1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The Passage Samui Villas & Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1023 omdömen
Utmärkt
 
558
Väldigt bra
 
302
Bra
 
103
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-03-19

Inlägg av ThereseSimon Stockholm, Sverige

Bra hotel men långt till ”stan”

Vi stannade på hotellet i 13 dagar i mars 2019 Hotellet ligger vid stranden med mycket grönska och växtlighet på hotellområdet. Fint poolområde med två olika pooler, två barnpooler samt poolbar och resturang. Drinkarna i poolbaren var helt okej. Något dyra priser. Man får tajma in HappyHour mellan 13-14 och 17:30-18:30. Restaurangen var inget att ha. Väldigt smaklöst, vi åt endast en middag där. Andra gäster tycks också missnöjda då restaurangen ofta var helt tom. Frukosten är väl okej, vi åt frukt och omelett i stort sett varje dag. Utbudet för övrigt var ganska tråkigt och allt var inte helt varmt/kallt. Stranden är finkornig, väldigt långgrund och fläckvis dyig botten med sjögräs. Ibland vassa stenar på botten. På övriga stranden finns endast en annan resturang. Inget att ha den heller. Små portioner och inga vidare bra smaker. Rummen var fina. Vi hade bokat deluxerum men blev uppgraderade första veckan till garden villa. Andra veckan flyttade vi tillbaka till deluxerum. Båda rummen var bra. En kväll hittade vi en kackerlacka på rummet. Svårt att komma bort ifrån pga luftfuktigheten. För övrigt bra aircondition och bra städning. Det finns en liten minimarket strax till vänster vid huvudentrén. Där finns snacks, dryck och ett litet utbud av hygienprodukter. Man kan även hyra mopeder etc. För att hitta bra mat får man gå till slutet av vägen, förbi två andra hotell. Då kommer man till en liten resturang som heter Beryls bar, där är det riktigt bra thaimat och det ligger väldigt fint vid vattnet. Stället ser lite sjaskigt ut till en början men vi kan verkligen rekommendera det! Stort plus till hotellet är dem kostnadsfria minibuss till och från olika stränder på ön.

 
2013-07-07

Inlägg av Kristina_C_Lund Lund, Sverige

Avkoppling!

Vi bodde på The Passage 1,5 vecka i januari 2013. Vi var jättenöjda med vistelsen, lugnt och avkopplande en liten bit ifrån de olika samhällena på Koh Samui. Supertrevlig och hjälpsam personal som hjälpte mig lokalisera och få tillbaka en glömd kamera på en restaurang på andra sidan ön. Det enda minus vi har är att det inte fanns något gym.

 
2012-07-22

Inlägg av mikaelwehner Stockholm, Sverige

Semester med lilla familjen

Vi bodde i poolside villa vilket var mycket bra. Vår 5-månaders baby var med och vi fick enormt mycket uppmärksamhet från all personal. De är otroligt barnvänliga (något som för visso gäller för Thailand rent generellt). Vi kunde låta vår dotter sova i rummet och ta ett dopp i poolen eller sitta utanför i den lilla trädgården med verandadörren på glänt. Restaurangen håller hög standard men det blir lite dyrt i längden att äta där. Stranden är kanske inte så mycket att hurra för. Den är rätt kort och endast städad precis utanför hotellet. De kunde nog ha kostat på sig att städa hela stranden när den är så liten. Vi skulle mer än gärna återvända till detta hotell.

 
2012-06-10

Inlägg av CeciliaCL Malmö, Sverige

CeciliaCL

Trevligt hotellområde. Vi bodde i en poolconnected villa. Perfekt boende. Egna solsängar vid poolen som man Hade precis utanför villan. Trevlig personal. God mat. Lugnt och skönt läge. Bodde här 6 nätter nov 2010. Kommer tillbaka igen i febr 2013.

 
2011-02-15

Inlägg av Fridlur sverige

Paradis för stora som små!

Efter att ha rest runt i ett häktiskt tempo landade jag och min familj samt medresande familj på the Passage! Det enda stället som vi faktiskt bokat hemifrån! Vi bokade direkt med hotellet och de var snabba och proffsiga i sin korrespondans. Betalade dryga 6000 thb för familjevillan som var riktigt lyxig. Den villan som ligger med strandutsikt är mycket mer värd än den som är bakom, men för en familj så är utrymmena perfekta. Vår familj fick byta till en pool access villa de sista två nätterna, och de var helt underbara de med! De hade mer design-käsla och var vackert inredda med målningar på väggen och badrum med "liten trädgård". MTV på tvn var en mycket uppskattad överraskning! Poolerna var ljuvliga, och barnen låg i i säkert 6-7 timmar om dagen! Vet inte hur uppskattat barnens klingande skratt var, då det var mest vuxna par som kanske var där för att njuta av lugnet, men, men... Restaurangen var bra men dyr, de har inte så mycket konkurrens då läget är väldigt isolerat. Hotellet hjälpte dock till med att köra till närliggande stränder med fler restauranger, inte utan kostnad förståss! Personalen var hjärtlig och kunde relativt bra engelska. Bra att veta är att happy hour 15-18.00 är att allt du köper får du ett varv till av! Vi njöt av att bo på the Passage och skulle mer än gärna återvända om tillfälle gavs!!