1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Samui Natien Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lena,
Västerås

+
Trevlig och servis inriktad personal. Fin trädgård och fin pool. Stranden var inte vad vi hade förväntat oss. Plastflaskor, plastkorkar, plastkassar mm som kom in från havet. Olja som kom in från stora fartyg som man trampade i på stranden något som även Apollopersonalen bekräftade att så var det. Tur att poolen och duschen fanns.
-
I er information står att man får vid bokning av dubbelrum terrass eller balkong. Med balkong menades en liten balkong utan något att sitta på! Frågade även i receptionen om man inte kunde få tillgång till två små stolar, men det skulle inte vara några stolar där! Att de kommer in så mycket plast skräp och olja är knappast personalens/Retortens fel utan det är vi människor som håller på att förstöra våran jord! Nu har jag även sett det på riktigt och inte bara på TV

Bekräftad gäst: 2019-02-10


9 av 10

Eva,
Gävle

+
Läget och trädgården. Trevlig personal. God thailändsk mat på restaurangen. Nära till nöje, hav och service.
-
Stolar på balkongen. Mindre kuddar i sängarna...nackspärr trots förfrågan om annan kudde.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Björn ,
Huså

+
Personalen, nära till allt.
-
Ensidig frukost

Bekräftad gäst: 2019-02-03


6 av 10

Lena,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


5 av 10

Pia,
Simrishamn

+
Personalen
-
Att ni inte ska lura era kunder. Vi hade bokat en Bungalow, men fick ett fuktigt rum på 3 våningen. Vi kommer att yttra oss om detta på trippadviser.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


8 av 10

Bo,
Malmö

+
Läget strand o centralt
-
kapa lite i buskar o träd lite mer variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-03-25


8 av 10

,

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2018-03-11


8 av 10

Helena,
Karlskrona

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-03-05


7 av 10

Carola,
Linköping

+
Strandläget
-
Egen safeety box på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-02-19


7 av 10

Ingrid,
Färjestaden

+
Toppenläge. Närhet till strand samt affärsliv och ändå lugnt hotellområde. Solstolar vid egen fin strand.
-
Tyvärr luktade rummen mögel.

Bekräftad gäst: 2018-02-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

215 omdömen
Utmärkt
 
68
Väldigt bra
 
96
Bra
 
35
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-02-13

Inlägg av eitchsee Stockholm, Sverige

Bra hotell på stranden

Standardrummet som vi bodde i var bra men balkongen är liten och har inte någon bra utsikt. Städningen var bra med nya handdukar varje dag. Frukosten var helt okej och det mesta fanns där utom ost. Man kunde också beställa omelett, stekta ägg och scrambled egg. Personalen i restaurangen var mycket trevliga. Det finns så många solstolar på stranden så ingen blir utan. Parasollen var dock små men ville man ha skugga fanns det två träd som skymde solen. Området där hotellet ligger är lugnt och i början av orten Chaweng. Det finns gott om restauranger och ställen att handla på i Chaweng. Det tar inte mer än 10 minuter att ta sig till/från flygplatsen.

 
2018-03-13

Inlägg av Greger A

Mycket trevligt ställe

Andra gången vi är där det blir fler gånger .Mycket trevlig omgivning med upp växta palmer bungalows eller rum att välja på . Stranden intill hotellet med egna solstolar och parasoller. Trevlig personal mycket hjälpsamma. Många fina restauranger kan varmt rekommendera seen and mean rakt över gatan från hotellet.

 
2018-01-31

Inlägg av 141helenat

Härlig plats att bo på!

Vi hyrde bungalow 602, 602a. Bästa utsikten och nära till allt. Bra bad( även om vattnet inte var klart) lätt att hitta matställen efter stranden el på vår restaurang. Rummen var fina och fräscha. Bra städ! Goa sängar( hårda) och bra kuddar. Nya fräscha handukar varje dag. Utan för hotellområdet finns en liten resebyrå där man får jätte bra hjälp med resor efter behov. Även inlämning av tvätt. Ta med myggspiral om du vill sitta ute vid bungalowen. Nära till allt- men ändå tyst och vilsamt. Rekomenderar även restaurangen mitt emot god mat och billigt. Glöm inte att ta en sväng till Djungel club fantastisk utsikt. Kommer gärna åter!

 
2017-03-10

Inlägg av Anadem Nyköping, Sverige

Trevlig resort

Vi bodde i en bungalow nära stranden och restaurangen. Saknade safetybox på rummet, men det fanns att hyra i receptionen. Shopping och mängder av restauranger precis utanför receptionen så läget kunde inte vara bättre. Jättevänlig och trevlig personal. Maten var toppen så och frukosten. Fanns ganska mycket att välja på. Massage precis bredvid på stranden med jätte gulliga tjejer och billigt förstås. Stranden var tyvärr ganska skräpig och vattnet var inte sådär klarblått som man skulle vilja. Vi hade en man som sopade våran strandsträcka några gånger om dagen. Gott om solstolar och parasoll. Många försäljare gick på stranden. man kunde köpa färsk frukt, grillad majskolv och kycklingspett.

 
2016-10-28

Inlägg av Göran N

Utmärkt Resort

Utmärkt och vänlig personal. Bott där många gånger och det blir bättre och bättre för varje gång. Nu fungerar WIFI helt ok och vattentrycket i duschen är bra. Vi har alltid varit jätte nöjda. Kan starkt rekommendera denna resort speciellt pga personalen som är samma år efter år. Tycker det tyder på kvalitet.