1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ao Nang Princeville Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 23 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Skön miljö och nära till allt...härligt poolomräde.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


7 av 10

Robert,
Nyköping

+
Läget var toppenbra! Trevlig serveringspersonal. Bra pooler.
-
-Vi fick inte någon information innan och i samband med bokning av hotell, att det var ett Halal-hotell, utifrån det inte någon som helst servering av alkohol eller kött. Den infon hade vi uppskattat att få för att ev kunna välja ett annat hotell! Mycket dåliga på engelska generellt vilket ledde till flera missförstånd. Utifrån att en av oss låg sjuk på hotellet 1 vecka så var personalen inte speciellt oroliga! Tycker att man från reception/ledningen borde ha haft bättre koll på oss som gäster!

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Jimmy ,
Stockholm

+
Sängarna. Frukost.
-
Varmvatten.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

Nils,
Umeå

+
Läget och personalen skulle jag säga
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Rose-Marie ,
Eskilstuna

+
Personalen är helt underbar, dom hjälpte till om man undrade över något. Engagerad sig på eget initiativ, vi hade beställt en resa från ett av dom små bolagen på gågatan. Sen var dom väldigt försenade för att plocka upp oss, då tog personalen på hotellet och ringde och frågade var dom var. Så fick vi reda på att dom var försenade, dom gjorde allt för att känna sig trygg och välkommen. Utmärk frukost, maten var bra men lite för stark fast man sa till att inte ville ha det. Men det löste en av tjejerna som pratade med kocken, så det löste det sig. Jag rekommenderar det hotel te100%.
-
Inte för oss, allt var precis som vi vill ha.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


10 av 10

Lars ,
Gävle

+
-
Öl och vin vore önskvärt

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

Nils,
Västerås

+
Läget och mycket lugnt område.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-27


8 av 10

Eva,
Järvsö

+
Sängarna
-
Fattades vin och öl.

Bekräftad gäst: 2018-03-20


9 av 10

Ingrid,
Sölvesborg

+
Personalen
-
Synd att matpoängen inte blir så hög beroende på att man inte kan få öl eller vin till maten

Bekräftad gäst: 2018-03-19


8 av 10

Amanda ,
Lidköping

+
Ligger mitt i centrum, nära till allt. Bra frukost och lunch. Stora och rejäla rum med King size-säng.
-
Wi-fi loggades du ut ifrån automatiskt varannan minut. Väldigt störande. Engelskförståelsen är sådär som hos de flesta i Thailand.

Bekräftad gäst: 2018-02-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

736 omdömen
Utmärkt
 
185
Väldigt bra
 
327
Bra
 
148
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av Leif H ÅBY

Semester

Ett hotell för oss som ville ha lugn och ro samt nära till stranden och shopping. Det vänligaste och trevligaste man kan tänka sig, personalen otroligt trevlig, general manager the werry best and most generos person. Vi stannade i 2 veckor denna gång och det var vår 12:e resa till Princeville i Ao Nang. Efter en vecka hemma längtar vi redan tillbaka till detta hotell.

 
2019-02-24

Inlägg av Bexili

Centralt med bra service

Vi bodde på princeville hela tre veckor. Läget var perfekt för oss som gillar att ha nära till allt. Det var lätt att ta sig till båtar och bussar för äventyr längre bort och personalen hjälpte gärna till att boka aktiviteter för bra pris. Under nätterna hördes musik från baren bredvid vilket sänker betyget. Frukosten var bra med brett utbud dock saknade vi veganska alternativ och fick istället äta vegetariskt.

 
2019-01-16

Inlägg av Thomas N

Hotell mitt vimlet

Mitt i smeten på Ao Nang ligger detta hotell, nöra allt inklusive stranden och long-tailbåtar till ö-världen. Ett halal-hotell vilket inte märks så mycket mer än att vanlig bacon till frukost är ersatta av kycklingbacon och att de inte har öl eller spritdrinkar att inhandla i restaurangen. Således finns inte någon bar. Rummen är tjusigt inredda med en hel del trädetaljer i thailänsk stil. Att hotellet har några år på nacken märks framförallt av att söngarna är mycket nedlegade och att allt går i en mörkare/brun still. När vi var där så höll de också på att renovera byggnaderna mot gatan. Rummen är opraktiska vilket gör det svårt att packa upp sin resväska. En hel del mygg gör att man får spruta på sig myggmedel om man skall sitta på balkongen och utomhus. En trevlig detalj var dock att myggmedel ingick och fylldes på dagligen. Bra vattentryck och varmvatten med både separat dusch och badkar i badrummet. Eftersom hotellet ligger mitt i svängen där huvudgatan svönger ned längst beachen så är det inte tyst. Restaurangen/Baren i svängen spelar livemusic varje dag fram till 1:30 på natten. Så för många av rummen krävs öronproppar men det hjälper inte om man får ett av rummen närmast livemusicen, t.ex. 1301-1303 eller 1201-1203. Liten men vacker pool med få solstolar. Flera av rummen på nedra plan hade också en egen liten pool utanför sin altan/terass. Frukosten hade ett normalt utbud med dubbla kaffemaskiner och alla sorters kaffe man kan begära till frukost. Den varma maten var dock alltid kall och croissanterna mjuka (men avhälptes med att köra dessa i brödrostmaskinen). Internet var mycket dåligt vilket var märkligt då hotellet ligger i centrum av Ao Nang. Personalen hjälpsamma och serviceinriktade men kommunikationen från hotellet kanske inte alltid var den bästa. Vi och många andra gäster viste t.ex. inte att nyårsmiddagen var inkluderad i rumspriset förrän bara några timmarna innan själva nyårsfirandet.

 
2018-11-25

Inlägg av imeYstad Ystad, Sverige

nära havet

Ett mycket fint hotell, som ligger ett litet stenkast från havet, mitt i hjärtat av Ao Nang. Mycket trevlig personal, alltifrån receptionister till städerskor. Enda minuset var att de serverar ingen alkohol i restaurangen. Jag anser att ett gott glas vin eller en god öl hör till när man äter god mat på restaurang. Därför åt vi endast en gg på restaurangen, och maten var jättegod.

 
2017-11-30

Inlägg av Mikael E Umeå, Sverige

Hög musik i närheten till 2 på nätterna

I stort sett ett bra hotell med utmärkt städning på rummet. Frukosten var spartansk. Att äta ris eller nudlar till frukost är inte min grej. Pålägg till brödet var i det närmaste obefintlig.vi efterlyste åtminstone lite ost. Men det fick vi själva handla i närmaste affär. Hotellet är bra för dom som är ute och röjer på nätterna och sover till lunch. För oss andra som lägger sig normaltid hade problem att sova på grund av hög musik i närheten till 2 på nätterna