Koh Kho Khao i Thailand

Telefonservice

Här har vi inte egen personal, men det finns telefonservice, vilket innebär att du alltid kan komma i kontakt med skandinavisk utlandspersonal via telefon. Om en akut situation skulle uppstå kan personalen komma till resmålet.

Koh Kho Khao är en lugn ö med härliga stränder, vacker natur, färgrikt fågelliv och fantastiska solnedgångar. Här, långt från vardagen, lever du i ditt eget lilla paradis och tar dagen som den kommer.

Populära hotell – Koh Kho Khao

Fakta om Koh Kho Khao

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 40 kr per person.

Transfer

Från flygplatsen på Phuket till Koh Kho Khao ca 2 timmar med buss, sedan vidare med en ca 10 minuters båtresa och slutligen ca 5-10 minuter med bil till hotellen. Från flygplatsen i Krabi till Koh Kho Khao ca 3 timmar med buss och sedan vidare med båt ca 5 min. Till hotellen tar det ca 10-20 minuter från hamnen. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

En 18 kilometer lång sandstrand sträcker sig längs med öns västkust. Under sept-okt kan det förekomma starka vindar som kan medföra svårigheter för att bada här. Stora skillnader mellan ebb och flod, undervattensströmmar förekommer såväl som brännmaneter.

Mer fakta

Väder

jan 30°c
feb 31°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 30°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c