotel med trevlig personal. Hotellet ligger riktigt nära stranden men vägen utanför kan vara väldigt trafikerad. Vi hade ett rum med pool utanför vilket var riktigt nice. Nackdelen var dock att det var riktigt kallt i vattnet i poolen. Den stora poolen var också kall men inte lika kall som den vi hade utanför. Frukosten var okej. Trevligt att dom gjorde ägg på beställning. Tar ca 10 min att gå till "staden". Man tappade wi-fi ganska ofta så man fick logga in flera gånger. Svartmögel i duschen men annars var allt bra.

 
2013-12-28

Inlägg av Lena B Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Medelmåttigt hotell

Hotell med bra läge nära stranden, nöjen, restauranger, massage mm. Dock var det en mycket trafikerad väg att korsa för att komma till stranden. Frukosten var ganska tråkig men personalen var alltid snabb och vänlig. Tyvärr förstod dom knappt nån engelska så det gick inte så bra att få information eller hjälp.Hotellets gäster var till största delen ryssar. Vi var några få svenskar. Sängarna är stenhårda, Aircondition är högljudd och dålig, antingen iskallt eller varmt.

 
2012-07-15

Inlägg av per l Stockholm, Sverige

Bra tills vi skulle betala

Det var ett ganska så bra hotell i trivdes bra där till vi skulle betala för oss.Då sa dem att det fattades två st morgonrockar på killarnas rum som ej fanns där när vi checkade in.Städerskan ljög som attan .Så vi fick betala lite extra bath Så räkna sakerna på rummet när ni checkar in och det var ett rysshotel