1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amari Koh Samui

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Alle ansatte var veldig hyggelige og alltid på tilbudssida.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


8 av 10

Ingve,
Askøy

+
Service og frokost
-

Bekräftad gäst: 2018-04-02


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3107 omdömen
Utmärkt
 
1886
Väldigt bra
 
852
Bra
 
228
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2016-04-14

Inlägg av Annika B Stockholm, Sverige

Lika bra som alltid

Har bott här flera gånger förut och blev inte besviken denna gång heller. Ett helt fantastiskt hotell där servicen är mycket över medel. Som exempel blev vi lite besvikna då det denna gång inte fanns dvd spelare i vårt rum. Vi frågade varför de inte längre hade det (det fanns tidigare och också filmer att låna), och det dröjde inte mer än 30 minuter så var en DVD installerad på vårt rum! Frukosten var lika outstanding som alltid och läget i norra delen av Chaweng perfekt. Tilläggas kan att maten på hotellet liksom på Prego (restaurangen bredvid) håller enormt bra klass utan att vara löjligt dyr som ofta är fallet på lyxigare hotell.

 
2015-09-02

Inlägg av Andreas122345 Jönköping, Sverige

Förstaklassigt

Vi var dock här Juni 2013! Otroligt fint nytt och fräscht. Bra frukost Bra pool områden Fina rum Enda nackdelen är att hotellet är uppdelat och delas av av en stor väg som man passerar för ta sig till pool området och frukosten om man har de enklare rummen. De enkla rummen är dock väldigt lyxiga! Vi har även bott på Anantar och Centara på Ko Samui och skulle nog säga att Anantara är snäppet bättre. Men ett väldigt fint och bra hotell!

 
2014-02-23

Inlägg av monken99 Bålsta

Mycket bra!

Ett mycket bra hotell som håller en fin standard. Vi reste med två små barn, 4år samt snart 2år. Vi bodde på övresidan vägen i en bungalow men det passade utmärkt då det där fanns en barnpool som passar lite mindrebarn, samt en vuxenpool. Havet hade stundom höga vågor så vi höll oss vid poolen. Där gick även att äta lättare lunch. Den stora vägen att korsa var inget problem då hotellet hade egna trafikvakter som stoppade trafiken så man gick tryggt över. Hotellet var rent och snyggt. Bra frukost med massor att välja på. Kan varmt rekommendera detta!!!

 
2013-03-05

Inlägg av Andreas_Hogstrom Enkoping, Sverige

Fint hotell!

Vi bodde 2 nätter i rum 3103 i ett superiorrum. Rummet låg på andra sidan gatan från stranden. Man behöver korsa vägen som stoppas av trafikvakter för att nå stranden. Hotellet är mycket fint och personalen väldigt hjälpsamma. Vi blev bjudna på valfri drink vid incheckning vilket skapar trevlig atmosfär. Rummen har de bekvämligheter som krävs samt har mycket effektiv luftkonditionering. Maten håller hög klass tyvärr är även priserna i högsta skiktet. Frukostbuffén håller hög klass och all mat serveras i luftkonditionerad lokal. Läget är bra ca 5min promenad från centrum så man kan sova ostört. Sängarna är bland de bekvämaste i Thailand och mycket sköna. Sranden är fin och krattas varje dag, tyvärr håller vattnet inte den kvalité som man är van med i Thailand. Vattnet är grumligt och det flyter mycket skräp i vattnet. Poolerna är mycket bra och väldigt bra skötta, strandhandukar kan bytas när man önskar direkt vid poolen. Hälsocenter finns med det viktigaste, bra att kunna starta dagen med ett träningspass. Överlag så håller allt hög standard och därför kan vi rekomendera hotellet!

 
2012-05-09

Inlägg av Holidayforever78 Malmö, Sverige

Jättefint hotell!

Kanonfint hotell som ligger på stranden med jättefin pool. Lagom gångavstånd från Chaweng centrum, hotellet ligger lugnt och fint.