1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Deevana Plaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Stefan,
Kalmar

+
Det ligger bra till
-
Personalen måste lyssna 5 dagar så lämnar dom inte handdukar till oss fick säga till vid 16.00 när vi skulle duscha, toaletten läckte vatten så vi la 2 handdukar runt den och dom tittade på den men gjorde inget åt den så vi fick stå på blöta handdukar i 2 veckor /så se upp/

Bekräftad gäst: 2018-12-30


8 av 10

Stina,
Gävle

+
Fina allmänna miljöer så som restaurangen och poolområdet. Vänlig personal.
-
Poolen börjar bli sliten. Den bör kanske renoveras på sitt håll. Personalen verkade även jobba väldigt långa pass och många dagar i sträck. Känns inte roligt som gäst att se att de jobbar från tidig morgon till sen kväll. Önskar att de kunde jobba kortare pass.

Bekräftad gäst: 2018-04-08


7 av 10

Veronica ,
Stockholm

+
Lugnt och skönt!
-
Bättre städning på rummen. Glas och porslin i matsalen var ej rena, nya diskmaskiner?

Bekräftad gäst: 2018-03-06


10 av 10

Pia,
Enköping

+
Deras mycket vänliga service på Deevana Plaza
-

Bekräftad gäst: 2018-03-06


10 av 10

,

+
Personalen! Speciellt personalen i restaurangen, så himla gästvänliga och trevliga, bjöd på sig själva och såg till att vi hade det bra. Överhuvudtaget om man bad om något så fixades det.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-06


7 av 10

Jeanette,
stockholm

+
Fina rum och bra service
-

Bekräftad gäst: 2018-02-13


10 av 10

Jelena,
Stockhholm

+
Personalen utan tvekan. De var otroligt trevliga och professionella. Servicen var i världsklass. Alltid leende och hjälpsamma och aldrig några sura miner.
-
Ljudisoleringen på hotellet kunde förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-02-06


8 av 10

Roger,
ÖDÅKRA

+
Lugnt läge med en bra restaurang
-
Aggregat för kyla på hustak borde byggas in vid kommande renovering. Det lät som ett flygplan stod på gården när den gick i princip dygnet runt. Fick ett rum med dörr emellan annat hotellrum där ljud tydligt gick igenom.

Bekräftad gäst: 2018-01-22


7 av 10

Per,

+
Lækkert med direkte adgang til pool. Fine værelser og lækker mogenmadsbuffet.
-
Man skal vente til stort set alt - thai´er ser ikke tid som en ressource. Fik at vide, vi ville få et værelse i løbet af 15 min. - der gik 2½ time.

Bekräftad gäst: 2019-01-08


6 av 10

Jan,
Værløse

+
Fredeligt.
-
Flere sol pladser - der er skygge ved poolen det meste af dagen. Der var en del renovering med stærkt lugtende maling.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

3245 omdömen
Utmärkt
 
1362
Väldigt bra
 
1356
Bra
 
385
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2018-12-07

Inlägg av phillebergstrom Gävle, Sverige

Prisvärt men ohjälpsam personal

Ok hotell med västerländskt standard. Läget är bra med gångavstånd till Ao Nang Beach som har ca 10 minuter. Flera små mysiga matställen utanför hotellet. Dock riktigt ohjälpsam och otrevlig personal. Kommer nog inte komma tillbaka hit pga personalen tyvärr för hotellet var det inge fel på..

 
2018-02-05

Inlägg av 529oskarf

Fint och prisvärt hotell

Jätte fint hotell för pengarna. Var dock beredd på att antingen och taxi eller hå till Ao Nang stranden då detta ligger en bit bort. De erbjuder transfer som går c:a fem gånger om dagen (senaste 17:00) och som man måste boka en timme innan. Frukosten var bättre än många andra ställen i Thailand. Dock så var det väldigt lyhört, vaknade många gånger mitt i natten över att folk kom hem.

 
2017-03-17

Inlägg av Danjellaj Överkalix, Sverige

Fint hotell !

Bodde här i februari 2013. Rum med direkt utgång till pool. Fint och fräscht rum med solsäng på terassen. Frukosten var toppenbra. På minussidan var att det var snålt med solstolar runt poolen så man fick kliva upp i ottan för att ta dom man ville ha.

 
2017-01-13

Inlägg av Emil C

Utmärkt

Bodde här i 2 veckor och vi stortrivdes under hela vistelsen. Rummen är fina, det städas snyggt. Det finns möjlighet till bra roomservice. Det känns modernt och snyggt. Gratis wi-fi som fungerar mycket bra vilket är ett stort plus. Frukosten är helt fantastisk. Det finns allt man som vi hade att önska. Resturangpersonalen är oerhört trevlig och de hälsar och hjälper en till bords varje dag. Lunch eller middag kan man köpa och maten som kommer ut är mycket god.

 
2016-11-22

Inlägg av FreddeSthlm

En 3:a

Okej hotell med svenska mått mätt. Överlag behöver dock hotellet sig en uppfräschning, speciellt de smala poolsektionerna där vissa mosaikrutor lossnat. Inga funktioner fungerar längre (vattenfall, bubblor mm). Minus: - 3 av 3 vattenfall i poolen ej längre i drift. - 2 av 2 jacuzzipartier i poolen ej längre i drift - flera lampor trasiga i poolen - barnklubbens utrymme luktade illa/fukt Småaktigt kan tyckas, men vi saknade möjlighet att koppla in sin mobil i gymmet, träningen blir lättare med musik😊 Plus: + Grymt bra städning av hotellrummet. + Trevlig personal + superbra med Playstation på rummet (men INGA spel att låna!!!) + Bra Wi-Fi + Bra priser på mat + Gratis shuttlebus till AoNang + Bra med väska och strandhanddukar som man byter varje dag