1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Passage Samui Villas & Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

991 omdömen
Utmärkt
 
537
Väldigt bra
 
297
Bra
 
98
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2013-07-07

Inlägg av Kristina_C_Lund Lund, Sverige

Avkoppling!

Vi bodde på The Passage 1,5 vecka i januari 2013. Vi var jättenöjda med vistelsen, lugnt och avkopplande en liten bit ifrån de olika samhällena på Koh Samui. Supertrevlig och hjälpsam personal som hjälpte mig lokalisera och få tillbaka en glömd kamera på en restaurang på andra sidan ön. Det enda minus vi har är att det inte fanns något gym.

 
2012-07-22

Inlägg av mikaelwehner Stockholm, Sverige

Semester med lilla familjen

Vi bodde i poolside villa vilket var mycket bra. Vår 5-månaders baby var med och vi fick enormt mycket uppmärksamhet från all personal. De är otroligt barnvänliga (något som för visso gäller för Thailand rent generellt). Vi kunde låta vår dotter sova i rummet och ta ett dopp i poolen eller sitta utanför i den lilla trädgården med verandadörren på glänt. Restaurangen håller hög standard men det blir lite dyrt i längden att äta där. Stranden är kanske inte så mycket att hurra för. Den är rätt kort och endast städad precis utanför hotellet. De kunde nog ha kostat på sig att städa hela stranden när den är så liten. Vi skulle mer än gärna återvända till detta hotell.

 
2012-06-10

Inlägg av CeciliaCL Malmö

CeciliaCL

Trevligt hotellområde. Vi bodde i en poolconnected villa. Perfekt boende. Egna solsängar vid poolen som man Hade precis utanför villan. Trevlig personal. God mat. Lugnt och skönt läge. Bodde här 6 nätter nov 2010. Kommer tillbaka igen i febr 2013.

 
2011-02-15

Inlägg av Fridlur sverige

Paradis för stora som små!

Efter att ha rest runt i ett häktiskt tempo landade jag och min familj samt medresande familj på the Passage! Det enda stället som vi faktiskt bokat hemifrån! Vi bokade direkt med hotellet och de var snabba och proffsiga i sin korrespondans. Betalade dryga 6000 thb för familjevillan som var riktigt lyxig. Den villan som ligger med strandutsikt är mycket mer värd än den som är bakom, men för en familj så är utrymmena perfekta. Vår familj fick byta till en pool access villa de sista två nätterna, och de var helt underbara de med! De hade mer design-käsla och var vackert inredda med målningar på väggen och badrum med "liten trädgård". MTV på tvn var en mycket uppskattad överraskning! Poolerna var ljuvliga, och barnen låg i i säkert 6-7 timmar om dagen! Vet inte hur uppskattat barnens klingande skratt var, då det var mest vuxna par som kanske var där för att njuta av lugnet, men, men... Restaurangen var bra men dyr, de har inte så mycket konkurrens då läget är väldigt isolerat. Hotellet hjälpte dock till med att köra till närliggande stränder med fler restauranger, inte utan kostnad förståss! Personalen var hjärtlig och kunde relativt bra engelska. Bra att veta är att happy hour 15-18.00 är att allt du köper får du ett varv till av! Vi njöt av att bo på the Passage och skulle mer än gärna återvända om tillfälle gavs!!

 
2019-02-19

Inlägg av Angela F Sheffield, Storbritannien

Idyllic sunsets - relaxing heaven, The Passage, Koh Samui

We have just spent 20 days at the Passage Koh Samui, a heaven sent retreat from the UK winter and the bustle of the surrounding area. This is perfect in every way - location and sunsets by a sandy beach fringed with palm trees. Daily happy hours at lunch and dinner, sitting by the sea, amazing service from friendly and welcoming staff. Especially Chan, always helpful, a pleasure to talk to, the lovely Beauty, with her warm smile, Jed always ready with a smile and another pot of coffee. Delicious food and excellent choice in the Terrace restaurant. We shall miss you all! We chose a Garden villa, high ceilinged and spacious with excellent air conditioning and a fan, extremely comfortable beds, daily shuttles to the surrounding villages for a little shopping, exceptional massage in the hotel and also available on the beach. A highlight was the Valentine's dinner on the beach with live music and dancing, so much effort was put in by all the staff to make this truly memorable, with a special Valentine's menu to choose from and free wine. Really interesting guests drawn all corners of the world. Kayaking for those who want it, perfect for families as well as couples. So romantic - the perfect place for a wedding or a proposal. Thank you for making this a perfect trip