1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lanta Sand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Helen,
Kristianstad

+
Mkt god service o personal vänliga o trevliga Mkt god mat
-

Bekräftad gäst: 2019-01-29


5 av 10

Anders,
Trosa

+
Luftkonditionering
-
Sängar och kuddar för hårda

Bekräftad gäst: 2019-01-17


10 av 10

,

+
Lugnt och fint hotell med perfekt läge på stranden. Bra service och god frukost!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-01


10 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Allt var det jätte bra.personalen det bästa .
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Lars,
Bjuv

+
Läget samt personalen på hotellet, allt från reception, chefer, restaurang, bar samt städning.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-04


10 av 10

Tomas,
Tågarp

+
Läget, personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-11-18


9 av 10

Lena,
Skövde

+
Läget, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-17


9 av 10

Dan o Susanne,
Avesta

+
Läget år perfekt, Rummen bra Personalen fantastiska
-
Täckerna i sängen för tjocka Lättare att ta sig ner på stranden (fler trappor)

Bekräftad gäst: 2018-04-03


9 av 10

Sara,
Boliden

+
Fantastiskt läge vid vackra Long Beach. Jättebra frukost med utsikt över havet. Mycket trevlig och tillmötesgående personal!
-
Färsk frukt till drinkarna istället för koncentrat. Servera maten samtidigt istället för att en person får mat direkt och den andra får vänta länge.

Bekräftad gäst: 2018-03-06


9 av 10

Veijo,
Karjalainen

+
-
Festerna i gran Res orten var mycket störande

Bekräftad gäst: 2018-03-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

746 omdömen
Utmärkt
 
397
Väldigt bra
 
199
Bra
 
83
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-01-31

Inlägg av Kerstin S Åmål, Sverige

Dåligt

Beställde chicken satay när jag ätit halva upptäcker jag att kycklingen var rå inuti. Detta ska ju vara ett lite finare ställe, fick drinkar och öl i plastglas även om man satt vid ett bord dagtid.Var endast där och hälsade på vänner, så boendet har jag ingen erfarenhet av. Mina enklare restauranger så som Some Where else , Funky Fish och Jambar har mycket bättre mat och drinkar.

 
2019-01-20

Inlägg av ElaW86 Stockholm, Sverige

Medelmåtta och lite tråkigt!

Vi bodde 4 nätter på detta hotell som i min mening var rätt slitet och tråkigt. Det va rörigt vid stolarna vid stranden/restaurangen. På kvällarna gapade bar och restaurang tomt. Vi bokade först ett rum som visade sig ligga vid receptionen en bra bit från stranden men bytte upp oss när vi kom dit. Det rummet med pool access var galet slitet och hade ingen charm alls. Som tur var fanns det ett rum med beach front som var betydligt modernare (det som visas på bilderna) Solstolarna var gamla och slitna och låg på varandra. På fm och dagtid var det skugga där och det var svårt och hotta en plats för solning. Utåt sett ser det ganska lyxigt och pampigt ut men väl inne får man känslan av att det sjunger lite på sista versen (lite hårt kanske men...) och behöver en rejäl uppdatering. Gymmet och ”kids club” är det minsta jag sätt. Stranden är lång och helt okej, ren och fräsch men Koh Lanta i sig är inte den finaste ön i Thailand, långt i från. Jag tyckte detta hotell INTE var värt pengarna!!!

 
2018-11-16

Inlägg av JimmyKarnerup Sölvesborg, Sverige

Underbar resort och personal

Denna resort är speciell på mer än ett sätt. Här finner man resortens manager (Mr Laan) som är fokuserad på resorten och gästernas trivsel. Hans engagemang ger resultatet att denna resorts drift och familjära atmosfär är ut över det vanliga. Snyggt och rent över allt. Ordning och reda, precis som man vill ha det. Av alla de över 700 recentioner jag skrivit genom åren så hamnar denna resort inom topp 5 av de ställen jag rekommenderar andra att bo på och som jag själv garanterat kommer återvända till. Det kan knappast bli en bättre resort än vad Mr Laan med personal har lyckats skapa här, så Hatten av för er. Lanta Sand Resort and Spa rekommenderas starkt, för alla, oavsett par, äldre eller barnfamiljer. Ni kommer inte bli besvikna utan glatt överraskade och nöjda, så sluta nu läs min recention och bara boka :)

 
2018-05-24

Inlägg av Winther08 Stockholm, Sverige

Lanta sand!

Lanta sand är ett fantastiskt hotell med perfekt läge på long beach. Har solstolar och ”hängmattor” man kan ligga i både i skugga och sol! Rekommenderar att man bor i bungalowsen istället för hotellbyggnaden. Nära till många bra restauranger då hotellets mat är lite dyrare, dock har dom ett bra luncherbjudande med mat+dricka för bra pris! Det som gör betyget i topp är personalen, alltid ett leende på läpparna och trevliga. Vi trivdes så bra att vi förlängde vistelsen! Hotellets guest relation manager Jordan ordnade till och med så vi fick ett bättre pris och bra läge på bungalown, superbra service rätt igenom från honom och alla i personalen! Dom älskar barn och välkomnar alla! Rekommenderar starkt!

 
2018-04-29

Inlägg av theresep499 Norrköping, Sverige

Helt ok men inte mer än så

Läget är det som gör det här hotellet. Annars är rummen ganska slitna och ingen hög standard på något egentligen på rummen. Wi-fi var jättedåligt där vi bodde, bröts hela tiden. Maten på hotellet var väldigt dålig, rekommenderar er att gå på Long Beach, där finns massor att välja på. Mysiga barer och trevliga restauranger. Så betyg är dugligt men det är allt.