Kundomdömen om Lanta Sand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent och snyggt, välansad trädgård, barnvänligt, vackert läge!
-
Några fler krokar i badrummet för att hänga toalettväska och handdukar. Något större format på kylskåpet om möjligt.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
Fantastiskt läge mitt på bästa delen av Long Beach. Närhet till många bra restauranger på stranden. Bra med solsängar precis vi stranden och flera pooler att välja mellan. Underbar och trevlig personal som verkligen ger service på hög nivå. Utemiljön är toppen!
-
Vi bodde i rum med poolaccess, rummet var stort men behöver fräschas upp då det sett sina bästa dagar. Hade även varit bra om rummet vädras ut innan gäster kommer, de första dagarna var där en påtaglig mögeldoft. Dyrt att äta och dricka på hotellet (dubbelt så dyrt som närliggande restauranger).

Bekräftad gäst: 2020-02-22


9 av 10

+
Läget Rent och snyggt i omgivningarna
-

Bekräftad gäst: 2020-02-20


8 av 10

+
Trevlig personal. De gröna ytorna.
-
Rökförbud på restaurangen och hotellets strand. Fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2020-02-16


8 av 10

+
Rummet och personal
-
Mer solstolar

Bekräftad gäst: 2020-02-16


7 av 10

+
Läget och den trevliga personalen
-
Behöver se över de äldre bungalowen, lite slitna och möblerna ser smutsiga ut fast de är rena. Städningen kunde varit bättre både på rummen och vid solstorlarna.

Bekräftad gäst: 2020-02-06


9 av 10

+
Läget och avskildhet samtidigt närhet till allt
-
kontinuerlgt underhåll

Bekräftad gäst: 2020-02-02


10 av 10

+
Bra läge vid stranden. Bra boende. Bra service. Lugnt. Barnvänligt. Trevlig personal. Mycket bra frukost, fanns vad man önskade.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-09


10 av 10

+
Läget, service och utbudet. Väldigt fina rum med egen liten pool kändes lyxigt.
-
Fler solstolar, så det räcker till alla gäster.

Bekräftad gäst: 2019-12-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

1023 omdömen
Utmärkt
 
599
Väldigt bra
 
252
Bra
 
98
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2020-03-31

Inlägg av JanneB172 Kumla, Sverige

Det VAR nog fyra stjärnor

Hade bokat poolaccess rum, men vid incheckning fanns ingen bokning, tyvärr... som tur var hade jag skrivit ut och hade kvitto och bokningsbekräftelse från deras hemsida utskriven, så efter 10minuters väntan kunde vi få ett rum. Rummet var fuktigt och murrigt, slitet och trött. Det hade sett sina bästa dagar... poolaccessen var riktigt bra, dock ville man spendera sina dagar vid havet då stranden var riktigt underbar. Frukosten var bra, inget att skriva hem om men helt ok. Personalen var mkt trevlig, en höjdpunkt var när thai-elvis dök upp och körde ett set låtar på riktig thaiengelska och skrålande högtalare! Kul! Vet ej om det bara var vårat rum, men hotellet kändes trött och slitet. Att ta sig någonstans att handla visade sig vara dyrt, hotellet ligger en bit från närmaste 7-eleven eller bebyggelse, och eftersom att gå i hettan inte är ett alternativ så stod det mkt bekvämt 2-3tuk-tuks(små pickuper inte mc) och väntade utanför hotellet, dom körde med ockerpriser och var inte det minsta intresserade av att pruta utan blev snarare förnärmade av mitt försök. Njae, jag var inte helt nöjd.

 
2020-02-23

Inlägg av MalinE344 Lidköping, Sverige

Underbar vistelse i paradiset

Jag och min man var här för andra året i rad, vi är super nöjda. Boendet vi bor i bungalow som är väldigt stor enligt oss. Dubbel säng och en enkel säng. Badrummet är stort med fräsch dusch och toa, finns även dusch ute och en liten liten ” pool”!som jag däremot aldrig provat. Lagom för 2 sittplatser. Sen har vi ju den underbara personalen från det trevliga bemötandet vid ” incheckning” till de som arbetar i trädgården, städpersonal, restaurangpersonal ja alla som arbetar här är super trevliga och vill vårt allra bästa hela tiden. Ett stort plus är att solstolarna ligger så bra till att man kan välja att ligga under skuggan av de vackra enorma träden el i solen. Vattnet är underbart bra och fin strand som vi går minst 1 gång om dagen. Ja vi har bara positivt att skriva om Lanta sand resort and spa. Sparar redan inför nästa år❤️

 
2020-02-16

Inlägg av Lotus12357

Bra bemötande

Vi var på detta hotell över dagen för att uppmärksamma en bemärkelsedag. Proffsigt bemötande av både personal och Mr Leo samt underbara massagebehandlingar. Kunde inte ha haft en bättre dag. Rekommenderas varmt.

 
2020-01-13

Inlägg av 750lassee Kumla, Sverige

Jul och nyårsresa

Ett hotell med bra läge vid stranden. Trevlig personal, bra service. Lugnt läge.Bra frukost, fanns det man behövde. Trevlig miljö runt hotellet. Många bra matställen längs den drygt två kilometer långa stranden. Barnvänligt.

 
2019-05-13

Inlägg av 336mackj North Iceland, Island

beta stað

Við erum hér í 5 daga og það fór svo hratt við notum virkilega okkur. þetta er það sem þú búist alltaf við að eyddi degi þínum á klassískum ströndinni að skoða útsýni úrræði. Við vorum í Vila herbergi sem var ansi nálægt veitingastaðnum. Morgunverður var góður en getur verið betra ef setja meira átak. hótel starfsfólk var gott sérstakt hrópa út fyrir Jórdaníu bestu þjónustu við viðskiptavini fulltrúa hann gerði raunverulega finnst kóngafólk hans leið til að tala og getu til að bregðast við í réttri hegðun. Nú get ég sagt að ég geti valið lanta sandi í blindni bara vegna þess að Jórdanar halda áfram að vinna gott verk þitt. Við munum taka vini okkar og fjölskyldur með okkur næst. Mælt með öllum ferðamönnum.