1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Crown Lanta Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Lars,
NACKA

+
Reggae Bar. Trevlig personal.
-
Fixa bättre mat!

Bekräftad gäst: 2019-03-21


7 av 10

Anna,
Kil

+
Närheten till den stora stranden och möjlighet till bad på den lilla privata stranden. Bra frukost.
-
Rummen behöver fräschas upp. Sängen var katastrof, det kunde lika gärna bara varit ett liggunderlag på golvet. Stranden är väldigt liten och stenig, bra för att bada men ingen strand man hänger på. Apollos beskrivning tycker jag inte stämmer, hotellet är ganska slitet och det bör tilläggas att det är väldigt kuperat område och att det inte är handikappanpassat eller anpassat för barnvagn. Att det skulle vara ett 4+ Hotell ställer jag mig frågande till. På rummet ingick det morgonrock och tofflor. Tofflorna var slitna och begagnade. Morgonrocken försvann efter halva tiden och vi fick inte någon ny.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Björn,
sthlm

+
Hotellet är fantastiskt fint och mycket väl underhållet. Man kan spendera två veckor på hotellet om man vill eller upptäcka allt Thailand har att erbjuda. Fantastisk mat och olika miljöer med fina pooler, restaurang och bar privat beach. Vi åker tillbaka 2020!
-
inga alls, vi hade det väldigt bra här och personalen på hotellet är så otroligt snälla och hjälpsamma. Vad du än vill göra hjälper de dig.

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

Patrik,
Visby

+
Jätte trevlig och serviceinriktad personal, bra Wifi!
-

Bekräftad gäst: 2018-03-27


10 av 10

Emma,
Stockholm

+
Servicen, fantastisk personal.
-
Då utcheckningen är kl.12 och man blir upphämtad senare än så saknade jag en dusch/omklädningsrum.

Bekräftad gäst: 2018-03-20


9 av 10

Thony,
Åkersberga

+
Frukost
-
Att inte få ett rum när man varit på resa i 24 timmar är inte ok, vi fick vänta 4 timmar på ett rum.

Bekräftad gäst: 2018-03-18


9 av 10

Beatrice o Leif,
Valbo

+
Hög klass trevligt bemötande, plus en otroligt duktig och trevlig städerska. ( vi fick nog den bästa)
-

Bekräftad gäst: 2018-03-06


9 av 10

Lena,
Visby

+
Mycket trevlig personal, toppenbra service
-
Lite jobbigt med de branta vägarna från lgh till pool/strand, helst när man har ont i kroppen. Framstod inte vid bokning och på hemsida att det var så brant och backigt.

Bekräftad gäst: 2018-02-20


7 av 10

Lena,
Svendborg

+
Str. På værelse og altan var super, personalet var i top
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


8 av 10

Christina ,
København

+
Alt var godt, specielt maden på hotellet var over forventning.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2067 omdömen
Utmärkt
 
1265
Väldigt bra
 
518
Bra
 
176
Mindre bra
 
76
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-02-18

Inlägg av 547fridai Göteborg, Sverige

Semester

Vi spenderade 6 dagar på detta hotell. Vi hade bokat ett rum med poolacess men blev uppgraderade till en egen villa med pool. Det var en helt magiskt villa. Utsikten från rummet och poolen var över havet och vi kunde njuta av solnedgången där varje kväll. Ett litet gym fanns där vi kunde träna. Jättebra frukost med fin utsikt över havet och där det faktiskt fläktade härligt. De har en reegaee bar som var härligt oxå. Fin utsikt och små kojor att sitta i. Den enda vi inte gillade var maten vid poolen. Så vi åt inte där.

 
2019-02-08

Inlägg av Emma H

Riktig wowupplevelse i hotellväg

Fantastiskt hotell. Superbra service utöver det vanliga. Stort hotellområde med ett riktigt fint poolområde. Bra restauranger och barhäng ner på Reggaebar. Egen privat strand. Fin utsikt. Shuttletrafik till Saladan utan kostnad. Vi bodde i en privat villa med egen pool.

 
2019-02-04

Inlägg av Monki2019

Vänlig personal

Vi hade bokat ett poolaccess rum, men tyckte att det var för instängt. Uppgraderade oss till en villa m egen pool. Utsikt över havet, men lite väl många träd skymde utsikten. Personalen var otroligt vänlig, reception, frukosten, poolbaren, städerskor, poolstädaren, chaufförerna ja alla. Städningen var super.Frukosten enorm, fanns t.om havregrynsgröt. Lite skräpigt intryck eftersom det fanns så många träd på området o massor av blad låg överallt, också i poolen. Överlag så var det ett bra ställe att bo på, bra avstånd till restaurangerna på beachen, fick bra motion dagligen.

 
2018-11-28

Inlägg av Birstr Karlskrona, Sverige

Mr o Mrs x 2

Super!! Vi blev så otroligt vänligt bemötta och servade under vår vistelse, fantastisk personal! Rummen fina, städning perfekt, poolen finemang, enkelt att ta sig till Saladan.😀 Allt som allt härliga dagar!! Att rekommenderađŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ 2107 och 2207 😎😎😎😎

 
2018-11-04

Inlägg av Frank G Örebro, Sverige

Lugnt!

Oktoberlov med familjen. Hade poolaccessrum. Skönt. Poolaccessrummen ligger i en lugnare del av hotellet en bit från restaurangerna, Reggie bar, stranden etc. vilket vi tyckte var skönare. Det går en shuttlebus inne på området vilket är bra då det är ganska kuperat. Hotellet ligger avskilt på en halvö. Superskönt. Privat strand som kanske inte är så badvänlig. Du når norra delen av Klong Dao Beach enkelt från hotellet. Restaurangen på hotellet är bra och man sitter vid poolen med utsikt över stranden och äter. Priserna på maten är lite högre än på strandrestaurangerna. Dryck är ungefär som i Sverige. Då hotellet ligger lite avskilt finns inte så många andra restauranger i närheten. Man kan däremot åka taxi/tuk tuk 10 minuter till Long Beach där det finns massor med restauranger. Frukosten äts med utsikt över havet och erbjuder det mesta man kan önska, typ omelett, bacon, pannkakor, våfflor, nudlar och det ordinära frukostutbudet. Reggie Bar är trevligt att sitta i på kvällen. Hotellet erbjuder Wi-Fi inom hela området som fungerar utmärkt ibland och sämre ibland. Hotellet ligger fem minuter från Saladan med taxi/tuk tuk. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Kommer nog att välja detta hotellet igen om vi åker till Koh Lanta men skulle nog välja villa med egen pool om vi åker under högsäsong.