1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fair House Villas & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Arne,
Mölle

+
Läget
-
Representant på plats

Bekräftad gäst: 2018-12-23


10 av 10

Fredrik,
Nyköping

+
Allt.. mycket trevlig personal, bra service, fantastiskt läge. Aningen dyrt med mat och dryck...
-

Bekräftad gäst: 2018-03-05


10 av 10

Christina ,
Eslöv

+
-
Vår bungalow var placerad på en höjd. Det var en mycket brant backe upp som vi gick uppför vid 4-5 tillfällen/dag. Ca 60 trappsteg. Med barnvagn och spädbarn var det ganska tungt. Det var lite synd då det i beskrivningen av hotellet kunde förstås att bungalowen låg 0 meter från stranden. Dock var utsikten bedårande.

Bekräftad gäst: 2018-02-11


8 av 10

Rene,
Rødovre

+
Helheden af det hele
-
Renovering af poolen.

Bekräftad gäst: 2017-08-21


9 av 10

Marianne,
Oslo

+
Beliggenhet, menneskene som jobbet der, pene og store rom
-
Kommode til oppbevaring av klær. Kun et skap med få hengere. Utrolig kjedelig å bo i kofferten i 14 dager. Og flere hengere.

Bekräftad gäst: 2017-07-24


8 av 10

Knut ,
Karmøy

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

741 omdömen
Utmärkt
 
371
Väldigt bra
 
244
Bra
 
71
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2014-06-30

Inlägg av Partysara

Avkopplande lyxboende

Mycket lugnt och avkopplande ställe som är barnvänligt och grönskande med fantastisk pool med tre olika sektioner och solstolar med bubbelpool. Fina stora bungalows med lyxiga badrum. Det finns gym. Frukosten är varierad med stort utbud. Maten i övrigt var god men dyr. Spa var för dyrt så vi provade aldrig. Jag älskade detta ställe. Var mysigt att promenera längs stranden på kvällarna. Annars ligger det en bit från Bophut.

 
2013-07-22

Inlägg av NiklasSthlm Tyresö, Sverige

Jättefint hotell

Vi bodde 5dagar på Fair house och va väldigt nöjda med vår vistelse där. Personalen gjorde hela tiden sitt yttersta för att man skulle bli nöjd och garden villa vi bodde va riktigt bra. Det är lite lugnt tempo här så förvänta er inte något drag som på Chaweng men de anordnar musikunderhållning på kvällen vid baren/resturangen. Frukosten håller hög klass. Poolområdet bra med en bar i den. Stranden var inte badbar när vi va där men den va fin om man vill ligga på den. De erbjuder fri shuttle till och från Bo Phut och Chaweng på vissa tider som vi unyttjade ett par gånger, bra gest från hotellet.

 
2012-03-01

Inlägg av Claes67 Vellinge, Sverige

Perfekt avkoppling

Fantastiskt hotell med perfekt läge vid havet. Personalen var oerhört serviceminded. Frukosten var väldigt bra! För dom som uppskattar att inte bo inne i Chaweng är denna plats ett paradis. Kommer gärna tillbaka.

 
2011-03-17

Inlägg av moondial Bangkok, Thailand

Dåligt bemötande från säkerhetsvakten.

Säkerhetsvakterna var oförskämda mot thailändska besökare. Vi skulle inte rekommendera detta ställe om man har några thailändska vänner att besöka under vistelsen. Detta var min dåliga upplevelse när min vän dök upp för att ta med mig på sightseeing runt ön. De frågade henne flera saker om våra uppgifter så jag berättade för honom men de lyssnade inte på oss, även om vi inte talade thailändska kunde jag uppfatta hans dåliga beteende mot min thailändska vän... verkar som att de behandlade henne som en skummis trots att hon inte är det.

 
2019-01-18

Inlägg av FrancoisThev Paris, Frankrike

Undeskilled staff and old and rusty hotel

The hotel looks like it was something back in the days, but is not good anymore. Everything seems old and dusty. The staff doesn’t speak English not any other language. We seemed to disturb them when we arrived. They took 7 hours to separate two beds in the room, the moved my scooter and it took me 30 minutes to find someone who understood the problem and 30 lire to find it. The most expensive AND most terrible hotel that I had in Thailand. Absolutely never again