Layana Resort & Spa

  • Fint spa med sköna behandlingar

Layana Resort & Spa har ett toppläge direkt på sandstranden och välkomnar dig som är över 18 år och vill ha en semester med vuxen atmosfär. Luta dig tillbaka i en solstol vid poolen, njut av närheten till havet eller boka in en dykutflykt. Här finns allt för att du ska känna semesterlugnet infinner sig!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum, Pavillion för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1866 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Layana Resort & Spa erbjuder fina bungalow-liknande byggnader som ligger utspridda i en vacker trädgård med mycket grönska. Hotellet har ett vackert poolområde med infinitypool och utsikt över den privata sandstranden. Gratis solstolar och parasoller erbjuds både vid stranden och poolen.

Hotellets restaurang Sea Sky ligger nere vid stranden och här serveras såväl västerländska som thailändska rätter. Det finns även en bar vid stranden som erbjuder varma och kalla drycker, snacks och tapasrätter.

Linger Longer Spa är hotellets spa och här erbjuds massage och olika behandlingar mot avgift. Gratis aktiviteter som yoga, kajak och stand up paddle (SUP). Snorkling, dykning samt pilates- och yogaklasser mot avgift.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen.  Tvättservice mot avgift. Rökning är endast tillåten på vissa platser på hotellområdet. Begränsad trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.