1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Läge
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1797 omdömen
Utmärkt
 
978
Väldigt bra
 
579
Bra
 
165
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2019-03-20

Inlägg av pelleogunilla Stockholm, Sverige

Toppen hotell nära toppen strand

Stor Hotell anläggning på en jättefin strand. Mycket bra frukost, fin trädgårdsanläggning runt Hotell och Bungaloverna. En del rum med Poolacces. Rent, snyggt, bra faciliteter. Mycket hjälpsam personal, speciellt killarna som hjälper en med solstolarna på stranden. Lite dricks till dessa killar skulle dom uppskatta för deras extra jobb och hjälpsamhet. Dyra Restauranger inom anläggningen, men mycket bra mat. Strandrestaurangen Coconut Seefood 100m norr om Hotellet håller bra klass och låga priser.

 
2019-03-19

Inlägg av milenabodi

Otroligt fint hotell! Supertrevlig personal, bästa service man kan tänka sig.

Jättefint hotell, ligger kanske lite "off" men ibland är det just det man vill ha. Kan varmt rekommendera detta! I anslutning till den fina stranden finns restauranger som är jättebra, hotellet har också ett antal, dessutom finns jättefin pool med bar/restaurang. Vissa rum har tillgång till "egen" pool om man så önskar.

 
2019-03-14

Inlägg av lenah275 Avesta, Sverige

Semester

Har varit på detta underbara ställe och hotel i två veckor. Härliga och hjälpsamma människor. Bra mat men är utanför på restaurangerna det är mycket billigare. Det som drar ner betyget är att alla lämnar sina handdukar på solstolarna så det är väldigt svårt att få plats både vid strand och pool. Kommer att åka tillbaka. đŸ™đŸŒđŸ‘đŸ»đŸ˜Š

 
2019-03-10

Inlägg av Patrik E

Paradisstrand

En fantastisk hotellanläggning med ett fantastiskt strandnära läge. Vår vistelse varade i två veckor och vi bodde i ett Premiumrum. Mycket bra standard på rummet, utmärkta sängar, fantastiskt badrum och en oerhört effektiv AC. Vi hade enbart bokat frukost i vårt paket och den innehöll allt man kan tänkas vilja äta. För ovanlighetens skull så fanns det även gott kaffe, om man beställde från deras baristas. I övrigt åt vi inga måltider på hotellet, då alternativen på stranden var mer lockande. Vi åt flest måltider på restaurang Coconut. De har den klart mest välsmakande maten och den mest trevliga personalen! Under våra veckor badade vi aldrig i poolen, så hur det fungerar med solstolar där vet jag inte, men vid stranden fungerade det utmärkt. Väldigt många hotellgäster verkade stiga upp samtidigt som tuppen började gala, för att masa sig ner och paxa stolar, vilket egentligen inte behövdes då tillgången på solstolar är stort, och att personalen på stranden servar med att flytta runt stolarna, så att man får det exakta solläge man önskar. När stolarna tar slut har man bastmattor som man får låna, vilket också fungerar utmärkt. Aktiviteter som t ex yoga, beachvolley, vattengympa mm mm anordnas dagligen. Barer finns i anslutning till stranden. Om man är ute efter shopping, så får man ta sig till Khao Lak centrum, hotellet har en shuttle som går två ggr per dag, eller så finns det taxi utanför hotellentrén. Om man vill göra någon utflykt, snorkla, klappa elefanter elller ngt dylikt, så kan man spara lite pengar genom att höra med personalen på ex vis Coconut restaurang, då de även har denna service att erbjuda, men till ett betydligt mer fördelaktigt pris. Nationaliteter som befann sig på hotellet vid vårt besök var till övervägande del fransmän och ryssar. Vi nordbor kanske stod för 15 procent. Sammanfattningsvis så är det en mycket välskött anläggning där man har stort fokus på att det ska vara snyggt och rent. Serviceminded personal med ett mycket gott bemötande. Ett fantastiskt strandläge och en makalöst fin strand. Vi kommer absolut komma tillbaka!!!

 
2019-02-23

Inlägg av ecarlsson Vintrosa, Sverige

Medelmåttigt

Vi bodde 5 nätter på hotellet och detta var vårt 4:e besök i området (vi har tidigare bott på manathai och 2 ggr på mai Khao Lak) + *Stranden - paradis- anledningen till att vi återvänder *Strandrestauranger - finns 3 st till höger om hotellet med god thaimat samt flera om man går en bit till norrut - bästa lunchen hade vi på happy beach restaurant norrut. *Bra hjälp när vår son skadades och behövde uppsöka sjukhus *Taxichaufförerna - trevliga och serviceminded *Bowlingen, både personal, pris och lokal - *Oengagerad personal, speciellt i barerna och reception *Solstolar vid poolen- behövde gå upp före 8 och paxa för att överhuvudtaget få plats vid poolen *Poolhanddukar- byttes genom att behöva ringa efter nya ist för vid pool eller automatiskt på rum som på andra liknande ställen *Hotellet ville ha mer betalt trots voucher som visade korrekt antal bokade i rummet vilket gjorde att vi som gäster fick vara mellanhand via bokningssajt och hotell trots att vi hade rätt uppgifter, mindre trevligt bemötande kring detta *Flera missuppfattningar och/eller missad information/bokningar vilket orsakade väntetider för oss. *Hotellet var slitet på många ställen vilket drar ner intrycket framförallt vid poolen både i och omkring den. Nästa gång väljer vi ett av grannhotellen istället