1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Fair House Villas & Spa

Deluxerum

Rymliga deluxerum med thailändsk inredning i vitt och brunt. Tv med satellitkanaler och minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Markterrass eller balkong. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalower

Dubbelrum i bungalower som ligger i den grönskande trädgården. Rummen har thailändsk inredning. Tv med satellitkanaler och minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Rymligt badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Pool bungalow

Pool bungalow ligger omgivna av exotisk grönska nära både poolen och stranden. Bungalowerna har thailändsk inredning och uteplats med privat pool. Tv med satellitkanaler och minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.