Kundomdömen om Fair House Villas & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen, poolen i vår bungalow
-

Bekräftad gäst: 2020-03-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

785 omdömen
Utmärkt
 
392
Väldigt bra
 
259
Bra
 
77
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-01-27

Inlägg av eva e Khao Lak, Thailand

Mycket bra!

Vackert hotell i grön miljö, bodde med egen pool. Fint rum och stort badrum. Mycket bra frukostbuffé , alltid en mindre poolmeny till ok pris. Vaken och vänlig personal överallt. Nackdelen kan vara stentrappor till havet och stora höjdskillnader inom området. Rekommenderas!

 
2014-06-30

Inlägg av Partysara Stockholm, Sverige

Avkopplande lyxboende

Mycket lugnt och avkopplande ställe som är barnvänligt och grönskande med fantastisk pool med tre olika sektioner och solstolar med bubbelpool. Fina stora bungalows med lyxiga badrum. Det finns gym. Frukosten är varierad med stort utbud. Maten i övrigt var god men dyr. Spa var för dyrt så vi provade aldrig. Jag älskade detta ställe. Var mysigt att promenera längs stranden på kvällarna. Annars ligger det en bit från Bophut.

 
2013-07-22

Inlägg av NiklasSthlm Tyresö, Sverige

Jättefint hotell

Vi bodde 5dagar på Fair house och va väldigt nöjda med vår vistelse där. Personalen gjorde hela tiden sitt yttersta för att man skulle bli nöjd och garden villa vi bodde va riktigt bra. Det är lite lugnt tempo här så förvänta er inte något drag som på Chaweng men de anordnar musikunderhållning på kvällen vid baren/resturangen. Frukosten håller hög klass. Poolområdet bra med en bar i den. Stranden var inte badbar när vi va där men den va fin om man vill ligga på den. De erbjuder fri shuttle till och från Bo Phut och Chaweng på vissa tider som vi unyttjade ett par gånger, bra gest från hotellet.

 
2012-03-01

Inlägg av Claes67 Vellinge, Sverige

Perfekt avkoppling

Fantastiskt hotell med perfekt läge vid havet. Personalen var oerhört serviceminded. Frukosten var väldigt bra! För dom som uppskattar att inte bo inne i Chaweng är denna plats ett paradis. Kommer gärna tillbaka.

 
2011-03-17

Inlägg av moondial Bangkok, Thailand

Dåligt bemötande från säkerhetsvakten.

Säkerhetsvakterna var oförskämda mot thailändska besökare. Vi skulle inte rekommendera detta ställe om man har några thailändska vänner att besöka under vistelsen. Detta var min dåliga upplevelse när min vän dök upp för att ta med mig på sightseeing runt ön. De frågade henne flera saker om våra uppgifter så jag berättade för honom men de lyssnade inte på oss, även om vi inte talade thailändska kunde jag uppfatta hans dåliga beteende mot min thailändska vän... verkar som att de behandlade henne som en skummis trots att hon inte är det.