1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om La Vela Khao Lak

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Brian,
Helsingborg

+
I princip allt. Kunde dock ha varit lite mera i Thaistyle över byggnaderna.
-
Priserna på dryck vid poolbaren var urlöjliga. En flaska (32cl) Chang Beer 140 Bath?? Happy Hour erbjudande "köp två och få den tredje" =280 Bath var urlöjligt. Pris på restaurang var från 50 - 80 Bath. Butikspris 37 Bath. Ett solklart I-landsproblem såklart, men med normala priser hade de kunnat få rejält fart i poolbaren istället för som nu, nästan ingen aktivitet alls.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

Ingmar,
Billesholm

+
-
När det gäller solsängarna som är placerade vid stranden så är dom fruktansvärda. Dom som köpt in dessa har nog ALDRIG legat på någon alldeles för låga var inte mer än ca 15 cm över marken hur skall man komma upp från en sådan där fattades också en stolsdyna man fick fruktansvärt ont i ryggen.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

,

+
Jättefina rum. Frukosten!
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


9 av 10

Johan,
Stockholm

+
Trevlig personal, fräscht hotell, stor pool, bra frukost och restaurang
-
Lättare och billigare luncher, typ smörgåsar etc

Bekräftad gäst: 2019-02-23


10 av 10

,

+
-
Lägre musik i poolbaren.. svårt att lyssna på ljudboken

Bekräftad gäst: 2019-01-28


8 av 10

,

+
Underbart läge direkt på stranden.
-
Restaurangen var för dyr och städningen behöver bli bättre.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Peter,
Umeå

+
Vänlig personal, snygga poolområdenb
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

patrik,
värnamo

+
PERSONALEN!!
-
Var lite dyrt med dricka på hotellet måste dom ju kunna ha lite bättre priser på+lite sol stolar

Bekräftad gäst: 2018-07-15


10 av 10

Emma,
Södertälje

+
Allt- frukosten var fantastisk, personalen var helt underbara, finare hotell kan du nog inte hitta.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-13


9 av 10

malin,
stockholm

+
frukosten
-
info om hög ljudvolym i familjerumsdelen, hänvisa barn och lek till en egen pool, bättre städ, kanske en dammsugare och en våttorkning skulle lanseras?

Bekräftad gäst: 2018-04-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

584 omdömen
Utmärkt
 
448
Väldigt bra
 
92
Bra
 
27
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-04-01

Inlägg av elass90 Södertälje, Sverige

WOW känsla

Vilket fantatsiskt hotell. Jag har nog aldrig bott på sånt fint hotell. Rummen var super rena och fina. Vi fick ett rum med bubbelpool på balkongen som tyvärr inte användes pga att det var inte riktigt nice att bada i 35 graders värme. Frukosten var to-die-for. Vilken frukost! DEM HADE ALLT och lite till. Personalen var även helt fantastiska, Hjälpsamma med allt! Min mamma fyllde 60 år när vi var där och dem hjälpte till med blommor, massage, middag på kvällen som vi fick ha ett eget rum i restaurangen som dem hade pyntat upp fint! Ingenting av det betalades förutom massagen som självklart vi betalade. Ett måste att bo på när man är i Khao Lak!

 
2019-02-18

Inlägg av Sohtell Göteborg, Sverige

Stort, snyggt, nytt designhotell vid stranden

Stort, snyggt, nytt designhotell vid stranden som har samma ägare som Casa De La Flora, La Flora och The Naka Phuket. Ett extremt stort och snyggt poolområde runt hela hotellanläggningen. Rent och fräscht överallt. Riktigt fina rum med utsikt över poolområdet och/eller stranden. viktigt sköna säger och bra badrum. Alla hotellrum i bottenplan har poolaccess. För min smak så blir anläggningen en aning för stor och opersonlig. Igen så upplever jag att Thailändarna blivit sämre på engelska vilket försämrar kommunikationen även här. Bra frukost men saknar mousserat. Vi bytte efter bara en kort tids vistelse från detta hotell till deras systerhotell Casa De La Flora och fick då en Front Beach Villa med pool.

 
2018-09-24

Inlägg av dalbymonkan Bangkok, Thailand

Trendig exteriör och coolt hotell

Mycket positiv resort som bara är 1,5 år. Mycket trevlig personal, väldigt god japansk buffet som vi åt, avslappnad och mysigt musik vid poolen. Otroligt fina rum med underbart skön säng. Väldigt bra frukost.

 
2018-08-08

Inlägg av KarinK599 Karlstad, Sverige

Modernt och fräscht

Ett modernt hotel i Bang Niang strax utanför Khao Lak. Stora fina rum, ok sängar. Vi valde pool access vilket jag kan rekommendera. Promenadavstånd till många restauranger, shopping och den stora marknaden.

 
2018-07-11

Inlägg av Sebastian S

Superb!

Jätte fint hotell! Fräscht och rent. Fin pool och bra gym! Maten var super, lite dyrare som vanligt på resorter. Sushin var supergod. 5 minuters promenad till restauranger, barer, massage och enklare shopping. Rekommenderas!