1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Bandara Resort And Spa - Vinter 18/19

  • Villor med privat pool
  • Härligt strandläge
  • Fin spaanläggning

Hotell Bandara Resort and Spa ligger direkt vid den lugna stranden Boputh på Koh Samui. På hotellet finns det mesta för att du ska ha en avkopplande semester – fyra pooler, restauranger och barer.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum i bungalow för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Enrumsvilla för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Lugnt o bra område
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2184 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bandara Resort and Spa har ett utmärkt läge i grönskande omgivningar precis vid den fina Bophut-stranden. Hotellet består av fem byggnader samt ett område med bungalower och villor som ligger i en djungellik trädgård. Hotellet har två poolområde, där huvudpoolen är vackert dekorerad med stenstatyer och det andra ligger alldeles vid stranden. Det finns både barnsektion och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt en poolbar vid en av poolerna vid stranden.

I hotellets restaurang Chom Dao serveras frukost, lunch och middag från både en buffé och en thailändsk à la carte-meny. Nere vid stranden ligger beachbaren som erbjuder olika exotiska juicer och cocktails. Det finns även en lobbybar.

Spa med olika behandlingar mot avgift. Litet gym. Hotellet erbjuder kajak och windsurfing, första timmen är gratis och sedan mot avgift. Gratis introduktionsklass till yoga, därefter mot avgift. SUP (stand up paddle board) och biljard mot avgift. Skönhetssalong. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal.

Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Genomfartstrafik kan uppfattas som störande i deluxerummen. Till Fisherman Village, med butiker och restauranger, är det ca tio minuters promenad. Hotellbuss till Chaweng.

Måltider

Frukostbuffé.

Säsongsinformation

Sommar 18 och vinter 2017/18 går det inte att boka familjerum.