1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Baan Karon Buri Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Pia,
Trollhättan

+
Personalen. Lugnt område. Närhet till stranden o havet. Ingen som la ut sina pool-handdukar tidigt på morgonen o bokade upp stolar.
-
Djupet i poolen kunde varit djupare.

Bekräftad gäst: 2019-04-22


6 av 10

Maria,
Karlstad

+
Frukosten var helt ok och killen som jobbade i pool baren 6 dagar i veckan var mycket trevlig. Tyvärr så kunde nästan inga som jobbade på hotellet engelska, väldigt lite eller inget alls.
-
Vet inte hur ni ska göra med att få engelsk talande personal på era hotell.... och tyvärr så kan ni ju inte göra så mkt åt andra hotellgäster som kommer fr andra länder,men fy för ryska resenärer!!! Usch hemska...

Bekräftad gäst: 2019-04-05


10 av 10

Helene,
Bromölla

+
Bra service. Allt var bra
-
Kunna få välja till all-inclusive . Mera solsängar vid poolen. Och att man inte kan lägga sitt badlakan där på morgonen. Det första man gör och sedan inte är där. Gick man o åt frukost så va alla platser upptagna. Men ingen va på plats. Maten va lite för dyr för att kunna äta mer än två gånger på hotellet. Hade gärna kunnat äta där fler gånger.

Bekräftad gäst: 2019-03-22


9 av 10

ANNE-MARIE,
EKSJÖ

+
LÄGET FRUKOST SÄKERHET
-
STÖRRE BARNPOOL

Bekräftad gäst: 2019-02-16


10 av 10

Birgitta,
Gustavsberg

+
Personalen var helt fantastisk och mycket personliga. Blev mycket förvånad att Thailändare var så öppna och lite busiga!
-
Poolområde är för litet. Alldeles för lite solsängar Fick gå ner före 7 om vi ville ha en solsting. För oss lite äldre behövs det en ledstång i mitten av trappan ner till poolen. Då kan man gå ner på båda sidor.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


9 av 10

,

+
-
Frukosten var bra, men vanlig ost saknade man. Dom flesta vi pratade med saknade det, det var tjocka oststavar bara

Bekräftad gäst: 2018-12-08


3 av 10

Anders ,
Upplands Väsby

+
Läget, men ganska eftersatt hotell med mycket
-
byt ut möbler i matsal, stolarna går ju knappt att flytta, äter man inte mat till frukost är ju brödet en katastrof

Bekräftad gäst: 2018-11-24


8 av 10

Ola ,
Lindesberg

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-11-17


8 av 10

,

+
-
Tidigare städning (dom städade vid 15-tiden...)

Bekräftad gäst: 2018-11-10


10 av 10

Bertil,
Varberg

+
Trevlig personal o bra läge.
-
Generösare med toapapper.

Bekräftad gäst: 2018-03-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

459 omdömen
Utmärkt
 
125
Väldigt bra
 
196
Bra
 
76
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-02-14

Inlägg av Ta1toy Stockholm, Sweden

Baan Karonburi Resort

Bra läge på hotellet och rummen (i den nya delen) var bra. Service och personal var katastrof. Till största delen bara ryssar på hotellet. Frukosten var medioker med tanke på priset. Vi var även tvungna att köpa en nyårssupé för otroliga 1200 SEK/person utan dricka. Personalen var riktigt otrevliga och deras Manager Mickey var extremt otrevlig. Inget hotell att rekommendera!!!

 
2019-02-07

Inlägg av HannaLivia Karlskrona, Sverige

Avråder starkt från att boka här!!

Det som är bra med hotellet är läget med nära till stranden och rymliga rum. Frukosten är medelmåttig. Bra hjälp att ta sig över den ibland hårt trafikerade vägen utanför av säkerhetsvakten. Man fick bara ett kort till rummet men efter lite diskussion kunde vi få ett till. Vi har bott här i snart en vecka och kan konstatera att knappt någon ur personalen kan engelska nog för att svara på frågor. Det har varit flera bekymmer under vårt boende med bland annat ac som slutade fungera och missfärgade kläder från poolen. Hotellmanagern var otrevlig mot oss när vi påtalade missfärgningen och försökte skylla tillbaka på oss. Gällande påtalade fel så tar det lång tid att få det fixat. Rekommenderar ej boendet till småbarnsfamiljer då hotellets balkong har breda spjälor i sidan vilka ett litet barn skulle kunna ta sig igenom. Det finns barnstolar till frukosten men de passar ej med övriga möblemanget så ett litet barn sitter dåligt. Välj ett annat boende om du vill ha en avkopplande semester och inte behöva lägga en massa tid på fel med boendet. Droppen här var den otrevliga hotellmanagern. Jag kan tänka mig att de höga poängen på boendet är från personer som inte behövt kontakta personal och påtala fel.

 
2017-06-29

Inlägg av Jennyssen

Ett par dagar

Tillbringade ett par dagar på detta hotell i Juni. Jättemysigt hotell. Mitt rum var inte klart i tid,men det gjorde inget för jag kunde ligga vid poolen så länge. Sedan hämtade de mig när rummet var klart. Bra service. Fick även problem med balkongdörren som inte gick att låsa. 10 minuter senare var det fixat. De talar inte så bra engelska på hotellet. Men mig gör det inget. Frukosten helt ok.

 
2016-11-30

Inlägg av Anna S

Överraskande fint

Har bara ett ord... hit kommer ja flera gånger och älskar Baan Karonburi Resort. Lagom frukost, inte för rörigt så tidigt på morgonen, Lunch och middagarna är fem stjärniga och är mycket nöjd. Personalen var mycket trevliga bra service hela tiden, dygnet runt. Dem städade rummen noga och gjorde fina figurer av handdukarna och la så fint på sängkanten. Mycket nära till havet och fanns även pol på hotellet... Jag och min vän är mer än nöjda

 
2015-12-02

Inlägg av Filippa H Malmö, Sverige

Bra hotell men kall pool.

Bra och prisvärt hotel med trevlig personal. Hotellet ligger riktigt nära stranden men vägen utanför kan vara väldigt trafikerad. Vi hade ett rum med pool utanför vilket var riktigt nice. Nackdelen var dock att det var riktigt kallt i vattnet i poolen. Den stora poolen var också kall men inte lika kall som den vi hade utanför. Frukosten var okej. Trevligt att dom gjorde ägg på beställning. Tar ca 10 min att gå till "staden". Man tappade wi-fi ganska ofta så man fick logga in flera gånger. Svartmögel i duschen men annars var allt bra.