1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

La Vela By La Flora Khao Lak

  • Modernt och elegant
  • Hög kundnöjdhet
  • Direkt vid stranden

Hotell La Vela by La Flora Khao Lak passar dig som vill bo elegant under semestern. Med sitt läge vid den vackra stranden i Khao Lak och det stora poolområdet kan du se fram emot en skön semester. Vill du bada direkt från din uteplats ska du spana in dubbelrummen med poolaccess.


Rumstyper

Dubbelrum med poolaccess för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer. Familjerum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Underbart läge direkt på stranden.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

La Vela by La Flora Khao Lak är en modern och lyxig resort som ligger vid den vackra Bang Niang Beach i Khao Lak. I mitten av hotellet ligger ett stort poolområde med två stora pooler och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. På hotellet finns en restaurang, en poolbar, ett café med internethörna och en strandbar.

Spa och gym. Vattensporter mot avgift. Dagaktiviteter. Engelsktalande barnklubb i hotellets regi. Tvättservice mot avgift. Gångavstånd till Bang Niang Market med några butiker, restauranger och en populär marknad, och ca 3 kilometer till Khao Laks centrum. Begränsad lokaltrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.