Kundomdömen om The Leaf Oceanside By Katathani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-23


9 av 10

+
Lugnt och tyst , nära till strand och till restauranger , mycket god och bra frukost ,färsk frukt varje dag och färskpressad mangojuice. Fräscht i hela området .Inga problem med att få en solstol vid poolen. Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. allt var toppen i dom 2 veckor vi var där !
-
Inget egentligen , skulle vara pianomusiken som spelades varje dag .

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
Trevlig personal och bra läge
-
Vattentrycket i duschen var dåligt. Det luktade illa av trädgårdsbevattningen

Bekräftad gäst: 2020-01-25


8 av 10

+
Bra läge Lugnt Stora rum
-
maten i restaurangen

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
Rent och fräscht på hela området.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

+
Hemtrevligt, lugnt och välskött
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


8 av 10

+
Fin omgivning / trädgård, rent o snyggt Fin reception
-
Någon aktivitet, vattengympa till exempel Skulle få igång gästerna, lite bra musik. Piano typ klassisk kan bli tröttsamt och för att få gästerna att stanna och äta på hotellet måste man göra det mer lockande o trivsamt

Bekräftad gäst: 2019-03-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

454 omdömen
Utmärkt
 
169
Väldigt bra
 
208
Bra
 
59
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2020-01-25

Inlägg av Marie-Louise J

Bra hotell i Khao Lak

Jättefint, välskött hotell med bra läge nedanför huvudgatan i Khao Lak. 150 meter till den lugna stranden. Vi bodde i Cotton room, jättefint stort rum med stor balkong. Rent, snyggt och välskött med bra AC. Mycket fin och snabb service vid frukosten som hade bra utbud. Kan verkligen rekommendera detta hotell!

 
2020-01-09

Inlägg av olivoljan Gävle, Sverige

Folk är alltför kritiska

Vi är hur nöjda som helst med detta hotellet. Vi bor i ett rum närmast baren/poolen, supereffektiv AC, rent och fint. Personalen är vänlig och ödmjuk. Poilområdet är litet och alla paxar stolar, enda irritationmomentet. I övrigt är allt toppenbra.

 
2020-01-06

Inlägg av Waleyra Falun, Sverige

Bra läge

Vi bodde i ett cottage room, 3 personer. Helt ok med städning, påfyllning av vatten varje dag, rymlig balkong ut mot poolområdet. AC var något högljudd men man vande sig. Två små pooler och tyvärr beter sig gästerna här som på många andra hotell, man går till poolen tidigt på morgonen och lägger sin handduk där och när man vill gå dit själv efter frukost vid 10-tiden, då var alla solstolar upptagna av handdukar, inte alltid av badande hotellgäster tyvärr. Vi valde att gå till beachen istället som ligger ca 100-150 meter från hotellet, mycket fin strand. Frukosten var lite enformig men personalen var oftast pigg och alert. Käkade lunch ett flertal gånger och det var helt ok. Det är nära till alla sorters butiker och restauranger och man kan med fördel ta en taxi till nattmarknaden som ligger några kilometer bort för ca 60 kronor. Bokade transfer till och från flygplatsen i Phuket via hotellet, mycket smidigt.

 
2019-12-27

Inlägg av Håkan E Göteborg, Sverige

Bra hotel för ett stopp i Khao Lak

Trevligt och lungt hotel. Tyvärr trist frukost, butter men hjälpsam personal. Rummen enkla, mögliga och med bullrigt kylskåp och dåligt a/c. Bra läge och mycket fin strand. Välj gärna rum med garden view och på 2a våning. Hotellet och poolen mycket mindre i verkligheten. Gymmet är ett skämt och består av ett löpband, en cykel och en crosstrainer i ett 10m2 rum. Inga vikter eller maskiner. Saknas papper för att rengöra cykel efteråt.

 
2019-03-31

Inlägg av 951msh Uppsala, Sverige

Underbara 2 veckor

Ett härligt hotell, med god frukost med tillräckligt att välja på, trevlig o hjälpsam personal. Rummen är rymliga och med stor balkong, rena o fräscha rum och allmänna utrymmen. Nära till centrum med restauranger och affärer(om man vill handla ngt till rummet). Stranden ligger nära, rakt över gatan, där du kan ta härlig massage till ljudet av vågorna. Kommer att återvända till detta hotell.