Kundomdömen om Amora Beach Resort - Vinter 20/21

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Strandnära o gratis solstolar o trevlig personal o stort o rymligt hotellområde.
-
Inget vi kan komma på.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


8 av 10

+
Ligger nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


8 av 10

+
Lugn och avslappnad atmosfär. Stor gräsmatta mellan strand och pool där man också kunde vistas.
-
Något bättre kunskap i engelska för dem som jobbar i receptionen.

Bekräftad gäst: 2020-03-16


7 av 10

+
Att det var lugnt och närheten till stranden.
-
Allmänna utrymmen som uppfräschning av pooler, pingisbord etc. Frukosten

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Fick ha kvar rummet längre gratis innan hemfärd
-
Jobbigt att vänta flera timmar innan vi fick rummet, när man rest 24 timmar.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


7 av 10

+
Närheten till den underbara stranden med egna solstolar.
-
Personalen förmedlade ingen glad stämning, log sällan, såg mest uttråkade ut.

Bekräftad gäst: 2020-02-25


8 av 10

+
Fint rum stor och skön säng.
-
Personalen i restaurangen kunde varit trevligare. Frukosten kunde ha ett bättre utbud med öst och kalla pålägg.

Bekräftad gäst: 2020-02-14


8 av 10

+
Strandnära
-
Ingen bokningar av solstolar

Bekräftad gäst: 2020-02-08


3 av 10

+
Läget.
-
Allt, service, vänligheten, städning på allmänna platser, MATEN framför allt. Den var under all kritik, ingen variation samma mat morgon middag kväll. Kall vilken tid man än kom. Testade att vara på plats direkt då de öppnade men den var inte ens ljummen då heller, FY, FY , FY.

Bekräftad gäst: 2020-02-08


7 av 10

+
Läget
-
Garderober på rummet. Frukosten .

Bekräftad gäst: 2020-02-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

325 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
115
Bra
 
60
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2020-03-19

Inlägg av Z707IVjessicah

Lugnt hotell med fantastiskt läge

Rent och fräscht hotell med strandläge. Hotellet skulle må bra av att uppdatera allmänna ytor utomhus men rummen var relativt nyrenoverade och rena. Två pooler, varav en med havsutsikt. Vi var i stort sett ensamma vid poolen varje dag och även om solstolarna på stranden paxades tidigt varje morgon blev de lediga mitt under dagen. Personalen hade nog inte gått charmkurs men de få gånger vi bad om deras hjälp funkade det bra. Frukosten kunde ha varit bättre, särskilt om man vill börja dagen med annat än thaimat, saft och wienerbröd.

 
2019-03-02

Inlägg av Vagabond7007 Alingsås, Sverige

Bra läge

Hotellet har perfekt läge vid stranden. Fint poolområde, fina rum. Det som drar ner betyget är den mycket dåliga maten. Vi hade boka halvpension, extremt små portioner och väldigt smaklöst! Kontaktade resebyrån efter dag två och fick tillbaka pengarna. Även frukosten var smaklös, det saknades pålägg som vi skandinaver är vana vid. Däremot mycket god frukt! Kan rekommendera att inte boka middag på hotellet utan gå till flertalet restauranger som ligger längs stranden. Städningen var tyvärr undermålig, fick be om påfyllnad av schampoo mm.

 
2019-02-14

Inlägg av Daphne8787

Hotell Amora Beach Resort Bangtao-Phuket

Ett mycket bra och prisvärt hotell med gott om solstolar vid stranden som har fina gräsytor i skuggan. Personalen mycket tillmötesgående som löser alla frågor på ett smidigt sätt. Nära till sköna restauranger. Några med svensk anknytning och mycket bra mat. Promenera på 10 min efter stranden eller ta en tuc-tuc på 5 minuter. På stranden finns förstås en hel del thairestauranger. Bangtao stranden som är runt 4-5 km lång är en lugn strand. Passar bra för barnfamiljer och par som bara vill ha lugnt och skönt. Vill man ha lite mer nattliv så tar man en taxi till Pattong runt 7 km. Kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
2018-03-09

Inlägg av linapet267 Gotland, Sverige

Mycket trevligt och prisvärt!!!!

Mycket trevligt och prisvärt hotell som vi varmt kan rekommendera. Var orolig efter ha läst alla betyg och omdömen men vi är så nöjda. Trevlig personal som hjälper snabbt vid trubbel. Fick tårta till rummet på dotterns födelsedag. Trevligt poolområden och god mat vid garden Café. Stranden var helt underbar och längs med den finns många trevliga restauranger och Reggaebar. Massage finns att tillgå på flera ställen runt stranden. Bananpannkakor och grillad majs som thailändare står i små stånd och tillverkar ( 60 bth) Lite tråkig frukost för oss svenskar - det serveras mycket för ryssar och kineser. ( nudlar, friterad kyckling, potatis mm) pannkaksmaskin som var lite långsam- Äggröra och omelett var jättegod, Saknar ost, korv och skinka. Mycket ryssar som tyvärr hade dåligt uppförande kring poolen med att skräpa ner. Fräscha rum som var praktiska med dörr emellan till ” nästa rum ” då ungdomarna bodde nära. Sååå glad att vi bodde på detta prisvärda och trevliga hotell.

 
2018-02-06

Inlägg av ciccij2017

Helt okej

Detta hotell är helt okej. Frukosten var bra och maten i restaurangen var god. Läget är lugnt i stort sett precis på stranden och ca 1.5 km från byn Bangtao. Det är dock två saker som drar ner betyget och det är för det första att rumsstädningen var väldigt dålig, särskilt badrummet städades jättedåligt och under sängen låg grejer kvar från andra hotellgäster. Och den andra som var dåligt var att vi aldrig såg att poolerna rengjordes och gatuhundar svalkade sig där i. Det fick bli havsbad för oss. För övrigt fanns det inget att klaga på. I den byggnaden vi bodde i fanns ingen hiss så det blev ett väldigt släpande på barnvagn upp och ner. Om det fanns hiss i de andra byggnaderna vet jag inte.