Rumstyper på Lanta Sand Resort & Spa

Bungalow med delad pool

Nybyggda bungalower nära stranden och med direkt utgång till en pool som delas mellan åtta bungalower. Tv med satellitkanaler (engelskspråkiga) och en dvd-spelare (dvd-filmer kan lånas gratis i receptionen). Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med direkt utgång till delad pool. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum, belägna i en större byggnad, med en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler (engelskspråkiga) och dvd-spelare (dvd-filmer kan lånas gratis i receptionen). Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Dubbelrummen har antingen balkong med poolutsikt eller uteplats med direkt utgång till poolen och poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalower där fjärde person möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler (engelskspråkiga) och dvd-spelare (dvd-filmer kan lånas gratis i receptionen). Minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass med badkar. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum - vinter 17/18

Rymliga familjerum, som består av två sovrum, varav ett har dubbelsäng och ett har två separata sängar. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare, minibar, vattenkokare samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med en så kallad plunge-pool och utsikt över hotellpoolen. (Sittplatser finns inte på balkongen). Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.