1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lanta Sand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Pauli,
Upplands väsby

+
Den underbara personalen Fantastktgit
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Camilla,
Eskilstuna

+
Personalen o läget
-
Nån gäst hade vägglöss i sin bungalow o det kändes inte så trevligt men säkert ett svårt dilemma .

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

Kathrin,
Falkenberg

+
Fräscht , välskötta grönytor och trevliga insynsskyddade bungalower.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


9 av 10

Ida,
Nyköping

+
Poolacess!
-
Lite lägre ljud vid stora poolen! Vi blev lovad en frukostpåse när vi skulle åka hem men vi fick ingen. Det var synd.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Heinz ,
Eskilstuna

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Christina,
Falun

+
strandläget. boendet.nära till centrum.
-
Ni måste börja att se över restaurangen. På kvällarna dålig service. tar för lång tid att få in maten, skall serveras till alla samtidigt. Fler missnöjda hörde vi.Därav var det inte många gäster där på kvällarna. kolla över detta.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


9 av 10

maggan & micke,
växjö

+
så trevligt bemötande, all personal super trevlig
-
renovering av hotelrummen inga handukar och kallt vatten på gymet, börjar man träna tidigt bör detta vara ordnat när gymet öppnar

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

benny,

+
allt
-
mer solstolar

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

Helen,
Köping

+
Fin miljö, rent och bra bungalows med eget bad.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

Peter,
Karlskrona

+
Bra läge ,fina bungalow ock mycket trevligt bemötande av personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

801 omdömen
Utmärkt
 
440
Väldigt bra
 
207
Bra
 
87
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-03-17

Inlägg av X9006NUcarolinac Ko Lanta, Thailand

Bra resort med bra läge på Long beach

Fint resort som ligger bra beläget på Longbeach. Vissa delar känns lite äldre o poolen nere vid villorna vid havet var skum då kläderna blev gula där det är vitt. Barnens hår blev också lite grönt. Frukosten var okej, allt fanns som man önskar men inget ”lullull” Starkt gott kaffe som de fyllde på hela tiden. Personalen är super service o alla på hela resortet är verkligen jätte trevliga, hela tiden. Ett specialer stort tack till Jordan. Super trevlig kille med fingertoppskänsla för service. Bra prisvärd lunch, 220 bath för en varmrätt med öl.

 
2019-02-19

Inlägg av 436natashaw Skarpnäck, Sverige

Inte mer än ok

Hotellet har väldigt bra potential. Men det saknar en dimension. Poolen är väldigt sliten och känns smutsig. Bungalown är väldigt trevlig, lagom stor. Familj om fyra. Bra frukost. Men det va inte mysigt. Personalen va väldigt intetsägande. Annars är lokaliteten perfekt på stranden!

 
2019-01-31

Inlägg av Kerstin S Åmål, Sverige

Dåligt

Beställde chicken satay när jag ätit halva upptäcker jag att kycklingen var rå inuti. Detta ska ju vara ett lite finare ställe, fick drinkar och öl i plastglas även om man satt vid ett bord dagtid.Var endast där och hälsade på vänner, så boendet har jag ingen erfarenhet av. Mina enklare restauranger så som Some Where else , Funky Fish och Jambar har mycket bättre mat och drinkar.

 
2019-01-20

Inlägg av ElaW86 Stockholm, Sverige

Medelmåtta och lite tråkigt!

Vi bodde 4 nätter på detta hotell som i min mening var rätt slitet och tråkigt. Det va rörigt vid stolarna vid stranden/restaurangen. På kvällarna gapade bar och restaurang tomt. Vi bokade först ett rum som visade sig ligga vid receptionen en bra bit från stranden men bytte upp oss när vi kom dit. Det rummet med pool access var galet slitet och hade ingen charm alls. Som tur var fanns det ett rum med beach front som var betydligt modernare (det som visas på bilderna) Solstolarna var gamla och slitna och låg på varandra. På fm och dagtid var det skugga där och det var svårt och hotta en plats för solning. Utåt sett ser det ganska lyxigt och pampigt ut men väl inne får man känslan av att det sjunger lite på sista versen (lite hårt kanske men...) och behöver en rejäl uppdatering. Gymmet och ”kids club” är det minsta jag sätt. Stranden är lång och helt okej, ren och fräsch men Koh Lanta i sig är inte den finaste ön i Thailand, långt i från. Jag tyckte detta hotell INTE var värt pengarna!!!

 
2018-11-16

Inlägg av JimmyKarnerup Sölvesborg, Sverige

Underbar resort och personal

Denna resort är speciell på mer än ett sätt. Här finner man resortens manager (Mr Laan) som är fokuserad på resorten och gästernas trivsel. Hans engagemang ger resultatet att denna resorts drift och familjära atmosfär är ut över det vanliga. Snyggt och rent över allt. Ordning och reda, precis som man vill ha det. Av alla de över 700 recentioner jag skrivit genom åren så hamnar denna resort inom topp 5 av de ställen jag rekommenderar andra att bo på och som jag själv garanterat kommer återvända till. Det kan knappast bli en bättre resort än vad Mr Laan med personal har lyckats skapa här, så Hatten av för er. Lanta Sand Resort and Spa rekommenderas starkt, för alla, oavsett par, äldre eller barnfamiljer. Ni kommer inte bli besvikna utan glatt överraskade och nöjda, så sluta nu läs min recention och bara boka :)