Rumstyper på Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa

Deluxerum

Rymliga deluxerum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denna är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter, badtofflor och badrock. Vissa rum har uteplats med poolaccess. Andra rum har balkong med poolutsikt. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumsvilla med privat pool

Fina enrumsvillor med privat pool och jacuzzi på den avskilda uteplatsen i trädgården. Några trappsteg för att komma in i villorna. Rummen har dubbelsäng och fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare, minibar och mikrovågsugn samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter, badtofflor och badrock. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter som består av ett sovrum med två mindre dubbelsängar och ett vardagsrum med soffa. Tv med satellitkanaler. Minibar, mikrovågsugn samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter, badtofflor och badrock. Vissa juniorsviter har uteplats med poolaccess, andra har balkong med badkar och utsikt mot poolen. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 91 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn/1-5 personer, varav 2 barn.