1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa - Vinter 2018/2019

  • Boka villa med privat pool
  • Familjevänligt
  • Mitt på stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa erbjuder ett semesterliv med god mat, utmärkt service och med ett strandnära läge. På hotellet finns tre restauranger, ett fint poolområde och en mängd saker att göra för hela familjen. Bokar du en villa kan se fram emot en egen liten trädgård med pool och jacuzzi.


Rumstyper

Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-4 personer, varav 1 barn/1-5 personer, varav 2 barn. Enrumsvilla för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Mysiga omgivningar i hotellet. mycket trevlig personal. många olika aktiviteter fanns att göra på...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1771 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa har ett trevligt poolområde med två stora pooler, varav en med barnsektion. Hotellet har även åtta mindre pooler, som du kan ta del av om du bokar rum med poolaccess. Det finns dessutom två swim up-barer.

Hotellet har tre restauranger. En bufférestaurang som serverar internationella rätter och två à la carte-restauranger, Thai Fusion som bjuder på thailändska specialiteter och Oceano där du kan äta italienska rätter och har har ett vackert läge nere vid stranden.

Gratis gym. Spa med bastu mot avgift. Gratis bordtennis. Tennis, beach volley, bowling, squash och biljard mot avgift. Klasser i thaiboxning och yoga mot avgift. Karaoke mot avgift. Barnklubb i hotellets regi. Reception som är öppet dygnet runt.  Gratis wifi i lobbyområdet. Minimarket. Tvättservice mot avgift. Till centrum i Bang Niang är det ca 1,5 mil och till centrala Khao Lak är det ca 2 mil. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Julmiddag (24/12) mot tillägg.

Bra att veta

Hotellet tar en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen på 10 000 THB. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.