1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om First Bungalow Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 11 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ingrid,
Järfälla

+
Nära havet och poolen
-
Stranden var inte så ren som man vill ha mera städning och fler papperskorgar

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
Varit där nu 4 ggr det säger väl alkt
-
Lite småsaker s väntetid vid utcheckning. Men behövde ej betala extra för stanna till 1och1/2 tim innan upphämtning iaf.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


10 av 10

Jeanette,
Kongshöj

+
Nära havet, centralt läge, trevlig personal. Beach Bungalow mycket trevliga.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
Personalen
-
Språkförbistringar

Bekräftad gäst: 2018-03-19


7 av 10

Tomas,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

614 omdömen
Utmärkt
 
132
Väldigt bra
 
222
Bra
 
144
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
63

5 senaste omdömen

2019-02-27

Inlägg av Johanna654321

Avråder från detta hotell!

Hotellet är skitigt och servicen är under all kritik. Personalen är otrevlig och säkerheten på hotellet för en barnfamilj är urusel. Sängarna är de hårdaste jag varit med om i Thailand och frukosten är inget att hurra över. Vid stranden var det höga vågor och det blev djupt med en gång vilket innebar att barnen inte kunde bada mer än i poolen, alltså ingen barnvänlig strand.

 
2018-01-16

Inlägg av Daniel C Halmstad, Sverige

Avråder alla att besöka hotellet

Upplevde vårt livs största trauman på detta hotell. Anlände nyårsafton och mitt i natten försökte en galen och knarkpåverkad man slå sig in i vår bungalow på stranden. Telefonen i bungalowen var ur funktion och varken polisen eller hotellpersonal ville komma till vår hjälp. Ringde konstant via mobil till receptionen men ingen kom. Först efter 20 min av terror kom en liten kille som bär in väskor. Dålig förståelse från hotellet och ingen polisanmälan gjordes för galningen som även han var boende på hotellet. Aldrig träffat personen men troligtvis tog han fel bungalow. Han kom undan att betala för all skadegörelse utanför får bungalow men inget mer. Avråder starkt barnfamiljer att besöka detta hotell då ingen säkerhet finns.

 
2017-06-16

Inlägg av 580larsm

Hotell

Hotellet är ganska slitet men har å andra sidan bra pris. Rummen fyller sitt syfte som sovplats dock inte så mysiga att hänga i. Sängarna är hårda och det finns ingen bäddmadrass. Poolområdet är kanon och så även stranden med fria solsängar för gäster.

 
2017-03-06

Inlägg av donnyi56 Mariehamn, Finland

gammalt slitet hotell men lugnt och skön atmosfär

Hotellt ligger på fina Chaweng Noi stranden. Denna strand är brevid Chaweng som är fullproppad med folk och mycket lugnare. ofta röd/gul flagg på stranden så det är inte alltid barnvänligt. Bungalow på stranden är fina men med hårda sängar. Tålamod med wifi på hotellet får man ha! trevlig städpersonal men i receptionen så kan de inte engelska för att göra det enkelt för sig verkar det. Fint poolområde. Kort promenad in till restauranger i chaweng.

 
2017-02-25

Inlägg av ElinL548

Rent och snyggt.

Rummen var rena och fina. Fanns dock ingen hiss så vi fick gå upp för fyra trappor för att komma till vårt rum. Frukosten var bra, dock lite svårt att hitta frukostrestaurangen då vi inte fick någon information om vart den låg. Låg en liten bit från centrum men finns några restauranger och family mart i närheten. Det finns en liten strand vid hotellet men vi gick istället till den större stranden som inte låg alltför långt bort.