Pakasai Resort

apollo mondo enjoy

  • Sköna vyer över vacker natur
  • Fint poolområde
  • Miljövänligt hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta Pakasai Resort tronar på en höjd i centrala Ao Nang, omgiven av tropisk grönska. Här väntar en avkopplande semester vid det härliga poolområdet, och du kan också skämma bort dig själv med diverse spabehandlingar. Personalens omtanke om sina gäster i kombination med den lokala touchen gör att Pakasai Resort ingår i vår familj av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-3 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Utsikten från rummet, 622. Mycket trappor dock men man kan behöva lite motion på semestern
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1289 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pakasai Resort är en trevlig hotellanläggning som består av flera olika byggnader uppförda i thailändsk stil. Lugn omgivning i ett tropiskt naturområde.

Härligt poolområde
Poolområdet på hotellet innefattar en infinitypool, med saltvatten, och en barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handdukar.

Närodlad och ekologisk mat
Maten som serveras på hotellet är lokalproducerad och ekologisk, och de flesta grönsaker är odlade på hotellet. Frukostbuffén serveras i restaurang Dalah, och till lunch och middag finns en à la carte-meny med färsk fisk och thailändska rätter. Tree Top Café är det perfekta stället för en avslappnad stund. Här serveras också afternoon tea varje dag. Hotellets poolbar heter Pool Café och serverar förfriskningar och snacks hela dagen.

Träning och välmående
På hotellet finns ett gratis gym och cyklar finns att låna. Thaiboxning mot avgift. Det finns en trevlig spaavdelning med sköna behandlingar och olika typer av massage mot avgift.

Miljövänligt hotell
Pakasai Resort är ett miljövänligt hotell. Till exempel källsorteras alla sopor, även på rummen, och rengöringsmedel samt duschgel och schampo är organiska. Solceller används för att värma upp poolen samt till lamporna utomhus. Används handdukarna i flera dagar får gästerna en belöning.

Övrigt om hotellet
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Matlagningslektioner mot avgift. Room service. Tvättservice mot avgift. Stora nivåskillnader och många trappor inom hotellområdet. Lokal trafik

Upptäck omgivningen
Det är nära till Ao Nang centrum med restauranger, barer och affärer. Dessutom ligger Railey Beach i nästa bukt, ca en kilometer söderut.

Läs mer om våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Observera att det inte är tillåtet att röka i rummen, på balkonger eller i allmänna utrymmen. Rökning är endast tillåten i ett särskilt område på hotellet.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi