1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Ao Nang Princeville Resort

  • Strandnära
  • Lummigt poolområde
  • Mitt i stan

Vill du bo centralt på den trevliga strandpromenaden med shoppingklipp, matupplevelser och strandnöjen precis runt knuten? Då är Ao Nang Princeville Resort stället för dig. Unna dig en stund i jacuzzin eller en välbehövlig thaimassage. Detta är en lugn oas med närhet till det mesta.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget och mycket lugnt område.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 710 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ao Nang Princeville Resort är ett trevligt och välskött hotell som består av tre separata byggnader. Poolområdet ligger inbäddat i mycket grönska och har en mycket liten pool och separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller samt pool- och strandhanddukar. Vid poolområdet ligger också hotellets restaurang som serverar både västerländsk och thailändskt mat.

Spa mot avgift med jacuzzi, thaimassage och diverse sköna behandlingar. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik och ljud från närliggande barer och restauranger kan uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden. Av religiösa skäl serveras och säljs inte griskött eller alkohol på hotellet. Vid incheckning måste en deposition lämnas.