Kundomdömen om Samui Natien Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

221 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
98
Bra
 
37
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-04-21

Inlägg av janedoe28 Göteborg, Sverige

Fint läge och trevlig personal

Tvekade på om jag skulle ge hotellet en trea eller fyra. Det ligger fantastiskt fint till i en grön trädgård precis vid havet. Poolen är liten men trevlig. Personalen toppen. Restauranger på bekvämt avstånd. Flygplats lite för nära då det ibland låter högt från flygplan men väldigt sällan. Rummen har sköna sängar men är slitna. Vårt badrum luntade mögel till och från. Tråkigt att det inte fanns stolar eller bord på balkongen. Frukosten är trevlig men det finns inga pålägg till brödet och utbudet är ganska litet. Höjdpunkten är äggstationen och den färska frukten.

 
2019-03-10

Inlägg av AndersM611 Söderhamn, Sverige

Semester

Ett kanonhotell enlig mina mått. Tyst, lugnt med rena fina rum. Nya handdukar till strand, dusch samt handdukar dagligen. Sköna sängar. Frukosten var kanon, bacon korv bönor våfflor omelett mm mm. Allt väldigt fräscht. Personalen var kanon. Stranden till hotellet var nog den bäst ompysslade i hela chaweng, tillräckligt med solstolar åt alla.. Det ENDA som vi saknade var möbler på ” vår lilla balkong” Ett hotell att rekommendera !!!

 
2019-02-13

Inlägg av eitchsee Stockholm, Sverige

Bra hotell på stranden

Standardrummet som vi bodde i var bra men balkongen är liten och har inte någon bra utsikt. Städningen var bra med nya handdukar varje dag. Frukosten var helt okej och det mesta fanns där utom ost. Man kunde också beställa omelett, stekta ägg och scrambled egg. Personalen i restaurangen var mycket trevliga. Det finns så många solstolar på stranden så ingen blir utan. Parasollen var dock små men ville man ha skugga fanns det två träd som skymde solen. Området där hotellet ligger är lugnt och i början av orten Chaweng. Det finns gott om restauranger och ställen att handla på i Chaweng. Det tar inte mer än 10 minuter att ta sig till/från flygplatsen.

 
2018-03-13

Inlägg av Greger A

Mycket trevligt ställe

Andra gången vi är där det blir fler gånger .Mycket trevlig omgivning med upp växta palmer bungalows eller rum att välja på . Stranden intill hotellet med egna solstolar och parasoller. Trevlig personal mycket hjälpsamma. Många fina restauranger kan varmt rekommendera seen and mean rakt över gatan från hotellet.

 
2018-01-31

Inlägg av 141helenat

Härlig plats att bo på!

Vi hyrde bungalow 602, 602a. Bästa utsikten och nära till allt. Bra bad( även om vattnet inte var klart) lätt att hitta matställen efter stranden el på vår restaurang. Rummen var fina och fräscha. Bra städ! Goa sängar( hårda) och bra kuddar. Nya fräscha handukar varje dag. Utan för hotellområdet finns en liten resebyrå där man får jätte bra hjälp med resor efter behov. Även inlämning av tvätt. Ta med myggspiral om du vill sitta ute vid bungalowen. Nära till allt- men ändå tyst och vilsamt. Rekomenderar även restaurangen mitt emot god mat och billigt. Glöm inte att ta en sväng till Djungel club fantastisk utsikt. Kommer gärna åter!