1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Lanta Sand Resort & Spa

  • Strandnära
  • Lugna omgivningar
  • Rymliga dubbelrum

Hotell Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta har ett omtyckt och lugnt läge vid sandstranden Long Beach. Här väntar lata dagar på stranden eller vid poolen. Hotellet har en restaurang med havsutsikt intill stranden och ett spa med flertalet behandlingar.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalower för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget samt personalen på hotellet, allt från reception, chefer, restaurang, bar samt städning.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 700 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Lanta Sand Resort & Spa har ett lugnt läge i en tropisk trädgård, direkt på den vackra sandstranden Long Beach. Här finns ett vackert poolområde där poolen har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. Poolbar.

Hotellets restaurang Rabeang bjuder på ett härligt läge på stranden och på menyn finns både thailändska och internationella rätter. På stranden finns en bar där du kan njuta av solnedgången.

Hotell Lanta Sand Resort & Spa har ett litet gym som gäster får använda utan extra kostnad. På Leelavadee Spa erbjuds bland annat massage och olika behandlingar mot avgift. Lekplats. Barnklubb med engelsktalande personal som är öppen på förfrågan (gäller vissa timmar på dygnet). Receptionen är öppen dygnet runt i högsäsong. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service (kl. 10.00-22.00). Tvättservice mot avgift. Begränsad trafik. Till Saladans centrum är det ca 4 kilometer.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.

Säsongsinformation

Familjerum kan endast bokas vinter 17/18.