1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Manathai Khao Lak

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Lugnt hotell. Fint poolområde och närheten till stranden. Jättefin strand. God tillgång på solstolar. Bra frukost. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Lungt och vackert läge en bit ifrån hålligång. Åkte dit med barnen (17,15 och 8 år) och hade den bästa semestern ever. Bra med ett vackert hotell på ett lungt ställe. Personalen var toppen.
-
Fortsätt gärna att ha liknade hotell med en notis om att det ligger en bit ifrån närmaste stad och att det är avkopplande och lungt läge.

Bekräftad gäst: 2018-04-13


10 av 10

Dan ,
Helsingborg

+
Ytterst välskött och trevlig personal
-
Vårt rum var konstant fuktigt, inget torkade. Avfuktare vore ett bra alternativ.

Bekräftad gäst: 2018-04-12


7 av 10

,

+
Jättefin strand
-
Alltså städa kl. 17-18 på eftermiddagen. Varför då? Vi åker under lågsäsong o hotellet är knappt halvfullt så det borde funka att städa när alla badar eller är på olika utflykter

Bekräftad gäst: 2018-04-08


9 av 10

Anette ,
Löddeköpinge

+
Närheten till stranden som var väldigt fin Trevlig personal Aldrig svårt få solstolar Mkt bra frukost Fräscht
-
Bättre och billigare mat på hotellet

Bekräftad gäst: 2018-03-04


9 av 10

Per,
Åby

+
Bra och lungt läge vid bästa stranden!
-
Något lägre priser på mat o dryck. Nu valde man restauranger alldeles bredvid med god mat och dryck för halva priset

Bekräftad gäst: 2018-02-09


8 av 10

Hanna ,
Stockholm

+
Stranden var helt fantastisk!
-

Bekräftad gäst: 2018-02-09


8 av 10

Simon,
Skellefteå

+
Läget vid stranden och mysfaktorn vid poolområdet, roch rummen!
-

Bekräftad gäst: 2018-02-08


8 av 10

Oscar,
Karlskrona

+
-
Tiderna för städning av rummet var väldigt ojämnt. Ibland kom den 0915 och ibland 1755

Bekräftad gäst: 2018-01-28


8 av 10

Per-Mikael,

+
Ett bra hotell som gjorde de mesta bra. En riktigt bra frukost.
-
Wi-fi är inte fritt då det i 9 av 10 fall inte fungerar. Svårmanövrerad ac som gjorde att det antingen var 18 eller rätt temperatur och allt för fuktigt. Gym och barnrum luktade starkt av mögel och gick inte att nyttja.

Bekräftad gäst: 2018-01-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

1147 omdömen
Utmärkt
 
732
Väldigt bra
 
314
Bra
 
85
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-03-19

Inlägg av Charterfia Höganäs, Sverige

Andra besöket

Vi bokade denna resort för andra året i rad, då vi förälskade oss helt i stället förra gången. Vi blev inte besvikna. Vi hade blivit förvarnade om nybyggnationen i förväg, men ärligt talat så störde det oss inte nämnvärt, då ljudet av havet, fåglarna och vinden blandade ut alla störande ljud. Vi fick ändå ett rum precis intill bygget, på södra sidan, men stördes inte alls. Däremot upplevde vi att det var något mer småbarnsfamiljer än förra året, framförallt från Skandinavien. Vet inte om detta beror på att Tui numera har lagt sina vantar på denna idyll... Vi bokade direkt via hotellets sida dock. Havet och stranden var lika fint som förra året, poolen lika sval och skön. Frukosten håller hög klass och är lugn o skön. Även hotellets temakvällar är bra! Att nämna är oxå hotellets Kids Club spm vår ena dotter fullkomligt älskar, trots sin ålder på snart 10 år. Flickorna som jobbar där är de gulligaste o de gör ett fantastiskt jobb! Synd bara att vissa föräldrar envisas med att lämna in sina gråtandes småbarn där, trots att det står att det är för barn över 4 år. Inte lätt för flickorna som jobbar där att trösta dessa små. Den enda skillnaden vi märkte från förra året, var små detaljer som de slutat med; tex dessa söta handduksdjur vi fick varje dag på sängarna, eller de små fina fruktspett som personalen bjöd på nere vid poolen på eftermiddagarna. Små detaljer som höjde upplevelsen till det där lilla extra... Vi kommer gärna tillbaks en tredje gång. Dock är jag osäker på om det kommer vara samma lugn där då, efter att det stora hotellet intill är färdigbyggt. Det är lite synd. Ps! De gör väldigt goda drinkar i poolbaren där alla ingredienser är äkta!

 
2019-02-13

Inlägg av 656marinan Tingsryd, Sverige

Underbart!!

En liten bit av paradiset!! Hotellet ligger en bit utanför Khao Lak på vackra Bangsak beach. Här kan du njuta av lugn och en fantastisk strand som fortfarande är relativt orörd. Hotellet är väl underhållet och hålls rent och städat hela tiden. Detta är en riktig oas som passar såväl barnfamiljer som par. Ett tips är att besöka de små restaurangerna längs stranden, då de erbjuder både billigare och bättre mat än den som serveras i hotellets restaurang. Med taxi tar det ca. 10-15 min in till Khao Lak centrum.

 
2019-01-19

Inlägg av almgrendavid Mjolby, Sverige

Ett väldigt bra val!

Besöktes under 2017 och jag kan verkligen rekommendera att bo på detta hotell. Hotellet har det man kan begära och önska sig av ett hotell i denna prisklass och på denna plats i världen. Fint poolområde, trevlig strand, fina rum och bra faciliteter. Vi hade inte all inklusive men detta var inget problem. Det finns en trevlig restaurang på stranden och även på hotellet. Annars tar man bussen som bokas på hotellet och enkelt tar dig fram och tillbaka till staden flera gånger om dagen. Hyr gärna en moped och ta dig fram själv vilket vi gjorde utan några större problem i trafiken, ta det lugnt så går det bra.

 
2019-01-01

Inlägg av Jonas Å

Stressigt, opersonligt, bra personal, vänliga och trevliga

Mycket barnfamiljer, stressig frukost, poolen var bra, och området runtom, stranden var fantastisk. jag åker inte hit igen, men jag är inte missnöjd med vistelsen. Rummen var rena och bra. maten är lite dyrare, så det finns alternativ på stranden om man vill. väldigt dåligt internet wifi

 
2018-03-15

Inlägg av Charterfia Höganäs, Sverige

Total avkoppling!

Bästa läget i hela Khao Lak! Underbart fin strand med djungellandskap på båda sidor, vid finaste stranden. Vi hade ett Garden deluxe rum med extrasäng till våra barn, och det fungerade perfekt! Bra AC och fint badrum. Minibaren fyllde man på själv genom ett samtal till receptionen, för bra priser. Servicen på hotellet var utomordentligt bra! Märktes att det var en bra ledning där personalen trivdes! God frukost och väldigt bra middagsbuffeer på strandrestaurangen. Asiatiska aftonen var så bra att vi avnjöt den två gånger! Restaurangens chef Sak var extra bra, med fingertoppskänsla för service! Tack! Bra städning och underbar pool som höll en sval och skön temperatur. Gratis utlåning av kanot och leksaker. God cappuchino och väligt goda drinkar och hälsodrinkar! Det enda som inte var riktigt lika bra var hotellets massage. Den var alldeles för mesig och saknade liksom känsla. Har fått mycket bättre massage på andra ställen i Thailand. Men annars var allt perfekt, och vi återkommer mer än gärna!