Kundomdömen om Dusit Thani Krabi Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen
-
Ha rökfritt vid pol områdena

Bekräftad gäst: 2020-03-14


8 av 10

+
Hotellområdet och servicen i clubloungen
-
Rummen lite slitna. Segelduk som skuggar över barnpoolen. Barnvagnsramp upp för trapporna i de hotellbyggnader där hissen inte går hela vägen ner. Fler hängmöjligheter för handdukar i badrummen.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-30


8 av 10

+
Att det fanns att göra och låg vackert.
-
Poolaktiviteter tex poolaerobicsen var dålig (ej riktig) och fanns inte alla gånger som det utlovades. Mat och dryck var väldigt dyr på hotellområdet.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


10 av 10

+
Vår son behövde uppsöka läkare för att sys. Supporten från hotellet var över alla förväntningar!
-

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

+
Läget var bra.
-
Fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-02-26


10 av 10

+
Att bungalow,en låg nära stranden med havsutsikt
-
Pool-området var litet och dåligt till ett så stort hotell. för lite solstolar, de som fanns ockuperades tidigt på morgonen med handdukar som sen aldrig användes. jättetråkigt.

Bekräftad gäst: 2019-02-26


9 av 10

+
Helheten o service.
-
Mer ätbara frukter o grönsaker i den stora trädgården.

Bekräftad gäst: 2019-01-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2337 omdömen
Utmärkt
 
1659
Väldigt bra
 
484
Bra
 
131
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2020-02-11

Inlägg av C2730TWdanielh Stockholm, Sverige

Trevligt och prisvärt!

Anläggningen har några år på nacken och visst kan rummen upplevas som något slitna. Detta kompenseras dock av hotellets mkt trevliga parkliknande område och att det aldrig var några problem att få solstolar oavsett om du ville vara på stranden, poolen eller på gräsmattan i skuggan av höga träd. Servicen är mkt god utan att kännas påtvingad el konstlad. Ett sk klubbrum med tillgång till hotellets club lounge rekommenderas starkt.

 
2018-11-18

Inlägg av Mariana W

Underbart!!

Varit på detta underbara hotell i 2 veckor, å vi har haft de så Bra! Fina rum,fantastisk strand,otroligt bra frukost! Bra restauranger på området, kanske något dyra... Parkliknade område som hotellet ligger på, väldigt fint! Personalen är supergullig,trevlig å hjälpsam! Speciellt tack till tjejen som checkade in oss! Kommer inte ihåg hennes namn. Men en borttappad plånbok, fick henne att engagera sig till tusen.... Tack, tack Tack!!!

 
2018-03-10

Inlägg av Anna-Maria Kia W Krabi, Thailand

Härligt område!

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse här. Trevlig och hjälpsam personal. Stort poolområde och nära till privat strand med gott om solstolar. Lugn atmosfär. Stora och fräscha rum. Rent och bra tryck i duschmunstycket i duschen... Något dyrt i restaurangerna, men goda och varierande menyer.

 
2017-02-22

Inlägg av Malin G Luleå, Sverige

Mycket bra!

Snyggt hotell med lugnt läge nära havet. Trevligt poolområde. Gott om solstolar och privat strand. Trevlig personal som hjälper till med solstolarna och man törs lämna värdesaker när man går och badar. Känns tryggt. Parken mellan hotell och hav ger ett tropiskt intryck, harmoni och lugn. Maten är mycket god även om man äter billigare och lika gott utanför hotellområdet. Sköna sängar.

 
2017-02-21

Inlägg av TomandLena Göteborg, Sverige

Ståtligt hotell

Efter en något stökig start där vi först fick ett rum med viss mögeldoft fick vi sedan ett fint rum på 2:a våningen i hus F med härlig utsikt över parken och havet. Vi hade bokat The Club med separat frukost, afternoon Tea och på kvällen smårätter med valfria drycker. Mkt trevligt och ett bra alternativ till restaurangbesök för middag. 2 stora pooler och gott om solstolar vid poolerna, i parken och vid havet. Vacker strand och nära till bra lunchställe intill. Ett mycket bra hotell.