Kundomdömen om Pimalai Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

2728 omdömen
Utmärkt
 
2334
Väldigt bra
 
282
Bra
 
62
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-04-08

Inlägg av Mariya K

Underbar resort med allt du kan önska dig, perfektion i alla detaljer

Vilket fantastiskt ställe! Här finns allt du någonsin kunnat önska av en fulländad vistelse och semester. Allt är noga genomtänkt, från det att du hämtas upp till det att du lämnar. Underbar personal, vilka härliga personligheter, de gjorde vistelsen fantastisk. På Pimalai är du som gäst i fokus, fantastisk service och bemötande hos alla du träffar. Resorten har en väldigt fin strand, där blir du ompysslad med kallt vatten och frukt. Det finns två fantastiska pooler och jag rekommenderar den som ligger högst upp, vilken utsikt! Njut av de goda drinkarna, både nere på stranden och på restaurang Seven seas och se solen gå ner i havet. Bättre utsikt finns inte. Vi åt den bästa maten vi ätit i Thailand på restaurangen vid stranden, Rak Talay. De har den bästa personal vi sett!! Vi hade väldigt trevligt tillsammans med dem. Jag rekommenderar den goda glassen, ät mycket av den och missa inte tonfisken och pastan med räkor. Perfektion in i minsta detalj är vad du får som gäst och ett oförglömligt minne. Vi fick skjuts tillbaka till flygplatsen, blev upphämtade med motorbåt och serverad kall dricka, det var den smidigaste resan någonsin! Det är verkligen ett 5-stjärnigt hotell, servicen och personalen är outstanding. Vi kommer garanterat tillbaka! Tack Pimalai för fantastiska och och minnesvärda dagar. Jag vill tillägga att vi är vana resenärer som bott på mängder av glamorösa hotell världen över men detta ställe sticker verkligen ut.

 
2018-07-21

Inlägg av Lars B

Ett underbart dygn!

Helt underbart dygn med familjen. Vi bodde med bästa utsikten, två sovrum och egen pool. Tog upp väldigt god mat till huset. Frukosten väldigt bra så även all personal. Inget att klaga på helt enkelt. Vi kommer tillbaka!

 
2016-03-20

Inlägg av Batte1 Stockholm, Sverige

Magiskt

Underbart hotell som krönte avslutningen av vår 'island hopping' från Koh Lipe till Koh Lanta. Hotellet ligger intill en bergssluttning med en underbar utsikt från de övre delarna. Riktigt bra restauranger dessutom. Helt enkelt kanon på alla sätt.

 
2015-11-30

Inlägg av Volfram Kuala Lumpur, Malaysia

Bröllops natt

Mycket mysig resort, bra personal, underbar strand, goda drinkar i strandbaren. Enda negativa upplevelsen var fine dining på 7 seas resturant. fick skicka tillbaka förrätten då den inte gick att äta Oerfaren personal. Men men , de andra enklare resturangerna var bättre

 
2015-03-11

Inlägg av Mattias S

40 års Present

Fantastiskt 40 års present från min fru. En liten semester i semestern med fantastiska miljöer, service, boende, utsikt och spa behandlingar. Har ni möjlighet så lägg gärna en natt eller mer här. Ni kommer inte ångra er.