The Lai Thai

  • Bra läge
  • Köp till frukost

På hotell The Lai Thai bor du i rymliga lägenheter, där du kan rå dig själv, i centrala Ao Nang. Här väntar en pool med barnsektion, ett spa och en restaurang. Promenadavstånd till både stranden och centrum.

Veckans resmål

Boka senast den 21/11 och få 500:- rabatt/person på resor till Koh Lanta & Krabi med avresa 1/1 – 30/3. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenhet för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Rummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 77 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell The Lai Thai har ett bra och centralt läge en bit upp från stranden i Ao Nang. Här finns en saltvattenspool med barnsektion samt ett fåtal gratis solstolar, parasoller och handduksservice. På hotellet finns en à la carte-restaurang och en bar.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis gym. Spa med massage mot avgift. Gratis parkering. Promenadavstånd till både centrum och stranden. Till närmaste supermarket är det bara ca 50 meter. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg.