1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Phra Nang Inn

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ulf,
Malmö

+
Personalen, vänligheten själv
-
Skicka personalen på en kurs i engelska, åtmistone de som jobbar i Lobbyn. Stek bacon hårdare......

Bekräftad gäst: 2019-02-10


7 av 10

Annelie ,
Örbyhus

+
Läget
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2019-01-27


8 av 10

Kerstin ,
Rosersberg

+
Läget, vid havet, centralt i stan, poolområdet och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-18


9 av 10

Stefan,
Västervik

+
Härlig stämning samt nära till stranden och centrum
-
Lite mera pålägg till frukosten

Bekräftad gäst: 2018-04-03


8 av 10

Frida,
Enköping

+
Läget nära havet. Trevlig och tillmötesgående personal. Härlig frukostvy.
-
Rummen börjar bli slitna, fick byta rum efter vi klagat då golvet var helt vattenskadat så "plankor" stod upp som man snubblade på, inte uthyrningsbart tror rums nummret var 1118. Detta behöver ni kolla upp så ingen annan får det rummet. Det var inget problem att få ett annat rum. I första rummet som vi sov en natt så var musiken från hotellets bar mycket störande, men vart bättre i andra rummet.

Bekräftad gäst: 2018-04-01


9 av 10

Maria,
Gävle

+
Närheten till stranden och det centrala läget.
-
Frukosten tog slut då och då men fylldes på efter en tag. Den var dock alltid fräsch, god och nylagad.

Bekräftad gäst: 2018-02-18


10 av 10

Erik,
Västerås

+
Poolen. Fantastiskt att ta ett svalkande dopp efter en stranddag.
-
En bättre lösning och information vid ankomst. Vi kom 06 på morgonen - rummet var klart kl 12. Fyra timmars dödtid. Kanske en rundvisning på hotellet. "Här är poolen som ni gärna får ligga vid. Här är frukosten. Stranden ligger där. Här kan du byta om".

Bekräftad gäst: 2018-02-18


8 av 10

Monica,
Sjöbo

+
-
Finns hårfön på rummen men det står ej med i er beskrivning

Bekräftad gäst: 2017-12-18


1 av 10

Anja ,
Frederiksværk

+
-
Yderst dårlig rengøring 2 opredninger men der var ikke plads i længden til fødderne Morgenmaden uden ordentlig hygiejne Ødelagt air con som fyldte vores kuffert med vand. Personalet fandt det morsomt Pool uden cirkulation hertil fyldt med bakterie Væg lus i lejligheden

Bekräftad gäst: 2019-01-27


7 av 10

Margaretha,
Greve

+
Beliggenheden !!
-
Lidt mere varieret (europæisk) morgenmad - f.x. lidt ost, 2 slags marmelade i s.f. 1, yoghurt.

Bekräftad gäst: 2018-12-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

963 omdömen
Utmärkt
 
235
Väldigt bra
 
439
Bra
 
182
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-01-29

Inlägg av TanJoh Jönköping, Sverige

Bra läge

Läget kan man absolut inte klaga på, hotellet ligger nära till allt. Däremot kunde servicen vara bättre. På The beach bar (hotellets bar) var det en trubadur som spelade på kvällarna, vilket vi uppskattade. Alltid trevligt med livemusik. Frukosten var helt ok. Påfyllningen fungerade inte riktigt. Trots att man påpekade att något var slut, fylldes det inte på. Det är väldigt lyhört, så ta med öronproppar.

 
2018-01-12

Inlägg av innaT_13 Stockholm, Sverige

Coolt men icke barnvänligt

Hotellet ligger mitt i smeten i Ao Nang! Gissningsvis finns det inte centralare hotell! Det gör att det är mycket ljud från gatan så vi var tvungna att sova med öronproppar varje natt! Poolerna är inte uppvärmda o stora poolen är rätt så smal och inte barnvänlig! Personalen är jättemysig! Frukosten var sådär -väldigt urplockad och inte så mycket att välja mellan! Städningen var sådär på vårt rum! Jag tycker trots kritiken att hotellet är väldigt snyggt o de lyckas ha en skön avslappnad atmosfär!

 
2017-03-27

Inlägg av idao71 Sälen, Sverige

Nöjda

Rummen var helt okej, dock väldigt lyhört och det var svårt att låsa balkongdörren. Otroligt nära till allt! Boende närmre stranden får man inte tag i?! Longtailbåtarna var precis utanför. Frukosten hade ett stort utbud och var väldigt god.

 
2016-03-28

Inlägg av patriciadileo Stockholm, Sverige

Coolt rum, fräscht, bra drinkar, läget är perelt

Bra pris, hjälpsam personal, rummet var coolt, badkar mitt i rummet, jäkligt Nice, Poolen Nice, nära till utflyktsbåtarna, precis framför deras strand restaurang. Stranden såg så där ut ( vi var på utflykt och hängde vid poolen). Läget är perfekt iallafall, mysig bar med happy hour đŸ‘ŒđŸœ

 
2016-03-23

Inlägg av Kenneth L Klågerup, Sverige

Hur länge ska man överleva på sitt fantastiska läge?

Läget är Ao Nangs bästa men i övrigt så finns det massor att förbättra. I flera år har gäster här på TripAdvisor klagat över uselt wifi och inte har det blivit bättre. Du kan besöka vilken bar eller restaurang som helst i Ao Nang och gratis få utmärkt wifi men på Phra Nang Inn lyckas man inte fixa det. Svagt. Varje morgon måste man påtala att bacon är slut, att det saknas kaffekoppar, att yoghurten är slut etc. - detta trots att det finns minst 6-7 personer i personalen som finns på plats och kanske bara 10-12 personer som äter just då. Vad kan problemet vara? Poolen behöver renoveras, lösa plattor, brunnar saknar skydd, trappor saknas och det påhittade plattorna är sönder med risk för skador. Omfogning borde gjorts för länge sedan. Räcken på balkongerna och till lilla poolen är lösa och borde bytas omgående. Luta er inte mot några räcken på anläggningen. Duscharna på rummen borde också frächats upp för länge sedan. Men som jag skriver, läget är oslagbart.....,