Kundomdömen om Deevana Krabi Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rent, lungt,
-
ha några byrålådor eller hylla för att lägga uppackade kläder på, för 2 veckor för 2 personer räcker inte 5 klädgaljar och ett hyllplan. någon mer stol i ett dubbelrum vore toppen

Bekräftad gäst: 2020-03-21


10 av 10

+
Mycket god service. Rent och snyggt överallt. Fantastisk frukost.
-
Högt ljud från värmeväxlaren (ac-n). Dålig lukt i toalett/duschrum. Dessa anmärkningar gäller vårt rum 305.

Bekräftad gäst: 2020-03-07


8 av 10

+
Lugnt
-
Samma frukost i två veckor så tråkigt inte variation alls

Bekräftad gäst: 2020-02-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

483 omdömen
Utmärkt
 
276
Väldigt bra
 
138
Bra
 
43
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2020-01-16

Inlägg av IsaK837 Malmö, Sverige

Trevligt och vänlig personal

Ett rent hotell med en mysig placering av badkaret som ger lite extra charm. Enkel men god frukost och alltid leende personal. Du kan utnyttja gymmet (litet) i hotellet bredvid. Poolområdet är tyvärr helt i skugga. Skönt men om du vill sola är det inte alls bra. Drar ner betyget för oss.

 
2018-11-30

Inlägg av zunnies1 Göteborg, Sverige

Helt ok

Vi hade läst så många väldigt positiva omdömen om hotellet och blev därför lite missnöjda. De små lite billigare rummen på övervåningen har i princip inga fönster, det fanns bara typ ett smalt tittfönster. Vi uppgraderade därför till en rimlig peng och fick tilldelat ett lite större rum med runt badkar på altanen. Det första rummet stank av mögel så vi bytte därför dagen efter. Även det rummet luktade mögel men vi valde att trots det behålla det. Läget är bra och lugnt. Personalen är den stora behållningen. Glada och mycket serviceminded.

 
2018-02-02

Inlägg av Mathias J Stockholm, Sverige

Rent och fint hotell med fin omgivning

Bokade ett rum för två dagar under högsäsong, men blev dubbelbokad och uppgraderad. Rent och snyggt i både rum som badrum. Avloppet fick inte riktigt vattnet att rinna bort direkt, men man hann med en rätt lång dusch ändå. På grund av trädgårdarna utanför och en rinnande bäck var det rätt mycket mygg på rummet som smet in när de kunde. Badkar fanns precis utanför dörren, dolt av buskar och entrédörr, gick bra att bada i bara mässingen på kvällen så länge man inte tände utomhusbelysningen. Inga jättepooler, men fanns fri tillgång till större pool på Deevana Plaza, där även gymmet låg. På kvällen ligger en mindre marknad precis bredvid och restauranger, massagesalonger och andra bekvämligheter finns precis runt hörnet. Internet fungerade klanderfritt. Frukosten var bra, men ingenting speciellt extra. Kan absolut tänka mig att komma tillbaka vid nästa besök i Ao Nang.

 
2017-04-19

Inlägg av JukkeBerg Helsingborg, Sverige

Lungt och skönt.

Väldigt rent och fint hotell. Fina mysiga rum. Personalen är överallt och hjälper dig med de du vill. God mat, ren och fin pool och nära till ao nang beach :) Man betalar ingen jättesumma för att bo här. man får så himla mycket :) rekommenderas absolut :)

 
2020-04-11

Inlägg av ontheroadmaryg London, Kanada

Great hotel in ao nang

A bit of oasis in AoNang. Lovely grounds, pools. Our deluxe room was beautiful with outside tub. The breakfasts were wonderful. Very reasonably priced. The staff are very helpful We stayed for almost 2 weeks and loved it