Rumstyper på The Lai Thai

Enrumslägenhet

Rymliga enrumslägenheter i thailändsk stil. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet med 3 ordinarie bäddar

Rymliga trerumslägenheter i thailändsk stil. Vardagsrum med minikök samt två sovrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng och ett har en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning i miniköket. Walk-in-closet. Tv. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 98-122 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Rymliga tvårumslägenheter i thailändsk stil. Vardagsrum med minikök som har kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och och enkel köksutrustning samt ett separat sovrum. Walk-in-closet. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.