Kundomdömen om Red Ginger Chic Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rummet med poolaccess
-

Bekräftad gäst: 2020-02-13


4 av 10

+
Personalen, mycket trevliga och hjälpsamma En badväska med tillhörande strand matta och fria handdukar Två flaskor dricksvatten dagligen Kylskåp
-
Det fanns inga krokar att hänga kläder på. Bottenplanen som är utåt saknar bra luft och har ofta stinkande avloppsdofter som visserligen ventileras bort med en fläkt som surrar hela tiden Att det bäddas med trasiga sängkläder Att uteplatsen på bottenplan kändes som en bunker samt att avloppsångorna var mer påfallande där. Det förekom mycket mygg i bottenplan

Bekräftad gäst: 2020-02-08


8 av 10

+
Personalen. Centralt beläget men ändå avskilt.
-
Höja standard på rummen. Fler klädhängare

Bekräftad gäst: 2020-02-06


7 av 10

+
Breakfast, location
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


6 av 10

+
Personalen
-
Sänglampor, krokar för att hänga upp kläder, handdukar mm

Bekräftad gäst: 2020-01-09


6 av 10

+
Frukosten
-
Poolbaren, lite musik vid poolen samt sol möjligheterna vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-11-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

864 omdömen
Utmärkt
 
297
Väldigt bra
 
359
Bra
 
145
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-02-13

Inlägg av ChriRob Västra Frölunda, Sverige

Bra hotell

Snabb incheckning. Bjöds på välkomstdrink och tilltugg. Stort och rymligt rum i 2 våningar. Bra faciliteter. Gratis vatten på flaska fylldes på dagligen. Kylskåp, hårtork. Balkong med möbler. Bra AC på båda våningarna. Bra Wi-Fi. Sängarna var dock stenhårda och städningen kunde varit lite bättre och tidigare på dagen. Frukosten var mycket bra! Fanns något för alla smaker. T.ex. thaimat, flingor, yoghurt, färska frukter, grönsaker, bröd, pannkakor, våfflor och bakverk. Kock som gjorde ägg på beställning så man fick dem precis som man ville. Poolen var stor och härlig med saltvatten. Man fick låna både strand och poolhandduk dagligen. Gym fanns oxå. I poolbaren var det happy hour 2 gånger dagligen. Gästvänlig personal!

 
2019-11-17

Inlägg av Ler0che Karlstad, Sverige

Okej boende, inget mer.

Vi landade 5 på morgonen i Krabi och va vid hotellet ca 06:45 trots vi mailat tidigare och erbjudit att betala för att få ett rum tidigare så fick vi ett nej så vi fick ut och gå i Ao Nang till kl 2 efter en 11timmars flygtur. Rätt slitet hotell, litet missvisande gym. Står bad 200 meter i annons men det e havet men ingen badstrand tillgänglig. Okej vistelse inget mer. Övernattningshotell men är du ute efter sol o bad så hade jag rekommendera att leta vidare.

 
2019-11-10

Inlägg av b0ad Umeå, Sverige

Inte värt mer än två stjärnor

På bilderna ser det väldigt fint och fräscht ut, men i verkligheten är det ett ganska sunkigt och bedagat hotell. Hade varit OK om priset var därefter, men då de tar betalt för ett fyrstjärnigt så förväntar men sig lite fräschare. Fläckiga och sunkiga påslakan som inte blev bytta trots att vi sa till i receptionen, trasiga sänglampor etc. Extremt hård och oskön säng, till och med för att vara i Thailand. Sedan var både incheckningen och utcheckningen omständliga och extremt byråkratiska procedurer som tog lång tid. Inte så kul om man har en taxi som står och väntar när man ska till flygplatsen att det tar 10 minuter för personalen att rent fysiskt gå och ”kolla rummet”. Brukar räcka att lämna in nyckeln och åka. Nä det finns gott om hotell i Ao Nang som är billigare, bättre, eller både och. Så tyvärr, rekommenderas ej.

 
2019-02-07

Inlägg av Niklas J

Mycket fint

Mycket fint och prisvärt hotell. Rent och städat. Trevlig och hjälpsam personal. Mysigt poolområde med bar i vattnet. Åt en middag som var helt ok om än något stark och mycket fin frukost. Stannar gärna fler nätter.

 
2019-01-21

Inlägg av christofferm889 Billdal, Sverige

Superbra!

Vi fick ett illaluktande rum men personalen såg snabbt till att byta till ett nytt. Jättefint, bra personal, barnen älskade poolen, grym frukost. Stora schyssta rum, välstädat. Vi kommer återkomma! Rekommenderas!