1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Deevana Krabi Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ingrid,
Umeå

+
Gemytligt Våra rum låg nära pool och reception vilket var mycket behagligt.
-
Endast 1 garderob i rummet där det också förvarades strykbräda 2 hyllor samt värdeskåp. Detta är inte mycket för 2 personer som skall vara borta i 3 veckor

Bekräftad gäst: 2019-02-19


7 av 10

per,
enköping

+
rent fint trevlig bra personal
-
ni säljer det som barnfritt över 16år blir lite märkligt om 16åringar ska sitta i barnstolarna på frukosten sälj det inte som barnfritt hotell för vuxna om det inte är det det va inte lika många som deevana Palace men de va en del + lite större matsal

Bekräftad gäst: 2018-03-04


9 av 10

Mikael,
Strängnäs

+
Lugnt och tyst. Trevlig personal. Fin pool med grym poolbar.
-
Rummen saknar stolar, det finns ingenstans att sitta, varken inne i rummet eller på uteplatsen. Det finns ej heller någonstans att förvara kläder, det finns varken lådor eller garderober, vi fick ha alla våra kläder i våra resväskor i två veckor. Vi bad om stolar till uteplatsen men fick svaret att det inte fanns några.

Bekräftad gäst: 2017-12-12


6 av 10

Allan,
Tune

+
Personalet.
-
At der ikke er nogen børn, som skrevet i beskrivelsen. Det er ikke rimeligt at betale ekstra for børnefrit hotel, når der er børn.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

,

+
Hyvä sijainti, huoneesta löyty kaikki tarvittava ja paljon ylimääräistäkin.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


8 av 10

Tauno,
Eurajoki

+
-
Hotellihuoneen säilytystilat alkeelliset ja kalusto vähäpätöinen.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Sari,
Mäntsälä

+
Kaunis paikka, siisti hotelli, hyvä palvelu ja hieman syrjässä, mikä oli hyvä. Illat olivat rauhallisia ja hiljaisia.
-
Nettisivujenne heti alussa lukee, että rauhallinen hotelli yli 16 vuotiaille?!!!! Kuitenkin koko kaksi viikkoa hotellissa oli lapsia? Poistakaa teksti, jos tämä ei pidä paikkansa? Haimme rauhallista lapsivapaata lomaa ja valitsimme hotellin sen mukaan!

Bekräftad gäst: 2018-03-07


9 av 10

Antti,
Ylöjärvi

+
Siisteys ja siivous todella hyvä.
-
Huoneen vaatteiden säilytysmahdollisuudet olemattomat. Lisää vaatekaappeja ja naulakkoja.,

Bekräftad gäst: 2018-02-14


9 av 10

Pirjo,
Leppävirta

+
Hyvin hoidettu hotelli jahotellialue
-
Aamiainen olisi voinut olla monipuolisempi

Bekräftad gäst: 2018-02-07


8 av 10

,

+
Kaikki tarvittava oli.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

388 omdömen
Utmärkt
 
220
Väldigt bra
 
115
Bra
 
34
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-11-30

Inlägg av zunnies1 Göteborg, Sverige

Helt ok

Vi hade läst så många väldigt positiva omdömen om hotellet och blev därför lite missnöjda. De små lite billigare rummen på övervåningen har i princip inga fönster, det fanns bara typ ett smalt tittfönster. Vi uppgraderade därför till en rimlig peng och fick tilldelat ett lite större rum med runt badkar på altanen. Det första rummet stank av mögel så vi bytte därför dagen efter. Även det rummet luktade mögel men vi valde att trots det behålla det. Läget är bra och lugnt. Personalen är den stora behållningen. Glada och mycket serviceminded.

 
2018-02-02

Inlägg av Mathias J Stockholm, Sverige

Rent och fint hotell med fin omgivning

Bokade ett rum för två dagar under högsäsong, men blev dubbelbokad och uppgraderad. Rent och snyggt i både rum som badrum. Avloppet fick inte riktigt vattnet att rinna bort direkt, men man hann med en rätt lång dusch ändå. På grund av trädgårdarna utanför och en rinnande bäck var det rätt mycket mygg på rummet som smet in när de kunde. Badkar fanns precis utanför dörren, dolt av buskar och entrédörr, gick bra att bada i bara mässingen på kvällen så länge man inte tände utomhusbelysningen. Inga jättepooler, men fanns fri tillgång till större pool på Deevana Plaza, där även gymmet låg. På kvällen ligger en mindre marknad precis bredvid och restauranger, massagesalonger och andra bekvämligheter finns precis runt hörnet. Internet fungerade klanderfritt. Frukosten var bra, men ingenting speciellt extra. Kan absolut tänka mig att komma tillbaka vid nästa besök i Ao Nang.

 
2017-04-19

Inlägg av Jockalajnen Helsingborg, Sverige

Lungt och skönt.

Väldigt rent och fint hotell. Fina mysiga rum. Personalen är överallt och hjälper dig med de du vill. God mat, ren och fin pool och nära till ao nang beach :) Man betalar ingen jättesumma för att bo här. man får så himla mycket :) rekommenderas absolut :)

 
2019-04-22

Inlägg av lucyrose91

Amazing

We loved our stay at Deevanna Krabi resort. The hotel and staff are lovely. The rooms were really comfortable and had air con. Pools were nice and you are surrounded by trees and greenery. 15 minute walk or short tuk tuk ride to ao nang beach where there are lots of restaurants, bars and shops. You can also get the boat to Railay beach and Tonsai beach which I would highly recommend. Thank you to all the staff who were so friendly and made our stay perfect. The breakfast was also really good, lots of choice and Su was lovely every morning! Thank you :)

 
2019-04-19

Inlägg av kllkelvin Hongkong, Kina

Nice Resort!

I stayed at Grand Deluxe Room for 3 night. The resort environment is good. The room is clean and comfortable. It has a big bath outside the room, it good for relax. However, the privacy is not good because it face to the public area and just separate by few small trees. Overall is good, just need to walk around 10 minutes to Ao Nang Beach.