Kundomdömen om Rawi Warin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Så vackert och fint hotell och frukosten!
-
För dyrt att äta lunch, middag och dryck där.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


10 av 10

+
Allt var till belåtenhet
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-19


10 av 10

+
Vår son behövde uppsöka läkare för att sys. Supporten från hotellet var över alla förväntningar!
-

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-28


10 av 10

+
Fantastisk fin service och trevlig personal.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

+
God frukost, mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

+
Nära stranden, grön omgivning
-
Personal i reception kunde väldigt lite engelska

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

+
-
Dåligt med matställen utanför hotellet

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1475 omdömen
Utmärkt
 
904
Väldigt bra
 
363
Bra
 
102
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2020-01-30

Inlägg av F9560DVannab

Fantastiskt

Vi har haft två underbara veckor på Rawi warin resort. Så fint hotell, underbar frukost och så gullig personal. Mr Mee som är poolman är så trevlig nere vid poolområdet också. Allt vi kunde önska oss. Tack för en toppensemester!

 
2020-01-29

Inlägg av 194vaniah

Härligt hotell

Vi hade en underbar semester, vi bodde i en strandvilla med egen pool precis vid stranden SUPER! Vi blev suveränt bra omhändertagna av Mr Mee och hans gäng i poolbaren. Bra frukost, bra städning & jättesköna sängar.

 
2020-01-28

Inlägg av _saa217

Lyxigt hotell på norra Klong Nin

Fantastiskt välskött, lyxigt hotell med underbar personal! Ligger lugnt lite för sig självt längst norrut på Klong Nin med fin strand, härligt poolområde och gångavstånd till alla andra mysiga restauranger på Klong Nin. Frukosten innehåller allt man kan önska och för oss som glutenintoleranta ordnades med glutenfritt bröd, kakor och vad vi önskade. Alla frågor besvaras alltid med ett leende, ingenting är besvärligt. I restaurangen finns en hel glutenfri meny. Hotellet har ett helt okej gym, massor av aktiviteter men framförallt en underbar tjej som heter Becky som håller i bl a Dance aerobics, zumba och vattenzumba. För mig som gillar att röra på mig på semestern var det ett extra stort plus att hon är en superduktig dansare som jag verkligen hade stort utbyte av och dessutom är hon en serviceminded, inspirerande och mysig person! Hoppas verkligen att hon finns kvar nästa gång vi kommer hit! Nivån på träningen var så mycket högre än vad jag hade förväntat mig! Även om hotellet i sig är fantastiskt så är det ändå personalen som utmärker sig och gör att vistelsen är magisk! Rut och Mee som håller till i poolbaren jobbar häcken av sig för att vi ska trivas och har alltid ett leende och något trevligt att säga. Här finns verkligen människor som förgyller semestern!

 
2020-01-12

Inlägg av 464_sah Ko Lanta, Thailand

Kan verkligen rekommendera detta hotell!

Bodde på Rawi Warin i två veckor, över nyår och skulle gärna bo där igen! Personalen var väldigt trevlig och service minded. Speciellt Mr Mee och hans kollegor i pool bar-teamet som gjorde allt för att semestern skulle bli så bra och avkopplande som möjligt :-) Frukosten var kanon! Yoghurt, varma rätter, äggrätter, bröd, hemmagjorda marmelader, frukt, efterrätter... you name it! Åt middag på hotellets restaurang ett par gånger. God mat, men självklart lite dyrare än restaurangerna i närheten. Gymmet var också bra! Crosstrainer, cyklar, löpband och fria vikter (stång och hantlar). Vi bodde i en separat byggnad nära poolbaren, poolen och havet. Var även upp och tittade på utsikten från topp-poolen. Jättefint, men att gå den vägen upp och ner varje dag skulle jag inte vilja göra. Städning på rummet två gånger per dag! Dricksvatten ingår på rummet. Fylls på varje dag. Minibaren i övrigt innehöll lite smått och gott för överkomliga priser. Ska man hitta något negativt med detta hotell så var det sängarna som var väldigt hårda. Barnen tyckte de var sköna, men för oss vuxna tog det några dagar innan vi vande oss. Åk hit! :-)

 
2020-01-07

Inlägg av Jyrki L

Superhotell

Vi hade 2 veckor på detta fantastiska hotell. En av de bästa frukostar vi ätit i Asien. Väldigt trevlig och servicevänlig personal rakt igenom hela hoteller från städerskor till servicepersonalen. Superfint poolområde som låg ett stenkast ifrån stranden. Eloge till Mr. Mee och hans crew som jobbade i poolbaren, mycket bra service där. 10 minuters promenad till Klong nin stranden där de bästa strandrestaurangerna låg tätt. Perfekt med golfbilar som skjutsade upp en på rummet som låg högt uppe på sluttningen