Kundomdömen om The Lai Thai

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-16


9 av 10

+
Rent och snyggt
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2020-02-06


2 av 10

+
-
Blir bättre när byggarbetsplasen brevid blir klart

Bekräftad gäst: 2020-01-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-12


9 av 10

+
Rummet
-
Restaurang o poolbar obefintlig service..

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

+
Mycket fina rum
-
Frukosten som vi köpte till var inte prisvärd. Den var urdålig med inget urval på müsli fil bröd pålägg juice mm.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

+
Bra standard
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


10 av 10

+
Mycket hög standard. Mycket sköna sängar. Väldigt trevlig personal. Mycket bra gym och poolområde. Bra läge.
-
Lite onödigt att de bytte handdukar varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

85 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
27
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-01-16

Inlägg av agneta486 Örnsköldsvik, Sverige

Bästa Ao Nang bästa Lai Thai

Nybyggt. Personligt. Magnifik pool. Läget perfekt. Centralt men ändå inte mitt i all trafik. Ao Nang har de bästa bergen....endast i Ao nang och Phi phi det finns berg som dessa.... Tack Pat och Robert ❀ 😊😎

 
2018-07-12

Inlägg av Jean-ErikB Pargas, Finland

Härligt boende

Bodde här 4 nätter. Vi mådde furstligt i detta hotell. Stort rum med kök och tillbehör. Städning varje dag, endast disken hörde till oss. Alla från vakten till frukostpersonalen var mycket vänliga och hjälpsamma. Poolen var av typ plaskdamm med möjlighet till vattenmassage invid barnbassängen. Dessutom finns en bassäng för motionssimning. Hissystemet var lite krångligt. Man kunde endast åka till och från våning där man bodde. Om man kunde önska sig något för kommande besök, en till två stolar till vid balkongen och några krokar i badrummet för necessärer mm. Kap kun kaa

 
2020-02-12

Inlägg av gully13 Gateshead

Great condo

Eventually after weeks of looking we chose the lai Thai. So please we did, it’s like home. 1.Great location straight out onto main road with everything you’ll ever need. 2.700 metre drill to beach 3. 700 metre from long boats to go to the islands. Railey beach was £4 return each 👍 4. Has a pool, comfortable sun loungers, bar, cafe and massage spa. 5, interior WOW we had large bedroom with half mountain view and little if the street. Huge dressing room large bathroom with great shower, kitchen diner and small lounge with tv. The sofa pulls out to a futon or bed if you prefer and great to lounge and watch tv which also has Netflix so we felt quite at home. 6, room was cleaned daily with complimentary bottles of water and towels. 7. Full Thai massage was THB300 ( 7.40) for an hour well worth it ITS ALL YOU NEED AND SO REASONABLE IN PRICE YOU CAN AFFORD TO SOEND MIRE KN TRIPS. staff were so very good and helpful Thank you The lai thai for a fabulous weeks stay. We had room 1304

 
2020-01-31

Inlägg av alcathy Richmond, Kanada

5 night stay

We stayed in a studio superior room, very large, New & staff offer good service. It’s about a 10 min walk to Aonang beach, lots of rest to choose from. The pool is nice though we just went to the beach. Room could be a little more cleaner. There is an exhaust fan but it’s not hooked up, strange...

 
2020-01-11

Inlägg av 456alins London, Storbritannien

BEWARE, money went missing

BEWARE if you stay here, some of our money went 'missing' from our room. The money, an important amount, were well hidden in our backpack that was left in the room. While it was our responsibility and we should have been more careful, I wouldn't stay in a place where housekeeping (we suspect) goes through your stuff like that. They said it never happened before but there's always a first time. The place is overall nice and reception staff is friendly but I wouldn't recommend this to anyone because of this obvious reason.