Lanta Sand Resort & Spa

  • Perfekt strandläge
  • Lugna omgivningar
  • Bungalower med delad pool

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta har ett omtyckt och lugnt läge. Den stora, lummiga trädgården leder genom hotellområdet ner till den fantastiska sandstranden Long Beach. Här väntar lata dagar i solen, vid poolen eller på stranden. Hotellet har en restaurang med havsutsikt och kanske den bästa solnedgångsbaren på ön?


Rumstyper

Dubbelrum i bungalower för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Bungalow med delad pool för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget på stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 941 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Lanta Sand Resort & Spa har ett lugnt läge i en tropisk trädgård, direkt på den vackra sandstranden Long Beach. Här finns ett vackert poolområde där poolen har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. Poolbar.

Hotellets restaurang Rabeang bjuder på ett härligt läge på stranden. På menyn lockar både thailändska och internationella rätter. På stranden finns en bar där du kan njuta av solnedgången.

Hotell Lanta Sand Resort & Spa har ett litet gym som gäster får använda utan extra kostnad. På Leelavadee Spa erbjuds bland annat massage men också andra behandlingar mot avgift. Lekplats. Barnklubb med engelsktalande personal som är öppen på förfrågan (gäller vissa timmar på dygnet). Receptionen är öppen dygnet runt i högsäsong. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service (kl. 10.00-22.00). Tvättservice mot avgift. Begränsad trafik. Till Saladans centrum är det ca 4 kilometer.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.