Kundomdömen om The Waters Khao Lak By Katathani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 47 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
Sjukt nice pool
-
lite schasigt intryck på gavlarna med pumparna utanför på 5 vån

Bekräftad gäst: 2019-05-19


10 av 10

Annelie,
Nora

+
Mycket trevlig personal och hotellet var jättefint! Kommer gärna tillbaka och kommer verkligen rekommendera det till andra.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


10 av 10

Monika,
Stockholm

+
Jättetrevlig personal!
-
Att laga hålen i poolen (lite vassa kanter, då bitar hade lossnat i botten på poolen) Om de vill vara ett 4 stjärnigt hotell bör de tänka på att städa bort skräp/blad/stenar runt poolområdet efter de häftiga regnen på nätterna/kvällarna

Bekräftad gäst: 2019-04-28


10 av 10

Victoria,
Arboga

+
Fantastiskt poolområde, allt var över förväntan!
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Therese,
Eskilstuna

+
Alla pooler.Sköna sängar.Trevlig personal.:)
-
Nån slags aktivitet typ vattengympa.

Bekräftad gäst: 2019-03-29


10 av 10

,

+
Bra rum, bra städning och bra service.
-
Gymet kunde ha haft mer att erbjuda.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


9 av 10

Carina,
Bollnäs

+
Läget, nära både till strand, shopping och restauranger. Boka rum med pool access för det är helt underbart.
-
Hotellet bör förbättra sitt sätt att boka rummen då vi och ytterligare 3 svenska par som vi pratade med fick bo i rum utan pool access de första dagarna då de inte fanns något annat ledigt. Känns som om hotellet dubbelbokar pool access rummen på flit. Ordnade sig dock efter 3 nätter så vi fick rätt sorts rum till slut.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


10 av 10

J & F,
Övik

+
Tycker verkligen om detta hotell! Städat och fräscht runt hela området! Underbara pooler med rent vatten. Rummen stora och fina! Sov gott då det var lugnt och stilla på området samt skön stor madrass. Läget perfekt, nära till hav, mat och shopping. Personalen var duktig och serviceinriktad.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-21


10 av 10

Gun-Britt,
Uppsala

+
Poolområdet. Skön säng.
-
Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Emmelie ,
Falun

+
Frukosten var helt outstanding. Bästa jag varit med om i Thailand. Det fanns allt och lite till. Fint område med flera pooler. God mat i pool-baren. Trevlig hjälpsam personal.
-
Ett större gym med mer utrustning och yta var något alla i ressällskapet saknade.

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

787 omdömen
Utmärkt
 
437
Väldigt bra
 
271
Bra
 
57
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-04-12

Inlägg av johans973

Bra läge & mycket fint

Fint hotell med bra centralt läge, gångavstånd till restauranger och marknaden. Vi bodde med poolacess i huvudpoolen mittemot poolbaren, sol fr morgon till kväll. Mycket vänlig personal alltid ett leende på läpparna, bra frukost, bra städning alla dagar. Kan verkligen rekommendera detta hotell

 
2019-03-29

Inlägg av Rubin73 Oravais

Fint boende

Detta hotell är ett jättefint ställe att bo på! Att ha pool access är också en fördel! Att tidigt på morgonen gå direkt ur sängen och göra en lite längre simtur i den långa poolen då solen går upp, gör att man känner sig pånyttfödd. Frukosten var otroligt god med mycket att välja på. Personalen vänlig och hjälpsam! Stället ligger kanske litet avsides men vill man gå litet är det perfekt! Nöjda med vår vistelse där!

 
2019-03-22

Inlägg av davve81 Malmö, Sverige

Fantastiskt

Perfekt ställe. Lugnt och skönt. Underbar frukost. Nära till centrum. Nära till stranden. Perfekt för vuxna men funkar utmärkt med barn också. Rum med poolaccess är ett utmärkt val. Bara gå rakt ut till poolen när man vill.

 
2019-03-08

Inlägg av Ve65 Khuk Khak, Thailand

Bra hotell med bra läge i Khao Lak

Trevligt hotell Som ligger nära marknaden och många bra restauranger men ändå lugnt och tyst. Gillar man poolbad så är detta ställe perfekt. Vill man ha strand och solstolar så får man gå en bit eller ta en tuk-tuk. Rummen är fräscha och sängarna är inte riktigt lika hårda som det annars brukar vara på hotell i Thailand.

 
2019-02-19

Inlägg av 926ylvag New York, New York

Underbar solsemester

Bodde här i tre veckor. Fräscht hotell med pooler runt om hotellet där man kunde ta långa simturer. God frukost, fint gym. Lämpar sig för par och mognare personer, ej hålligångare. Fem minuters promenad till strand som ej var överbefolkade delvis för att solstolar och skugga ej fanns. Hotellet hade shuttle buss till Närbelägen strand med fin botten och solstolar. Gott om restauranger, affärer mm i närområdet. Folkliv men lugnt och fridfullt. Det man kunde sakna är närheten till solstolsnära strand. Ett litet minus pga att ett gäng stökiga rumäner invaderade hotellet och tilläts föra liv och ta över poolområdet bland en i övrigt städad publik. Om man har barn finns det hotell som är bättre lämpade med barnpool etc.