Kundomdömen om Phra Nang Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 12 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

,

+
-
Trappa ner i poolen.

Bekräftad gäst: 2019-03-28


8 av 10

Ulf,
Malmö

+
Personalen, vänligheten själv
-
Skicka personalen på en kurs i engelska, åtmistone de som jobbar i Lobbyn. Stek bacon hårdare......

Bekräftad gäst: 2019-02-10


7 av 10

Annelie ,
Örbyhus

+
Läget
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2019-01-27


8 av 10

Kerstin ,
Rosersberg

+
Läget, vid havet, centralt i stan, poolområdet och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-18


7 av 10

Tage,
Mellansel

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

999 omdömen
Utmärkt
 
249
Väldigt bra
 
451
Bra
 
187
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2019-03-31

Inlägg av Linda E Stockholm, Sverige

bra läge,, mysigt

Bättre läge kan man inte hitta, mysigt poolområde men tyvärr ingen sol, men de har en liten pool som har sol om man nu vill ha det. Tevlig personal men bättre städning hade önskas. fräsh frukost och trrevlig restaurang.

 
2019-03-04

Inlägg av Mats1891 Sollentuna, Sverige

Underbart ❤

Mysigt hotell, bra läge(nära till allt). God mat i restaurangen, bra frukost. Härilig pool. Fantastiskt vänlig personal som gör allt för dig att trivas & ha det bra. Dessutom ett super bra spa. Vi kommer garanterat bo här igen.

 
2019-01-29

Inlägg av TanJoh Jönköping, Sverige

Bra läge

Läget kan man absolut inte klaga på, hotellet ligger nära till allt. Däremot kunde servicen vara bättre. På The beach bar (hotellets bar) var det en trubadur som spelade på kvällarna, vilket vi uppskattade. Alltid trevligt med livemusik. Frukosten var helt ok. Påfyllningen fungerade inte riktigt. Trots att man påpekade att något var slut, fylldes det inte på. Det är väldigt lyhört, så ta med öronproppar.

 
2018-01-12

Inlägg av innaT_13 Stockholm, Sverige

Coolt men icke barnvänligt

Hotellet ligger mitt i smeten i Ao Nang! Gissningsvis finns det inte centralare hotell! Det gör att det är mycket ljud från gatan så vi var tvungna att sova med öronproppar varje natt! Poolerna är inte uppvärmda o stora poolen är rätt så smal och inte barnvänlig! Personalen är jättemysig! Frukosten var sådär -väldigt urplockad och inte så mycket att välja mellan! Städningen var sådär på vårt rum! Jag tycker trots kritiken att hotellet är väldigt snyggt o de lyckas ha en skön avslappnad atmosfär!

 
2017-03-27

Inlägg av idao71 Sälen, Sverige

Nöjda

Rummen var helt okej, dock väldigt lyhört och det var svårt att låsa balkongdörren. Otroligt nära till allt! Boende närmre stranden får man inte tag i?! Longtailbåtarna var precis utanför. Frukosten hade ett stort utbud och var väldigt god.