1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Pakasai Resort – Vinter 2018/19

 • Sköna vyer över vacker natur
 • Fint poolområde
 • Miljövänligt hotell

Omtyckta Pakasai Resort tronar på en höjd i centrala Ao Nang, omgiven av tropisk grönska. Här väntar en avkopplande semester vid det härliga poolområdet, och du kan också skämma bort dig själv med diverse spabehandlingar. Personalens omtanke om sina gäster i kombination med den lokala touchen gör att Pakasai Resort ingår i vår familj av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-3 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Planteringarna och vårt rum av bättre standard än genomsnittet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1201 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pakasai Resort är en trevlig hotellanläggning som består av flera olika byggnader uppförda i thailändsk stil. Lugn omgivning i tropiskt naturområde. Poolområde med infinitypool som har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Poolbaren Pool Café serverar förfriskningar och snacks hela dagen.

Närodlad och ekologisk mat
Maten som serveras på hotellet är lokalproducerad och ekologisk, och de flesta grönsaker är odlade på hotellet. Frukostbuffén serveras i restaurang Dalah, och till lunch och middag finns en à la carte-meny med färsk fisk och thailändska rätter. Tree Top Café är det perfekta stället för en avslappnad stund. Här serveras också afternoon tea varje dag.

Gratis gym. Trevlig spaavdelning med sköna behandlingar och olika typer av massage mot avgift. Thaiboxning mot avgift. Matlagningslektioner mot avgift. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service. Tvättservice mot avgift. Stora nivåskillnader och många trappor. Nära till stranden och till Ao Nang centrum med restauranger, barer och affärer. Lokal trafik.

Miljövänligt hotell
Pakasai Resort är ett miljövänligt hotell. Till exempel källsorteras alla sopor, även på rummen, och rengöringsmedel samt duschgel och schampo är organiska. Solceller används för att värma upp poolen samt till lamporna utomhus. Används handdukarna i flera dagar får gästerna en belöning.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Observera att det inte är tillåtet att röka i rummen, på balkonger eller i allmänna utrymmen. Rökning är endast tillåten i ett särskilt område på hotellet.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi