1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Crown Lanta Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Patrik,
Visby

+
Jätte trevlig och serviceinriktad personal, bra Wifi!
-

Bekräftad gäst: 2018-03-27


10 av 10

Emma,
Stockholm

+
Servicen, fantastisk personal.
-
Då utcheckningen är kl.12 och man blir upphämtad senare än så saknade jag en dusch/omklädningsrum.

Bekräftad gäst: 2018-03-20


9 av 10

Thony,
Åkersberga

+
Frukost
-
Att inte få ett rum när man varit på resa i 24 timmar är inte ok, vi fick vänta 4 timmar på ett rum.

Bekräftad gäst: 2018-03-18


9 av 10

Beatrice o Leif,
Valbo

+
Hög klass trevligt bemötande, plus en otroligt duktig och trevlig städerska. ( vi fick nog den bästa)
-

Bekräftad gäst: 2018-03-06


9 av 10

Lena,
Visby

+
Mycket trevlig personal, toppenbra service
-
Lite jobbigt med de branta vägarna från lgh till pool/strand, helst när man har ont i kroppen. Framstod inte vid bokning och på hemsida att det var så brant och backigt.

Bekräftad gäst: 2018-02-20


9 av 10

,

+
Så trevlig & hjälpsam personal, bra utval på frukosten. Vi hade polen utanför altandörr & det var så trevligt.
-
Täcket & madrass luktade ”snusk” gammal kroppsodör.. bad om rentvättat täcke tillslut & fick nytt. De borde byta/tvätta alla täcken & kuddar efter alla byten i rummen då man svettas i värme.

Bekräftad gäst: 2017-11-14


8 av 10

Christina ,
København

+
Alt var godt, specielt maden på hotellet var over forventning.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


8 av 10

Stig,
Slangerup

+
Utrolig god service. Beliggenhed fantastisk.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-19


10 av 10

Bolette,
København

+
Personalet
-

Bekräftad gäst: 2018-01-28


9 av 10

Stephen,
Allerød

+
Den super service de gav os personalet
-
Vedligeholdelse bør opgraderes

Bekräftad gäst: 2017-12-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1886 omdömen
Utmärkt
 
1120
Väldigt bra
 
493
Bra
 
170
Mindre bra
 
74
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2018-11-28

Inlägg av Birstr Karlskrona, Sverige

Mr o Mrs x 2

Super!! Vi blev så otroligt vänligt bemötta och servade under vår vistelse, fantastisk personal! Rummen fina, städning perfekt, poolen finemang, enkelt att ta sig till Saladan.😀 Allt som allt härliga dagar!! Att rekommendera👍🏼👍🏼 2107 och 2207 😎😎😎😎

 
2018-11-04

Inlägg av Frank G Örebro, Sverige

Lugnt!

Oktoberlov med familjen. Hade poolaccessrum. Skönt. Poolaccessrummen ligger i en lugnare del av hotellet en bit från restaurangerna, Reggie bar, stranden etc. vilket vi tyckte var skönare. Det går en shuttlebus inne på området vilket är bra då det är ganska kuperat. Hotellet ligger avskilt på en halvö. Superskönt. Privat strand som kanske inte är så badvänlig. Du når norra delen av Klong Dao Beach enkelt från hotellet. Restaurangen på hotellet är bra och man sitter vid poolen med utsikt över stranden och äter. Priserna på maten är lite högre än på strandrestaurangerna. Dryck är ungefär som i Sverige. Då hotellet ligger lite avskilt finns inte så många andra restauranger i närheten. Man kan däremot åka taxi/tuk tuk 10 minuter till Long Beach där det finns massor med restauranger. Frukosten äts med utsikt över havet och erbjuder det mesta man kan önska, typ omelett, bacon, pannkakor, våfflor, nudlar och det ordinära frukostutbudet. Reggie Bar är trevligt att sitta i på kvällen. Hotellet erbjuder Wi-Fi inom hela området som fungerar utmärkt ibland och sämre ibland. Hotellet ligger fem minuter från Saladan med taxi/tuk tuk. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Kommer nog att välja detta hotellet igen om vi åker till Koh Lanta men skulle nog välja villa med egen pool om vi åker under högsäsong.

 
2018-02-06

Inlägg av AndreasH434 Enkoping, Sverige

Underbar frukost

Bodde 6 nätter på Crown Lana i ett Poolaccess rum. Rummen är delvis renoverade men tyvärr inte i klass med vad det kostar. Städpersonalen gör dock sitt bästa och det va alltid rent o snyggt på rummet. Poolen utanför rummet var mycket fin och det var alltid lugnt o skönt på förmiddagarna. Hotellets stjärna är helt klart frukosten som håller 5-stjärnig klass. Det som vi saknade ordnades direkt av den otroligt trevliga personalen. Hotellet ligger i ett område med kuperad terräng så du får motion om du som vi vill träna på semestern. Golfbilar kör dig upp o ner om du inte orkar gå. Tyvärr ligger hotellet avsides med de löste vi genom att hyra en moppe. Missa inte Reagge baren när ni bor här!

 
2018-01-22

Inlägg av anetteo244 Karlstad, Sverige

Bästa o trevligaste

Detta Hotell har allt o lite till Bästa o trevligaste personalen , underbar mat mm . Vi har alltid bokat Pool access (room 1115)samma rum varje år ,då vi gärna startar morgonen med en simtur i poolen . Jättefina rum städning superbra , alla toalettprodukter man behöver finns , gratis vatten på glasflaskor samt väldigt bra priser i Minibaren . Frukosten som serveras är i världsklass finns ingenting som saknas och gör det så kan man bara säga till .Senaste besöket var i Dec 2016 . När vi anländer till Hotellet så brukar vi få invänta Vichit ( General Manager ) som kommer och pratar lite och ser till att allt är under kontroll även detta år .. Skillnaden var att denna gång hade han uppgraderat oss , Ocean villa med Pool vilket var helt fantastisk .... Så jag kan bara lyfta på hatten än en gång för detta fantastiska Hotell och deras personal som gör allt för att du ska trivas . Vi syns snart igen Crown Lanta . Anette o Tomas Dec 2016

 
2018-01-11

Inlägg av BirgittaJan S Sverige

Väl värt ett besök

Fantastiskt god mat med en alldeles fantastisk service av väldigt trevlig personal. Ligger på ett högt läge så man sitter nästan i trädkronorna när man äter. Området är väldigt kuperat så man får god motion.