Kundomdömen om Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Väldigt rent och fint med lyxkänsla samt bra service.
-
Kommer inte på någonting.

Bekräftad gäst: 2020-01-02


7 av 10

+
Trevlig personal och välskött
-
Utökad Grattis bussförbindelser med centrala delar nu gick bussen bara 12.00 samt 14.00 alldeles för tidigt och inget på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-12-29


4 av 10

+
Stranden, att det låg så nära
-
Allt, inget av det ni beskriver stämmer överens med det man får.

Bekräftad gäst: 2019-12-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1956 omdömen
Utmärkt
 
1082
Väldigt bra
 
615
Bra
 
175
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2020-01-10

Inlägg av 396kalleg

Ok hotell som ligger lite för sig själv

Rent och fint, jättefint i trädgården och helt skräpfri strand. Personalen var hjälpsam och trevlig. Syntetisk "juice till frukost på ett 5* hotell är inte ok. För många i personalen som inte kan engelska gör att det blir väl krångligt. Hotellet är väldigt dåligt underhållet och stora delar verkar vara stängda pga detta. Stod skylt i baren att det skulle vara happy hour, men det fanns ingen personal på plats.

 
2019-03-20

Inlägg av pelleogunilla Stockholm, Sverige

Toppen hotell nära toppen strand

Stor Hotell anläggning på en jättefin strand. Mycket bra frukost, fin trädgårdsanläggning runt Hotell och Bungaloverna. En del rum med Poolacces. Rent, snyggt, bra faciliteter. Mycket hjälpsam personal, speciellt killarna som hjälper en med solstolarna på stranden. Lite dricks till dessa killar skulle dom uppskatta för deras extra jobb och hjälpsamhet. Dyra Restauranger inom anläggningen, men mycket bra mat. Strandrestaurangen Coconut Seefood 100m norr om Hotellet håller bra klass och låga priser.

 
2019-03-19

Inlägg av milenabodi

Otroligt fint hotell! Supertrevlig personal, bästa service man kan tänka sig.

Jättefint hotell, ligger kanske lite "off" men ibland är det just det man vill ha. Kan varmt rekommendera detta! I anslutning till den fina stranden finns restauranger som är jättebra, hotellet har också ett antal, dessutom finns jättefin pool med bar/restaurang. Vissa rum har tillgång till "egen" pool om man så önskar.

 
2019-03-14

Inlägg av lenah275 Avesta, Sverige

Semester

Har varit på detta underbara ställe och hotel i två veckor. Härliga och hjälpsamma människor. Bra mat men är utanför på restaurangerna det är mycket billigare. Det som drar ner betyget är att alla lämnar sina handdukar på solstolarna så det är väldigt svårt att få plats både vid strand och pool. Kommer att åka tillbaka. đŸ™đŸŒđŸ‘đŸ»đŸ˜Š

 
2019-03-10

Inlägg av Patrik E

Paradisstrand

En fantastisk hotellanläggning med ett fantastiskt strandnära läge. Vår vistelse varade i två veckor och vi bodde i ett Premiumrum. Mycket bra standard på rummet, utmärkta sängar, fantastiskt badrum och en oerhört effektiv AC. Vi hade enbart bokat frukost i vårt paket och den innehöll allt man kan tänkas vilja äta. För ovanlighetens skull så fanns det även gott kaffe, om man beställde från deras baristas. I övrigt åt vi inga måltider på hotellet, då alternativen på stranden var mer lockande. Vi åt flest måltider på restaurang Coconut. De har den klart mest välsmakande maten och den mest trevliga personalen! Under våra veckor badade vi aldrig i poolen, så hur det fungerar med solstolar där vet jag inte, men vid stranden fungerade det utmärkt. Väldigt många hotellgäster verkade stiga upp samtidigt som tuppen började gala, för att masa sig ner och paxa stolar, vilket egentligen inte behövdes då tillgången på solstolar är stort, och att personalen på stranden servar med att flytta runt stolarna, så att man får det exakta solläge man önskar. När stolarna tar slut har man bastmattor som man får låna, vilket också fungerar utmärkt. Aktiviteter som t ex yoga, beachvolley, vattengympa mm mm anordnas dagligen. Barer finns i anslutning till stranden. Om man är ute efter shopping, så får man ta sig till Khao Lak centrum, hotellet har en shuttle som går två ggr per dag, eller så finns det taxi utanför hotellentrén. Om man vill göra någon utflykt, snorkla, klappa elefanter elller ngt dylikt, så kan man spara lite pengar genom att höra med personalen på ex vis Coconut restaurang, då de även har denna service att erbjuda, men till ett betydligt mer fördelaktigt pris. Nationaliteter som befann sig på hotellet vid vårt besök var till övervägande del fransmän och ryssar. Vi nordbor kanske stod för 15 procent. Sammanfattningsvis så är det en mycket välskött anläggning där man har stort fokus på att det ska vara snyggt och rent. Serviceminded personal med ett mycket gott bemötande. Ett fantastiskt strandläge och en makalöst fin strand. Vi kommer absolut komma tillbaka!!!