1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Ramada Resort Khao Lak

  • Exklusiv resort direkt vid stranden
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med sköna behandlingar

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till avkoppling deluxe på Ramada Resort Khao Lak! Nere vid stranden ligger poolområdet och en av hotellets restauranger och bjuder på läcker havsutsikt. Kombinera thaiboxning, promenader längs stranden med avkopplande stunder vid poolen. 

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Deluxerum 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum plus för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Personalen, fantastisk service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2200 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nyrenoverade Ramada Resort Khao Lak är en lyxig hotellanläggning som bjuder på en avkopplande semester i lugna omgivningar, direkt vid stranden i Khao Lak. Hotellet består av flera byggnader som ligger inbäddad i frodig grönska. Poolområde där poolen har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Pool-/snackbar.

Hotellet har två restauranger och ett café. Huvudrestaurangen Sassi's Beach Club serverar thailändska rätter och ligger nere vid stranden med härlig utsikt över havet. Här serveras lunch och middag. Frukostbuffén serveras i den andra restaurangen.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Spa som erbjuder massage och skönhetsbehandlingar mot avgift. Hotellet har ett enklare gym. Gratis thaiboxning och beach volley. Biljard mot avgift. Engelsktalande barnklubb i hotellets regi. Från hotellet är det ca 700 meter till centrum i Bang Niang där det finns några restauranger och butiker. Cirka 3 kilometer till Khao Lak centrum. Begränsad trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Julmiddag (24/12) går att boka till på plats.