1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på La Flora Resort & Spa

Deluxerum

Rymliga deluxerum i thailändsk stil. Vissa deluxerum har balkong eller terrass (ca 42 kvadratmeter) och vissa deluxerum har poolaccess (ca 45 kvadratmeter). Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare (filmer finns att låna i receptionen), kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Deluxerummen med poolaccess har jacuzzi och två solstolar samt parasoll. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42/45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum i bungalow

Deluxerum belägna i bungalower nära stranden, med markterrass och avskild utomhusdusch. Fjärde person är möjlig om denne är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare (filmer finns att låna i receptionen), kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med delad pool

Deluxerum med direkt utgång till delad pool. Rummen har antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare (filmer finns att låna i receptionen), kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Uteplats med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med jacuzzi

Stora och lyxiga deluxerum med jacuzzi som består av ett vardagsrum, två sovrum med tillhörande badrum och en uteplats med delad uteplats. Ett av sovrummen har dubbelsäng och ett har två separata sängar. I vardagsrummet finns soffgrupp, tv med satellitkanaler och dvd-spelare (filmer finns att låna i receptionen). Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.