Kundomdömen om Ao Nang Princeville Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2020-02-13


9 av 10

+
Närheten
-
Kunna köpa en öl eller vin till maten

Bekräftad gäst: 2020-01-23


8 av 10

+
centralt läge, beach 50 meter,
-
Mera skåp i rummet. Befintliga räcker inte för två personer.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


7 av 10

+
Trevlig personal och ett helt ok poolområde att avsluta dagen på.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
Närheten till bad, båtar, restauranger och nöjen. Trevlig personal.
-
Servering av alkoholhaltiga drycker när det är ett Apollohotell. Att möblera med dubbelsäng istället för två enkelsängar på rummen.

Bekräftad gäst: 2020-01-18


8 av 10

+
Läget
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2019-12-28


10 av 10

+
Att så mycket ingick ex. rena strandhaddukar varje dag, ac m.m
-

Bekräftad gäst: 2019-12-17


3 av 10

+
Behjälplighet i receptionen
-
Frukost, byrå till kläderna, bättre städning. Bassängregler följs inte, högljudda gäster vid bassängen

Bekräftad gäst: 2019-12-15


8 av 10

+
Skön miljö och nära till allt...härligt poolomräde.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


7 av 10

+
Läget var toppenbra! Trevlig serveringspersonal. Bra pooler.
-
-Vi fick inte någon information innan och i samband med bokning av hotell, att det var ett Halal-hotell, utifrån det inte någon som helst servering av alkohol eller kött. Den infon hade vi uppskattat att få för att ev kunna välja ett annat hotell! Mycket dåliga på engelska generellt vilket ledde till flera missförstånd. Utifrån att en av oss låg sjuk på hotellet 1 vecka så var personalen inte speciellt oroliga! Tycker att man från reception/ledningen borde ha haft bättre koll på oss som gäster!

Bekräftad gäst: 2019-03-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

766 omdömen
Utmärkt
 
199
Väldigt bra
 
335
Bra
 
153
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-12-13

Inlägg av Swedentv Hurghada, Egypten

Lugnt och skönt, trevlig personal direkt vid Aunang stranden.

Vi bodde på Princeville Villa Resort &spai Aunang första halvan av december 2019. Vi är jättenöjda, personalen är otroligt hjälpsam och trevlig. Rummen är välskötta och har det man behöver. Man kan nästan få för sig att dom alla har gått en charmkurs nyligen, utan att vänligheten upplevs som påklistrad. Hotellet har en av dom bästa lägena i Aunang, visserligen är det en väg mellan hotellet och den kilometerlånga stranden men man vänjer sig att ta sig över den trots den livliga trafiken. Frukosten är helt ok/bra. Det serveras många goda thailändska rätter samt god omelett. Något fläskkött serveras dock inte då hotellet har muslimsk regi. Man får dock ta med sig alkohol på rummet. Detta såg inte vi som något problem, tvärtom. Fördelen med ett hotell som inte serverar alkohol är att man får en god natts sömn till skillnad mot många andra hotell där det festas långt in på natten. Pool, både barndel samt vuxendelen är välskött och uppvärmd. Allt finns på en radie av 100 meter, restauranger, bankomat, båtarna ut till alla öar, butiker och shopping. Vi rekommenderar varmt detta hotell. Pekka Waljus Stockholm

 
2019-04-12

Inlägg av Leif H ÅBY

Semester

Ett hotell för oss som ville ha lugn och ro samt nära till stranden och shopping. Det vänligaste och trevligaste man kan tänka sig, personalen otroligt trevlig, general manager the werry best and most generos person. Vi stannade i 2 veckor denna gång och det var vår 12:e resa till Princeville i Ao Nang. Efter en vecka hemma längtar vi redan tillbaka till detta hotell.

 
2019-02-24

Inlägg av Bexili

Centralt med bra service

Vi bodde på princeville hela tre veckor. Läget var perfekt för oss som gillar att ha nära till allt. Det var lätt att ta sig till båtar och bussar för äventyr längre bort och personalen hjälpte gärna till att boka aktiviteter för bra pris. Under nätterna hördes musik från baren bredvid vilket sänker betyget. Frukosten var bra med brett utbud dock saknade vi veganska alternativ och fick istället äta vegetariskt.

 
2019-01-16

Inlägg av Thomas N

Hotell mitt vimlet

Mitt i smeten på Ao Nang ligger detta hotell, nöra allt inklusive stranden och long-tailbåtar till ö-världen. Ett halal-hotell vilket inte märks så mycket mer än att vanlig bacon till frukost är ersatta av kycklingbacon och att de inte har öl eller spritdrinkar att inhandla i restaurangen. Således finns inte någon bar. Rummen är tjusigt inredda med en hel del trädetaljer i thailänsk stil. Att hotellet har några år på nacken märks framförallt av att söngarna är mycket nedlegade och att allt går i en mörkare/brun still. När vi var där så höll de också på att renovera byggnaderna mot gatan. Rummen är opraktiska vilket gör det svårt att packa upp sin resväska. En hel del mygg gör att man får spruta på sig myggmedel om man skall sitta på balkongen och utomhus. En trevlig detalj var dock att myggmedel ingick och fylldes på dagligen. Bra vattentryck och varmvatten med både separat dusch och badkar i badrummet. Eftersom hotellet ligger mitt i svängen där huvudgatan svönger ned längst beachen så är det inte tyst. Restaurangen/Baren i svängen spelar livemusic varje dag fram till 1:30 på natten. Så för många av rummen krävs öronproppar men det hjälper inte om man får ett av rummen närmast livemusicen, t.ex. 1301-1303 eller 1201-1203. Liten men vacker pool med få solstolar. Flera av rummen på nedra plan hade också en egen liten pool utanför sin altan/terass. Frukosten hade ett normalt utbud med dubbla kaffemaskiner och alla sorters kaffe man kan begära till frukost. Den varma maten var dock alltid kall och croissanterna mjuka (men avhälptes med att köra dessa i brödrostmaskinen). Internet var mycket dåligt vilket var märkligt då hotellet ligger i centrum av Ao Nang. Personalen hjälpsamma och serviceinriktade men kommunikationen från hotellet kanske inte alltid var den bästa. Vi och många andra gäster viste t.ex. inte att nyårsmiddagen var inkluderad i rumspriset förrän bara några timmarna innan själva nyårsfirandet.

 
2018-11-25

Inlägg av imeYstad Ystad, Sverige

nära havet

Ett mycket fint hotell, som ligger ett litet stenkast från havet, mitt i hjärtat av Ao Nang. Mycket trevlig personal, alltifrån receptionister till städerskor. Enda minuset var att de serverar ingen alkohol i restaurangen. Jag anser att ett gott glas vin eller en god öl hör till när man äter god mat på restaurang. Därför åt vi endast en gg på restaurangen, och maten var jättegod.