Anyavee Tubkaek Beach Resort

  • Lugna omgivningar
  • Boka dubbelrum med poolaccess

Söker du en lugn semester i sköna omgivningar är Anyavee Tubkaek Beach Resort ett utmärkt alternativ. Hotellet, som ligger precis vid stranden strax norr om Klong Muang, bjuder på ett fint poolområde, restauranger med havsutsikt och rymliga rum. Vill du ha extra nära till pooldopp finns rum med poolaccess att boka.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum i bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum med delad pool för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Nära stranden, grön omgivning
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 705 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har två poolområden. Det ena ligger i mitten av hotellområdet och poolen här är den som hör till de rum som har poolaccess. Nere vid stranden ligger ett mer lugnare poolområde inbäddat i tropisk grönska, och i närheten ligger en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller

Hotellets restaurang Windblue bjuder på havsutsikt och serverar frukostbuffé. Nere vid stranden ligger en à la carte-restaurang med bland annat fisk och skaldjur på menyn.

Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen (begränsad hastighet). Gratis, litet gym med några få maskiner. Spa med bland annat massage mot avgift. Kajaker mot avgift. Tvättservice mot avgift. Souvenirbutik. 

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Hel- eller halvpension mot tillägg.