Kundomdömen om Deevana Krabi Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ingrid,
Umeå

+
Gemytligt Våra rum låg nära pool och reception vilket var mycket behagligt.
-
Endast 1 garderob i rummet där det också förvarades strykbräda 2 hyllor samt värdeskåp. Detta är inte mycket för 2 personer som skall vara borta i 3 veckor

Bekräftad gäst: 2019-02-19


10 av 10

Charlotte,
Färjestaden

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

426 omdömen
Utmärkt
 
243
Väldigt bra
 
126
Bra
 
37
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-11-30

Inlägg av zunnies1 Göteborg, Sverige

Helt ok

Vi hade läst så många väldigt positiva omdömen om hotellet och blev därför lite missnöjda. De små lite billigare rummen på övervåningen har i princip inga fönster, det fanns bara typ ett smalt tittfönster. Vi uppgraderade därför till en rimlig peng och fick tilldelat ett lite större rum med runt badkar på altanen. Det första rummet stank av mögel så vi bytte därför dagen efter. Även det rummet luktade mögel men vi valde att trots det behålla det. Läget är bra och lugnt. Personalen är den stora behållningen. Glada och mycket serviceminded.

 
2018-02-02

Inlägg av Mathias J Stockholm, Sverige

Rent och fint hotell med fin omgivning

Bokade ett rum för två dagar under högsäsong, men blev dubbelbokad och uppgraderad. Rent och snyggt i både rum som badrum. Avloppet fick inte riktigt vattnet att rinna bort direkt, men man hann med en rätt lång dusch ändå. På grund av trädgårdarna utanför och en rinnande bäck var det rätt mycket mygg på rummet som smet in när de kunde. Badkar fanns precis utanför dörren, dolt av buskar och entrédörr, gick bra att bada i bara mässingen på kvällen så länge man inte tände utomhusbelysningen. Inga jättepooler, men fanns fri tillgång till större pool på Deevana Plaza, där även gymmet låg. På kvällen ligger en mindre marknad precis bredvid och restauranger, massagesalonger och andra bekvämligheter finns precis runt hörnet. Internet fungerade klanderfritt. Frukosten var bra, men ingenting speciellt extra. Kan absolut tänka mig att komma tillbaka vid nästa besök i Ao Nang.

 
2017-04-19

Inlägg av JukkeBerg Helsingborg, Sverige

Lungt och skönt.

Väldigt rent och fint hotell. Fina mysiga rum. Personalen är överallt och hjälper dig med de du vill. God mat, ren och fin pool och nära till ao nang beach :) Man betalar ingen jättesumma för att bo här. man får så himla mycket :) rekommenderas absolut :)

 
2019-11-21

Inlägg av maryanngreg

A very fresh & modern 'mini' Resort

I stayed here for two nights in November 2019. It was a modern and clean Resort, and I could tell that they were paying attention to detail. The rooms were spacious, newly renovated and fairly private. Showers large with shower heads with high water pressure. There are two swimming pools available for guests to use. I chose to swim in the larger one, as there was a swim-up bar available and there were generally more sunbeds and seating available around the pool. The Reception area is also very spacious and modern and the porters were extremely accommodating when it came to taking our very heavy suitcases to our room during check-in, and also lugging them back for check-out. Overall a lovely resort, suitable for young friends or couples.

 
2019-11-20

Inlägg av jsc7303 Mousehole, Storbritannien

Relaxing

Lovely resort , extremely friendly staff . Good food in the restaurant, kong very welcoming. Deer and Pah offer great cocktails. Happy hour for 4 hours daily . Rooms clean and comfortable beds. An overall great stay 😁