1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Golden Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

,

+
Läget
-
Tillmötesgående personal

Bekräftad gäst: 2019-02-26


8 av 10

Susanne,
Middelfart

+
Beliggenheden
-
Vi synes at de der passede poolområdet , virkede sure og ligegyldige med gæsterne....de snakkede meget dårligt engelsk, og havde travlt med at få lukket poolområdet ned , noget før tiden kl 18...vi oplevede at der blev smidt klormiddel i vandet 5 min før det lukkede, selvom der var folk i vandet . IKKE OK !! Der var dårlig betjening ved håndklædeudlån ved pool

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

Torben,
Køge

+
Beliggenhed og service
-
Engelsk kundskaber

Bekräftad gäst: 2019-03-05


4 av 10

Rikke,
Ringsted

+
Rent og pænt. Fin størrelse på værelset
-
Lidt mere lys på værelset. Specielt ved spejl og klædeskab Der løb en åben kloak bag hotellet -den lugtede forfærdeligt på hotellet og ind på værelset. Konstant larm fra alle de her longtailboats -det var MEGET generende og det skal bestemt tilføjes jeres beskrivelse af hotellet på jeres side Vi havde ingen wifi i den sidste uge.

Bekräftad gäst: 2019-02-26


9 av 10

Jack,
Køge

+
Ligger godt
-
ok som det skal være .

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

Anne-mari,
Siilinjärvi

+
Rannan läheinen siainti.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Satu,
Virolahti

+
Bungalow-huoneemme poreammeella oli upea, viihtyisä ja siisti. Myös piha- ja allas alue oli kaunis ja viihtyisä. Aamupala oli todella monipuolinen.
-
Palvelu hotellissa oli TODELLA tökeröä ja hidasta. Englannin kielen taito henkilökunnalla tuntui olevan aivan olematonta, ja asiakaspalvelutaito täysin hukassa. Odotimme esim. viikon, ennen kuin joku tuli virittämään televisioomme kanavat paikoilleen. Yhden illan väänsimme "huonepalvelun" kanssa, kun olisimme halunneet tilata drinkit huoneeseemme ennen ruokailemaan lähtöä. Loputtomien puhelinsoittojen ja ovella ramppailujen jälkeen saimme yhden ainoan juoman huoneeseemme, koska kaikki muut juomat olivat kuulemma loppuneet. Myös yhtenä iltana hotellin ravintolassa ruokaillessamme viiniä olisi ollut tarjolla vain pulloittain, koska viinit laseittain olivat kuulemma loppuneet. Palvelu oli siis tätä tasoa koko lomamme ajan.

Bekräftad gäst: 2019-02-28


4 av 10

Arja,
Riihimäki

+
-
Henkilökunta yrmeää, paikat kuluneet. Huoneissa onneton valaistus, televisio ei toimi, likainen ja ahdas suihku/wc-tila.

Bekräftad gäst: 2019-02-21


9 av 10

Matti,
Kokkola

+
Lähellä rantaa
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


10 av 10

Tuula ,
Vantaa

+
Parhaalla paikalla Ao Nangissa, ranta ja keskusta lähellä mutta melua ei kuulu. Uudempi bungalow aivan ihana poreammeineen. Hyvä aamiainen, valinnanvaraa riitti.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1087 omdömen
Utmärkt
 
263
Väldigt bra
 
453
Bra
 
203
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2019-03-13

Inlägg av Podal123 Stockholm, Sverige

Centralt men stökigt!

Vi bodde här en vecka ni i början på Mars. Hotell med fina rum och närhet till strand och butiker/centrum. Bra service från personalen i lobbyn men personalen i restauranten och speciellt vid poolen lämnade mycket att önska. Ouppmärksamma och rakt av sura. Hotellets beliggenhet har också en baksida då "centralen" för alla Longtail-båtar ligger precis nedanför så det är ett konstant dånande oljud från dessa samt obehaglig doft av diesel-avgaser. Detta är dock inte hotellets "fel" då det gäller för hela området. Ao Nang verkade generellt ganska trött, har inte så mycket positivt att säga faktiskt. Det var inte alls den vänliga och trevliga servicen man är van med i Thailand, här verkade dom helt ha glömt att dom de facto lever av turismen.

 
2019-03-02

Inlägg av 564louisew

Barnfamilj på semester

Fint och prisvärt hotell mitt i smeten. Lugnt inne på hotellområde men utanför fullt med restauranger och liv (låter dock från båtar och restauranger). Ingen vidare strand utanför hotellet men finns båtar som tar en till vackrare. Fin pool, okej frukost.

 
2019-02-28

Inlägg av 157madeleines Sverige

Prisvärt

Bodde här ett par dygn i samband med slutet på vår semester (ville vara närs flygplatsen). Ao Nang är ingen favorit men hotellet var helt ok. Hyfsat fräscha rum och centralt läge. Poolområdet var ocharmigt enligt min smak och här paxar man solstolar tidigt. Wifi låg nere mest hela tiden. Frukosten var bra! Lite småmissar med vår bokning men det korrigerade de snabbt utan krångel. Personalen var trevlig!

 
2019-01-11

Inlägg av ninaandersson7

Semester

Vi bodde här 2 veckor för att fira min födelsedag. Usel service! Vi var 3 personer men fick endast 2 vatten och 2 handdukar per dag. Duschtvål och schampo var ca 30 ml och de fylldes aldrig på! Otrevlig personal! Fina rum och vackert utifrån men absolut inte värt att boka detta hotell!

 
2018-12-21

Inlägg av christinas85 Storfors, Sverige

Aldrig igen

Har vart här tidigare, och det har vart bra. Den tiden är klart förbi. Maten, en stek och sen en bakad potatis var kall vid servering. De krävde ändå att jag skulle betala hälften då jag smakat på steken?! Hur skulle jag annars märka att den var kall? Värdelöst.